Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

Paguosiu jus, mielosios smile.gif Susidėjome vokiškas parketlentes (karamelinės spalvos) ir dar toli gražu ne pigias lotuliukas.gif ir ką jūs manote, jas išplovus lieka dryžiai doh.gif ploviau paprastu vandeniu - tragiška (blogiau atrodo nei neplovus) doh.gif nusipirkau EMSAL emulsija (vokiška) parketlentėms. Šiandien išbandžiau ir... vis tiek dryžiai matosi doh.gif doh.gif doh.gif nežinau, kaip su tuo kovot - negi reiks tarnauti grindims??? verysad.gif
Galvojau šluotą kokia Weledos nusipirkt (brangu, bet ale mačytų tai ką darysi), bet kai pasiskaičiau jūsų atsiliepimus, ir vėl apsispakajinau...
Žodžiu iš savo patirties galiu pasakyti, jog plovimo atžvilgiu ir lamnatas, ir parketlentės tas pats š... verysad.gif
Atsakyti
Aš tai visada prieš plaunant gerai išsiurbiu.Geriau išsiplauna kai dulkių mažiau.O į vandenį visada ipilu šaukštą acto ax.gif
Atsakyti
Aš labai baiminuosi, kad actas gali pakenkti parketlentėm.. Tokiais pinigais baisu rizikuoti.
Atsakyti
Metus laiko plaunu taip su actu ir nepakenkė.Svarbiausiai pilti nedaug.Išbandžiau daugelį priemonių,bet vistiek pasilikau prie šio liaudiško metodo ax.gif
Atsakyti
I kiek litru vandens reik pilt sauksta acto?
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2009 03 03, 20:17)
I kiek litru vandens reik pilt sauksta acto?

Aš pilu į pusė kibiro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltupe @ 2009 03 04, 12:49)
Aš pilu į pusė kibiro  ax.gif

Pasitikslinsiu - taip plaunate laminata ar parketlentes?
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2009 03 04, 16:02)
Pasitikslinsiu - taip plaunate laminata ar parketlentes?

Ankščiau taip plaudavau laminatą,bet pernai pasikeitėm grindis į ąžuolines parketlentes,tai pasiteisino ir joms mirksiukas.gif
Atsakyti
geras patarimas, kuriuo pasinaudojau...
nuvariau in PDV lotuliukas.gif nusipirkau šimtaprocentinės minkštos flanelės....ką jūs manote...kaip norit taip plaukit-su plovikliu grindims ar be jo...sausiau ar drėgniau...grindys blizga wub.gif

Dėkoju SM'o dalyviui (ar dalyvei) DIDELIS TĖTIS už patarimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai su flanele puikiai valosi .Gali grindis išsiblizgint thumbup.gif Tikrai geras patarimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltupe @ 2009 03 09, 15:10)
Tikrai su flanele puikiai valosi .Gali grindis išsiblizgint  thumbup.gif Tikrai geras patarimas  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės.Tai prisiskaičiau apie laminato valymą, reiks patarimus išbandyti.Ruošiuosi pirkti Egger ąžuolo lentų piešinio laminatą, gal kas jau turite tokį susidėję?Ar jis praktiškas?Ačiu.
Atsakyti