Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(LUKY @ 2008 03 06, 01:17)
O plaunu irgi turiu,pirkau senukuose sepeti su sluoste,ji taippat su tokiais dryziais  sveituko ir siuline medziaga tokia svelni,labai gerai sveicia ir tikrai nebloga nesusitrina greitai  ax.gif Uz sluoste vien mokejau kazkur 7-9 lt,nepamenu  tongue.gif

o cif, ten kokiam flakone,su purkštuku? ar kitas? g.gif
sveika beje blush2.gif
Atsakyti
Man visas grindis tobulai isplauna Amvay LOC .Ji vien del grindu plovimo perku. Ir plyteles atrodo kaip naujos po perplovimo ir laminatas, ir parketas, viskam tinka.
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 03 07, 13:17)
Man visas grindis tobulai isplauna Amvay LOC .Ji vien del grindu plovimo perku. Ir plyteles atrodo kaip naujos po perplovimo ir laminatas, ir parketas, viskam tinka.

gali būti, bet vis labiau suprantu kad daug kas priklauso ir nuo grindų skuduro mirksiukas.gif ir nuo to kaip plauni...su kotu ar keturiomis su rankomis...va dabar ką tik išsiploviau su gerai drėgmę sugeriančia šluote keturpėsčia...ir kaip jūs manote, jokios plėvelės schmoll.gif
Atsakyti
O kaži kiek tas LOC kainuoja ir kur jį galima rasti g.gif
Atsakyti
LOC platintojos platina, maciau, buvo apie tai temele cia.Esu ir turguje macius pirkti,kaina 1 litras berods 34 lt, bet jis labai koncentruotas, ilgam pakanka.
Atsakyti
turiu pažįstamą ji platina tos firmos visokius valiklius, ten tikrai išeiga labai didelė, nes tie valikliai koncentruoti thumbup.gif
Atsakyti
o kazin jis tinka sienom kurios yra dazytos plaunanciais dazais ? jei taip gerai but jy turet pas save
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 03 07, 17:34)
o kazin jis tinka sienom kurios yra dazytos plaunanciais dazais ? jei taip gerai but jy turet pas save

man atrodo jog turėt būti kitas valiklis, skirtas sienoms g.gif tiksliai nežinau...kai pas mane buvo tokios sienos, aš jas pavalydavau su muiluota kempine ir po to švariai nušluostydavau švariu vandeniu drėkinta šluoste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 03 07, 12:17)

na man tai tie Amway visokie nepatinka. gal jie ir geri, bet tokių sumų tai tikrai neverti ax.gif mane bandė įkalbėti nusipirkti, bet nepasidaviau, nes po jų gaminių demonstracijos, man iš vis atšoko fantazija su jais reikalų turėti. kaip sekta kokia. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L'amour @ 2008 03 08, 02:46)
na man tai tie Amway visokie nepatinka. gal jie ir geri, bet tokių sumų tai tikrai neverti  ax.gif mane bandė įkalbėti nusipirkti, bet nepasidaviau, nes po jų gaminių demonstracijos, man iš vis atšoko fantazija su jais reikalų turėti. kaip sekta kokia.  doh.gif  doh.gif

pasitaikė matyt įkyrūs mirksiukas.gif
Papildyta:
SU KOVO AŠTUNTĄJA...
user posted image
Atsakyti
pirmiausiai ačiū už patarimus
QUOTE(A&S @ 2008 03 07, 17:14)
turiu pažįstamą ji platina tos firmos visokius valiklius, ten tikrai išeiga labai didelė, nes tie valikliai koncentruoti thumbup.gif

jei kam reiks mano anyta platina, prašom į až

QUOTE(mumute @ 2008 03 07, 17:34)

šitas LOC viskam tinka, net ir gėlėms laistyti (kelis lašelius įlašinu), jei reikia galiu kaip sakoma "aglasit ves spisok"
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 12, 17:12)
pirmiausiai ačiū už patarimus

jei kam reiks mano anyta platina, prašom į až
šitas LOC viskam tinka, net ir gėlėms laistyti (kelis lašelius įlašinu), jei reikia galiu kaip sakoma "aglasit ves spisok"

kaip įdomu g.gif
Atsakyti