Įkraunama...
Įkraunama...

Neštumo testas teigiamas, bet nesulaukiu

Man yra buves negimdinis nestumas. Kodel manai, kad butent tau taip gali atsitikt? Tas atvejis ne toks jau ir daznas. Man nieko neskaudejo, viskas buvo gerai, bet 6 nestumo sav pasirode kraujo ir nustate negimdini. Per antra irgi kraujavau, bet nenustate priezasties, tik visa nestuma reikejo saugotis nuo persileidimo
Papildyta:
cia kationakui rasiau
Papildyta:
Del negimdyvinio gali skaudet viena ar kita sona(net turetu, nes vis daktarai klause kur skauda, kaip tau gali neskaudet?)bet as nieko nejauciau. O nestumo testai ir negimdinius nestumus rodo
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2008 06 06, 19:02)
Sveikos mergaites  4u.gif  as vel su klausimuku pas jus  blush2.gif
Jau anksciau minejau, kad itariu, kad as  nestuke.gif  bet geguzes 12 apsilankius pas gine nieko konkretaus nesuzinojau, gal taip, o gal ir ne  doh.gif 16d prasidejo tepliojimas, kraujavimas...  verysad.gif paskui testas rode riebu I ir bespalve antra juostele  verysad.gif maniau, kad zirniukas pabego  verysad.gif
Bet jau kuris laikas jauciuosi keistai, krutine padidejus, jautrus speneliai, sleikstuliukas ir seip bendras silpnumas  blink.gif Tad sekmadieni ir siandien dariaus NT abu rode II, siandieniniam testuke antra juostele isryskejo greiciau ir geriau matoma nei sekmadieniniam, bet pakankamai blanki, nors ir rozine  g.gif  siand privaciai apsilankiau pas gine apziurejus pasake, kad nestumo neapciuopia ir nemato  verysad.gif  o paziurejus i NT, kad teigiama rezultata gali rodyti del cistos  g.gif nors cista pas mane jau senai, bet niekada teigiamo NT nebudavo, tai kaip cia? ar gali buti, kad O5.16 zirniukas pabego, o db kitas kabinasi?  blush2.gif ar tiesiog slapukas geras?  blush2.gif  g.gif

Man atrodo, kad tikrai laukiesi. Man ir visokiu bairiu buvo, ir su testais ir kraujo buvo ir gydytoja nepastebejo, kad laukiuosi, bet del vieno pozymio(tikro isdaviko) mano viltis nemire net po tos daktares apziuros. Tai krutines tempimas.
Atsakyti
Na man kazkaip vistiek atrodo nesusije cista ir II nestumo teste schmoll.gif Kadangi kaip minejau cista pas mane jau senai, bet jokie testai II nerodydavo schmoll.gif siandien eisiu pasidaryti hcg tyrimo ir bus aisku kaip kas rolleyes.gif
jei as nestuke.gif tai mazius bus netyciukas, tad simptomu isikalbejimas del didelio noro nelabai tinka doh.gif Nebent is baimes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif skaitau skaitau ir dar labiau pasimeciau... man mmm jau 4 dienas veluoja,bet pasidariau 4 testus I... pilva maudzia kaip pries mmm, o niekas nevyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2008 06 13, 00:26)
laba 4u.gif  skaitau skaitau ir dar labiau pasimeciau... man mmm jau 4 dienas veluoja,bet pasidariau 4 testus I... pilva maudzia kaip pries mmm, o niekas nevyksta g.gif

Tai nesilauki, tuoj prasides menesines. O jei po poros dienu neprasides butinai nueik pas daktarus. Tie testai gali rodyt betka
Atsakyti
Kai velavo menesines, kurios kiek tik pamenu labai reguliarios, pasidariau testa,kuris nebuvo labai ryškus, bet akivaizdžiai teigiamas. Jokių abejonių man nekilo, apsipratau, džiaugiausi laukiau... sutariau su gyditoją kad pas ją nueisiu kai ji sugryš iš atostogų. Kiek aktyviau kaime praleidus savaitgalį pradejo tepti,mausti strėnas kaip per mėnesines, nežymiai pakraujavo, tai susirūpinusi kreipiausi į gimdymo namus. Ištyrusi echoskopu gyditoja nerado nieko nei gimdoje nei kur kitur NIEKO... o nuo paskutiniu mėnesinių praėjo septynios savaitės. Suabejojo ar aš teisingai pasidariau testą. Nusipirkusi dar vieną testą pasidariau pačioje ligoninėje ir jis aišku buvo teigiamas. Nusiuntė į greitosios pagalbos universitetinę ligoninę, ten irgi nieko nerado, tik pasakė kad gimdoje tikrai tuščia o niekur kitur jokių darinių, skysčių ar dar kažko irgi neranda. Į ligoninę irgi neguldė, nes beveik nekraujuoju ir šono neskauda. Net jei būčiau persileidusi būtų didesnis kraujavimas. Kaip tik po paskutinių mėnesinių ir kokį mėnesi ankščiau po blatu buvau pas du labai gerus echoskopo profus (tik skirtingais periodo laikotarpiais), ir jokių cystų ar kitokių darinių ar blogybių pas mane nerado (tik kad ovuliacija ne visada vyksta nes kiaušidėse nemažai nesprogusių folikulų). Nežinau nei kur pasidėt, ne tik nusivilimas bet ir ta nežinomybė kas man yra labai gazdina sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 05 24, 16:11)
Man viena kar nestumo testas teisybe rode, tik tas nestumas nesekmingas buvo verysad.gif o antro nestumo nerode, kokius 20 testu isbandziau, visi neigiami, daktare per apziura irgi nepastebejo, tik dar po men kai dare echoskopija pamatem ekrane jau 14 sav judanti zmogeliuka!!!

