Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(boruzele78 @ 2010 08 23, 16:55)
sveikutes ,vat problemele atsirado su tuo laminatu ,vaikutis paraliavo truputi su bobby car ir dabar liko tokie balti dryziai ypac matosi is sono kaip pvz.eini is kito kambario i kamb.tai ziaurus balti tokie dryziai ibrezimu nera ,maniau isplausiu nebeliks bet vat liko  blink.gif  blink.gif gal galit patart koki skysti kad pazkaip pamazint tuos dryzius ........o del plovimo problemu neturiu perku parduotuveje skirta laminatui skysti su veledos firmos sluoste ir nelieka man jokiu ten kaip jus cia minit dryziu plovimo ir taip toliau...patarkit ar imanoma kazka padaryt

reikia pamatyt kaip atrodo;) gal trintukas padetu, nes ratu gumos plevele atsirado:)
Atsakyti
o tai ar galima vietoj flanelės gabalo panaudot kokius senus flanelinius marškinius?Na čia klaisimas toks kvailokas..bet mažu naujos technologijos kokios dabar tose medžiagose,skirtingai nuo senų marškinių..

nes jets jets kaip mane užknisa tos mano "čiornoje dierevo" laminato grindys doh.gif Pažiūrėt gražu,bet jau priežiūra,kad jos taip atrodytų..geriau jau nereikia..
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 08 24, 13:43)
reikia pamatyt kaip atrodo;) gal trintukas padetu, nes ratu gumos plevele atsirado:)

nu jo toki plota trintuku menkas malonumas ,nejaugi pas jus nera jokiu tokiu dryziu ,kad neisivaizduojat kaip atrodo g.gif
Atsakyti
Labas brangiosios turiu beda sad.gif , tik nesenai persikeleme i nauja busta ten sudejome tamsu laminata ir vyras stumdamas spinta gerai ji ibreze gal galite patarti kaip pasalinti ibrezima laminate, tas subraizymas taip bado akis, gal yra kokiu priemoniu kad ji uzlygintu ar bent jau nesimatytu, nes dabar tai balti reziai sviecia is toli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Padukusikaralaite @ 2010 09 12, 17:18)
turiu beda sad.gif

Gal stipriai įvaškuoti?

QUOTE(Sankvl @ 2010 08 10, 17:57)
Kiek zinau laminuotoms grindims tinka valikliai, kuriu pH7, as pasirinkusi Aquagen G, su juo ir kitus pavirsius galima valyti, tai man jis labai patogus. Dabar dar gavau dovanu Cisne sluota, man labai liuks, kokybe kaip Viledos, bet kaina zymiai priimtineste;) Rekomenduoju ir kitoms. Pliusas ploviklio kad nereikia nuskalauti, nes daznai ant pakuotes nera parasyta, ar reikia nuskalauti ar ne. Yra plovikliu kuriuos butina nuskalauti, taip gaunamas grazesnis blizgesys;)

as tikrai labai patenkinta produktu, kurio aprasymas toks;
Ypač efektyvi valymo priemonė mikrobiologiniu “PROBIOTIC” pagrindu, skirta visų rūšių grindų valymui:
- puikiai valo ir pasižymi ilgalaikiu dezinfekuojančiu poveikiu;
- slopina kenksmingus mikrobus, naikina nemalonius kvapus;
- formuoja teigiamą mikroflorą;
- neputoja, todėl šią priemonę galima naudoti grindų plovimo mašinoms.
<...>
SUDĖTIS: išvalytas vanduo , < 5% neanijoninės paviršiaus aktyviosios medžiagos , < 5% каtijoninės paviršiaus aktyviosios medžiagos , nepatogeninės probiotinės bakterinės kultūros „PROBIOTIC”, аromatizatorius , dažiklis , pH – 8,5.

Firma siŪlo ir kitokius variantus- grindims plauti su vašku( blizgesiu)- 11.1 PH ir normalų-universalų 11.8 PH. Priemones panaudojus grindų perplauti nereikia.
Atsakyti
na reiks pabandyti vaska bet abejoju kad tamsiom grindim padetu huh.gif vis tiek aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padukusikaralaite @ 2010 09 12, 16:18)
Labas brangiosios turiu beda sad.gif , tik nesenai persikeleme i nauja busta ten sudejome tamsu laminata ir vyras stumdamas spinta gerai ji ibreze gal galite patarti kaip pasalinti ibrezima laminate, tas subraizymas taip bado akis, gal yra kokiu priemoniu kad ji uzlygintu ar bent jau nesimatytu, nes dabar tai balti reziai sviecia is toli  g.gif

Įvaškuoti netiks. Yra ERMITAŽE (Klaipėdoje) pirkt tokie spec. markeriai, komplekte 3 spalvos. Jie skirti laminato, medienos, drožlių plokštės įbrėžimams ,,užspalvint". Jie padėti prie grindų ploviklių smile.gif
Atsakyti
Jau maciau ir isigijau tik kad velniai nusiplauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 08 24, 14:18)

nes jets jets kaip mane užknisa tos mano "čiornoje dierevo" laminato grindys  doh.gif Pažiūrėt gražu,bet jau priežiūra,kad jos taip atrodytų..geriau jau nereikia..

kaip ir mane ''riesutas".... biggrin.gif stengiuos nekreipt demesio biggrin.gif net perejus basom,ant kojiniu lieka pedsakai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turim tokia beda doh.gif Susidejom name tamsu laminata, ir dabar keikiames... doh.gif Sakykit, gal girdejot, ar imanoma, kaip nors laminata pasviesinti, ar kaip kitaip pakeisti spalva? Ar teks grindis keisti? biggrin.gif
Atsakyti
as jau 4 metus vargstu su tamsiu laminatu doh.gif neduok Dieve , kad as kur nors -kadanors dar deciau tamsu laminata doh.gif pries pusmeti atradau man labiausiai tinkanti varianta- flaneles gabala ir universalu plovikli is kazkokios tai firmos "Forever"ar panasiai, man cia pazystama isiule pabandyt, na tai zinokit, likau patenkinta,nestebuklai didziausi , bet kol kas geriausias variantas po visu keturiu metu ieskojimu thumbup.gif
P.s. buvau bandziusi kazkada gamini is grindu parduotuves pirkta, tipo laminuotoms grindims skirta specialiai, tai zinokit kaina didele buvo o kokybe ziauri schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miklee: 27 spalio 2010 - 15:10
Sveikos. o as 3metus vargstu su matiniu laminatu doh.gif sviesus jis, atrodo kaip tik gerai, bet kai matinis, viskas matosi irgi ziauriai doh.gif o dar neduok dieve isplaunu ir vaikas prabega, visos pedos lieka. jau nezinau ne ka daryti, kasdiena nenoriu su grindu skuduru lakstyt verysad.gif kazin ar verta jas lakuoti? idomu, kiek kainuotu apie 70kv.m. kainuotu nulakuoti? turbut cia net neverta, kaip manot? 4u.gif
Atsakyti