Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(A&S @ 2008 03 04, 10:24)
iš visų ką bandžiau, atradau dabar geriausią. man patiko Higėjos valiklis laminatui su sėmenų aliejumi...greitai džiūsta grindys ir nepalieka tų dėmių bigsmile.gif

pritariu 100 proc
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 03 17, 11:56)
pritariu 100 proc

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 04, 10:24)
iš visų ką bandžiau, atradau dabar geriausią. man patiko Higėjos valiklis laminatui su sėmenų aliejumi...greitai džiūsta grindys ir nepalieka tų dėmių bigsmile.gif

ir mes jį turim, viską su juo valiau kai statybas baigėm, bet kažkaip daugiau nebenaudojau, reikia jį vėl prisiminti, nes stovi be darbo kampe
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 18, 11:12)
ir mes jį turim, viską su juo valiau kai statybas baigėm, bet kažkaip daugiau nebenaudojau, reikia jį vėl prisiminti, nes stovi be darbo kampe

geras man jis, tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
visos nutilo, matyt grindų nebeplauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
arba taip plauna kad neturi laiko prie SM'o prieiti lotuliukas.gif
Atsakyti
jo, ant kelių suklupusios, su blizginimo šluostėm, ropoja
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 31, 13:41)
jo, ant kelių suklupusios, su blizginimo šluostėm, ropoja

hihihi.gif
Atsakyti
o kaip kitai galvoti apie temos nutilimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 01, 11:33)
o kaip kitai galvoti apie temos nutilimą mirksiukas.gif

galbūt, arba visos atrado savo priemones ir dabar spakainos plaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitytų čia mano vyras tai visos dar gautumėt išsamią ataskaitą kas į Higėjos valymo priemones pilama, jis prieš 5 metus ten dirbo ir visas tas sudėtines dalis atmintinai žino biggrin.gif biggrin.gif sakė Higėjos dar labai geras yra orkaičių valiklis, tik sakė būtinai reik pirštinių nes kitaip rizikuojat likt be rankų mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 04 01, 12:36)
Skaitytų čia mano vyras tai visos dar gautumėt išsamią ataskaitą kas į Higėjos valymo priemones pilama, jis prieš 5 metus ten dirbo ir visas tas sudėtines dalis atmintinai žino  biggrin.gif  biggrin.gif sakė Higėjos dar labai geras yra orkaičių valiklis, tik sakė būtinai reik pirštinių nes kitaip rizikuojat likt be rankų  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Varvaryt negąsdink, kiba ten baisi chemija, tai man tada seniai rankos nukritusios būt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti