Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(A&S @ 2008 02 29, 19:53)
kieno gamybos ji?gal pavadinimą parašytum g.gif

Galiu parasyti pavadinima, tai Swiffer Spray Clean, Thomas Philips parduotuveje kainuoja desimt litu.
Siaip as tai naudoju Ulos.

Papildyta:
QUOTE(A&S @ 2008 02 29, 09:51)
labas, man irgi nebuvo jos, po kiek laiko atsirado...ir ne man vienai, kiek aplinkui pakalbam su draugėm, visos tą problemą su tom grindim turi doh.gif
Papildyta:

ir aš laukiu kol atsakys į klausimuką g.gif

Sveikos,
na taip ir pas mane ta problemele.
Nors laminato kv.m 40 lt taciau islpovus lieka dryziai, ypac ant sviesaus laminato, o pasvietus saulei kaip ant delno....nezinau ka daryti....patarkit
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 12, 20:32)
kaip įdomu g.gif

na, taip
bent jau atmintinėje taip parašyta,kad tinka kaip apsauginis preparatas augalams, kaip trąšos augalams, augalų apiplovimui ir skintų gėlių vandeniui.
galiu,kaip sakau, visą sąrašą išrašyti, tik jis labai ilgas (36 pozicijos), nurodytos ir doziruotės
Atsakyti
TAI LABUTIS VĖL VISOMS bigsmile.gif
DABAR PO ILGŲ IEŠKOJIMŲ GALIU TVIRTAI IR GARANTUOTAI PASAKYTI.... drinks_cheers.gif
GRINDŲ PLOVIMAS KELIUKAIS IR RANKUTĖMIS SU SKUDURIUKU, SUGERIANČIU DRĖGMĘ (PIRKAU THOMAS PHILIPS) -TAI KELIAS Į OPTIMALŲ REZULTATĄ, KURIS DŽIUGINA....JOKIOS VILEDOS IR LEIFHEITAI NEIŠPLAUS BE DRYŽIŲ IR BE PLĖVELĖS TAIP, KAIP IŠPLAUNI RANKOMIS....PO PIRMO KARTO DAR TAIP NEBUVO RYŠKUS PAGERĖJIMAS, BET KAI JAU SAVAITĖ ŠITAIP PLAUNU GRINDELES, JOKIŲ ŠMORŲ NEI ŽENKLO NĖRA....
IŠVADA PAPRASTA, VALIKLIUS NAUDOJAM KOKIE TIK TINKA IR PATINKA, ALE SKUDURIUKAS TAI JAU SVARBU (KAD GERAI IŠSIGRĘŽTŲ) BEI PLOVIMO METODAS(BŪTENT RANKOMIS)...
KITI PASAKYTŲ-NA JAU NE, GRINDIMS AŠ NETARNAUSIU...NESILANKSTYSIU schmoll.gif BET AŠ VERČIAU VIENĄ KARTĄ DIENOJ IŠSIPLAUSIU TAIP, NEI PASKUM KELIS KARTUS VIS EISIU SU KOTU PAVALYT, NES TA PLĖVELĖ AKIS RĖŠ doh.gif TODĖL RENKUOSI PIRMĄ VARIANTĄ thumbup.gif BE TO, GYVENU BUTE, TAI TO PLAUNAMO PLOTO NE KILOMETRAI mirksiukas.gif IR NERVAI SVEIKESNI:GERIAU DVIDEŠIMT MINUČIŲ SKIRTŲ TOKIAM PLOVIMUI, NEI PER DEŠIMT MINUČIŲ, BET BE NORIMO REZULTATO mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2008 03 12, 20:55)
na taip ir pas mane ta problemele.
Nors laminato kv.m 40 lt taciau islpovus lieka dryziai, ypac ant sviesaus laminato, o pasvietus saulei kaip ant delno....nezinau ka daryti....patarkit

