Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(dija78 @ 2009 01 25, 18:50)
doh.gif , negi jau taip jums ryškiai matos?

pas mane langai dideli ir baldai išdėstytitaip kad šviesa puikiai krenta ant grindų atverdama jų "tikrąjį grožį" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 25, 21:40)
pas mane langai dideli ir baldai išdėstytitaip kad šviesa puikiai krenta ant grindų atverdama jų "tikrąjį grožį" doh.gif

na tada nekas doh.gif
Atsakyti
Labukas,
vasarą susidėjau laminuotas grindis, išsirinkau vokišką laminata - ąžuolo lentos imitacija, tokia su grioveliais tarp lentų. Atrodo labai gražiai, bet va - dar tik pusmetis praėjo, o aš jau pastebėjau, kad labiausiai vaikščiojamose vietose tos briaunelės ėmė apsitrinti unsure.gif . Kažin ar tai brokas, ar to ir reikėjo laukti? Ir ar įmanoma kaip nors "atgaivinti"?
Atsakyti
laba 4u.gif
Na jūs čia ir prigąsdinot su ta laminato priežiūra doh.gif ,mes dar tik susidėję,ir negyvenam dar ant jo,bet jau matau save ropojančią keturiom doh.gif .Miegame tai tokį pasirinkom kad galėsiu ir savaitėm neplaut,o va svetainėj tai riešutmedžio spalvos doh.gif ,tai su juo bus džiaugsmo biggrin.gif Kai pirkom tai parduotuvėj pardavėjas aiškino,kad nereik jo plaut šlapiu skuduru,o yra kažkokia priemonė,tik nupurški ja ir pravalai sausai bigsmile.gif ,dar nepirkau ir nebandžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2009 02 06, 10:46)
laba 4u.gif
Na jūs čia ir prigąsdinot su ta laminato priežiūra doh.gif ,mes dar tik susidėję,ir negyvenam dar ant jo,bet jau matau save ropojančią keturiom doh.gif .Miegame tai tokį pasirinkom kad galėsiu ir savaitėm neplaut,o va svetainėj tai riešutmedžio spalvos doh.gif ,tai su juo bus džiaugsmo biggrin.gif Kai pirkom tai parduotuvėj pardavėjas aiškino,kad nereik jo plaut šlapiu skuduru,o yra kažkokia priemonė,tik nupurški ja ir pravalai sausai bigsmile.gif ,dar nepirkau ir nebandžiau g.gif

o čia tai sudooooooooooominai rolleyes.gif
bliamba dalis tiesos yra tame...pvz esu bandžius tik vos ranka sudrėkint skudurą (ant koto) ir prasivalyt grindis, nes jos tik truputį buvo nešvarios...tai aišku neliko jooookių rėžių, nieko...o vat su išplautu ir išgręžtu skuduru jau š...nesvarbu kad sausai išgręžiu schmoll.gif

o tai nepaklausei kokia ta priemonė???????...kasdienai tikrai fainas gal jis? o kartą savaitėj pvz. jau gali tada ir repečkom praeit kad nuodugniai išsivalgyt...
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 02 07, 09:44)
o čia tai sudooooooooooominai rolleyes.gif
bliamba dalis tiesos yra tame...pvz esu bandžius tik vos ranka sudrėkint skudurą (ant koto) ir prasivalyt grindis, nes jos tik truputį buvo nešvarios...tai aišku neliko jooookių rėžių, nieko...o vat su išplautu ir išgręžtu skuduru jau š...nesvarbu kad sausai išgręžiu schmoll.gif

o tai nepaklausei kokia ta priemonė???????...kasdienai tikrai fainas gal jis? o kartą savaitėj pvz. jau gali tada ir repečkom praeit kad nuodugniai išsivalgyt...

Nu reiks užsukt į parduotuvę ir pažiūrėt koks pavadinimas to purškalo,šiaip aš jį Ollo grindyse mačiau ax.gif
Atsakyti
Mielos ir brangios SuperMamytės,

vienintelė geriausia cheminė priemonė ir aukščiausios rūšies šluostė viename yra paprasčiausias drėgnas flanelinio audinio gabalas. Drėgnas, tai reiškia, kad: einant miegoti, paprastai praskalaujate šią šluostę paprastame vandenyje, paprastai nugrežiate bei paprastai pakabinate ją ant kabliuko vonioje (ar kitur, kur jos vieta) ir einate miegoti.
Kitą dieną, paimate šią, švelniai drėgną, pradžiūvusią šluostę ir paprastai braukiate laminato ar parketo paviršiumi ir... Kadangi šluostė drėgna, ji puikiausiai prikabina dulkes prie savęs, bet nepalieka vandens likučio (o su juo ir dalies dulkių) ant dangos paviršiaus (kas, jam išdžiūvus ir sudaro taip vadinamąją pėvelę, kuri yra matinė nuo dulkių ir kai praeiname, lieka blizgančios pėdos). Ir ką mes turime? Nepriekaištingą rezultatą. smile.gif

Pagarbiai
Atsakyti
Reiks būtinai išmėginti.Jau buco sakoma, kad flanelinis skuduriukas-geriausia.Tik kur man dar jį gauti?
Ir jokiomis cheminėmis priemonėmis to skuduriuko neskalaujate?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 02 08, 11:26)
Reiks būtinai išmėginti.Jau buco sakoma, kad flanelinis skuduriukas-geriausia.Tik kur man dar jį gauti?
Ir jokiomis cheminėmis priemonėmis  to skuduriuko neskalaujate?

Flaneles galima nusipirkti audiniu parduotuveje arba naujaginiu skyriuose paieskoti vystyklu.Taip pat vystyklu galima nusipirkti ir turguje.O prieziura skuduro labai paprasta t.y. kartas nuo karto isskalbti.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Reiks ir man pamegint ax.gif
Atsakyti
Aš jau pamėginau, gal ir geriau sakyčiau bigsmile.gif reikia kuo sausiau jas plauti, prieš tai geriau dar išluoti, kad kuo mažiau dulkių būtų...
Atsakyti
QUOTE(Didelis tėtis @ 2009 02 07, 23:35)
Mielos ir brangios SuperMamytės,

vienintelė geriausia cheminė priemonė ir aukščiausios rūšies šluostė viename yra paprasčiausias drėgnas flanelinio audinio gabalas. Drėgnas, tai reiškia, kad: einant miegoti, paprastai praskalaujate šią šluostę paprastame vandenyje, paprastai nugrežiate bei paprastai pakabinate ją ant kabliuko vonioje (ar kitur, kur jos vieta) ir einate miegoti.
Kitą dieną, paimate šią, švelniai drėgną, pradžiūvusią šluostę ir paprastai braukiate laminato ar parketo paviršiumi ir... Kadangi šluostė drėgna, ji puikiausiai prikabina dulkes prie savęs, bet nepalieka vandens likučio (o su juo ir dalies dulkių) ant dangos paviršiaus (kas, jam išdžiūvus  ir sudaro taip vadinamąją pėvelę, kuri yra matinė nuo dulkių ir kai praeiname, lieka blizgančios pėdos). Ir ką mes turime? Nepriekaištingą rezultatą.  smile.gif

Pagarbiai

nugis protingas vyras wub.gif
Atsakyti