Papildyta:
cia kationakui rasiau
Papildyta:
Del negimdyvinio gali skaudet viena ar kita sona(net turetu, nes vis daktarai klause kur skauda, kaip tau gali neskaudet?)bet as nieko nejauciau. O nestumo testai ir negimdinius nestumus rodo
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2008 06 06, 19:02)
Sveikos mergaites
as vel su klausimuku pas jus
Jau anksciau minejau, kad itariu, kad as
bet geguzes 12 apsilankius pas gine nieko konkretaus nesuzinojau, gal taip, o gal ir ne
16d prasidejo tepliojimas, kraujavimas...
paskui testas rode riebu I ir bespalve antra juostele
maniau, kad zirniukas pabego
Bet jau kuris laikas jauciuosi keistai, krutine padidejus, jautrus speneliai, sleikstuliukas ir seip bendras silpnumas
Tad sekmadieni ir siandien dariaus NT abu rode II, siandieniniam testuke antra juostele isryskejo greiciau ir geriau matoma nei sekmadieniniam, bet pakankamai blanki, nors ir rozine
siand privaciai apsilankiau pas gine apziurejus pasake, kad nestumo neapciuopia ir nemato
o paziurejus i NT, kad teigiama rezultata gali rodyti del cistos
nors cista pas mane jau senai, bet niekada teigiamo NT nebudavo, tai kaip cia? ar gali buti, kad O5.16 zirniukas pabego, o db kitas kabinasi?
ar tiesiog slapukas geras?

Jau anksciau minejau, kad itariu, kad as

Bet jau kuris laikas jauciuosi keistai, krutine padidejus, jautrus speneliai, sleikstuliukas ir seip bendras silpnumas

Man atrodo, kad tikrai laukiesi. Man ir visokiu bairiu buvo, ir su testais ir kraujo buvo ir gydytoja nepastebejo, kad laukiuosi, bet del vieno pozymio(tikro isdaviko) mano viltis nemire net po tos daktares apziuros. Tai krutines tempimas.