PABANDYK KAIP AŠ...
Atsakyti
šaunuolė, kad taip pasiryžusi
aš dar tam nepribrendau, kad šliaužiot keliais kasdien
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 13, 11:31)
šaunuolė, kad taip pasiryžusi
aš dar tam nepribrendau, kad šliaužiot keliais kasdien

aš nešliaužioju mirksiukas.gif lotuliukas.gif
o tik pasirinkau būdą, kuris man rezultatą duoda thumbup.gif
kiti renkasi kaip kam patogiau...o išvis, tai laminato daugiau niekad gyvenime nebedėsiu...tik natūralų parketą... mirksiukas.gif jo priežiūra daug paprastesnė thumbup.gif
Atsakyti
Zinai, A&S, as irgi daugiau laminato nebedesiu niekad tongue.gif .Mane tai labiausia erzina, kad kai suo juo vaiksto, labai nagai caksi.Per gryna medi tai necaksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 13, 12:35)
aš nešliaužioju mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
o tik pasirinkau būdą, kuris man rezultatą duoda thumbup.gif
kiti renkasi kaip kam patogiau...o išvis, tai laminato daugiau niekad gyvenime nebedėsiu...tik natūralų parketą... mirksiukas.gif jo priežiūra daug paprastesnė thumbup.gif

aš tai iškarto būčiau nedėjus, bet parduotuvėje, draugelis, patarė, kai pamatė, kad su su mažu vaiku, kad geriau laminatas kol užaugs, nes kiekvienas žaislo nukritimas (o vaikai labai zgrabnumu pasižymi) paliks įdubimą. jis paėmė raktą ir paspaudė - akurat liko duobutė. tai apsisprendėm greitai. tai dėl to šiai dienai esam labai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 03 13, 15:57)
Zinai, A&S, as irgi daugiau laminato nebedesiu niekad tongue.gif .Mane tai labiausia erzina, kad kai suo juo vaiksto, labai nagai caksi.Per gryna medi tai necaksi mirksiukas.gif

aš matai jau pirkau su laminatu butą...buvo neseniai sudėtas, tai užtat nekeičiau kitu...jei viskas pasiseks, nuosavam namuke kur pasistatysim tikrai bus tik medis thumbup.gif
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 13, 17:10)
aš tai iškarto būčiau nedėjus, bet parduotuvėje, draugelis, patarė, kai pamatė, kad su su mažu vaiku, kad geriau laminatas kol užaugs, nes kiekvienas žaislo nukritimas (o vaikai labai zgrabnumu pasižymi) paliks įdubimą. jis paėmė raktą ir paspaudė - akurat liko duobutė. tai apsisprendėm greitai. tai dėl to šiai dienai esam labai patenkinti.

medyje liko duobutė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 13, 17:51)
medyje liko duobutė? g.gif

na, ne duobutė, bet žymė tai tikrai liko.
jei kada būsi parduotuvėje kur prekiauja parketu - pati pabandyk
mes sode sudėję naturalaus medžio parketlentes, tai jau po pirmo baliaus - pasigailėjom, nes liko visi aukštakulnių kulniukų įspaudai.
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 14, 14:02)
na, ne duobutė, bet žymė tai tikrai liko.
jei kada būsi parduotuvėje kur prekiauja parketu - pati pabandyk
mes sode sudėję naturalaus medžio parketlentes, tai jau po pirmo baliaus - pasigailėjom, nes liko visi aukštakulnių kulniukų įspaudai.

tapkes svečiam teks mauti doh.gif
Atsakyti
sakau pabandyk pirma parduotuvėj, o paskui į namus įsileisk.
dėl to tas parketas ir turi būti kas kažkiek laiko atnaujinamas.
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 14, 22:31)
sakau pabandyk pirma parduotuvėj, o paskui į namus įsileisk.
dėl to tas parketas ir turi būti kas kažkiek laiko atnaujinamas.

bigsmile.gif aišku 4u.gif
Atsakyti