Oho kaip vėlai nustatė net 14 savaitė blink.gif nieko sau...
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 04 28, 12:31)
O įdomu koks mechanizmas? Prie PKS atsiranda HCG šlapime? Kažkokį kitą hormoną testas atpažįsta kaip HCG?  smile.gif Būtų įdomu sužinoti  smile.gif
Mat pati turiu PKS, sunkiai pastoju, dariausi gal kokį tūkstantį testų  biggrin.gif Nė vienas be pagrindo nerodė antros juostelės. Žinoma, jei vertini testą po tokio laiko, koks nurodytas instrukcijoje.

tiksliai negaliu atsakyt kas ir kaip, bet del PKS kuomet bandoma gydyt, skiriami vaistai , kuriuose yra hormono, todel ir testukai buna teigiami g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailute @ 2008 07 11, 19:27)
tiksliai negaliu atsakyt kas ir kaip, bet del PKS kuomet bandoma gydyt, skiriami vaistai , kuriuose yra hormono, todel ir testukai buna teigiami  g.gif

Nu šitą tai aš ir pati žinau, ovuliacijai sukelti duodamas HCG, normalu kad nuo jo bus testai teigiami smile.gif
Aš supratau, kad grange turėjo omeny kad be jokių ten vaistų pas turinčias šį sindromą NT būna klaidingai teigiami smile.gif
Atsakyti
mielosios, siuo metu nebezinau nei ka galvoti, pries kelias dienas dariausi du nestumo testus, jie buvo teigiami uzsisvajosius apie busima kudikeli siandiena nubegau pas daktare o ji pasake kad jokio nestumo nera aisku gali but kad dar kudikelis yra per mazas (speju kad dar tik 3 savaiteles) ir del to jo nesimato, bet gali but kad testai apgavo... neseniai pasidariau dar viena testa, tik kitos firmos, bet ir vel jis teigiamas....

jums taip nebuvo nutike? ar gali 3 testai parodyt kad nestumas yra o jo nebut?
Atsakyti
QUOTE(jauna-mamyte @ 2008 09 29, 16:37)
mielosios, siuo metu nebezinau  nei ka galvoti, pries kelias dienas dariausi du nestumo testus, jie buvo teigiami  uzsisvajosius apie busima kudikeli siandiena nubegau pas daktare o ji pasake kad jokio nestumo nera  aisku gali but kad dar kudikelis yra per mazas (speju kad dar tik 3 savaiteles) ir del to jo nesimato, bet gali but kad testai apgavo... neseniai pasidariau dar viena testa, tik kitos firmos, bet ir vel jis teigiamas....

jums taip nebuvo nutike? ar gali 3 testai parodyt kad nestumas yra o jo nebut?

na neskubek dar panikuoti,nueik privaciai ir pasidaryk kraujo tyrima,atsakymas bus pats aiskiausias.juk ir daktarai klysta.kai laukiausi dvyniu trys daktarai mate kad du o vienas nors kuola ant galvos tasyk,tvirtino kads vienas lotuliukas.gif nubek,ir kuo greiciau.linkiu sekmes wub.gif
Atsakyti
Nueik pasidaryti HCH kraujo tyrima paskui po dvieju dienu vel apsidaryk, matysi ar auga hormono skaicius, be to, daznai buna, akd laboratorijoje pagal HCG skaiciu jau tau gali pasakyti ar nestumas yra ir kiek jam savaiciu.
O pas gydytoja palauk nueiti apie 6 savaie, kai isgirs sirdele ir pamatys jau ta taskeli, tai jau negales neigti, kad nestumas yra.
Kitas atvejis, gali buti, kad sutrikes hormonu balansas, bet manau, kad sita atveji tikrinkis, jei kartais po HCG kraujo tyrimo pasakys, kad nestumo nera
Atsakyti
O man yra buvę taip: pasidariau tu testus - vienas buvo neigiamas, kitą dieną antras - teigiamas. Nuvažiavau pasidaryti kraujo tyrimą, kuris parodė, kad garantuotai nenėščia. Po kelių dienų prasidėjo mmm. Taip kad gali su tais testais visko būti. Geriausia pasidaryti kraujo tyrimą 4u.gif
Atsakyti