Įkraunama...
Įkraunama...

Neštumo testas teigiamas, bet nesulaukiu

jei nėštumo testas teigiamas, vadinasi nėštumas bando prikibti, jei taip galima išsireikšti ax.gif deja, ne visada gerai jis prikimba, kartais iškart nesivystantis būna, taip sakant gana greitai po bandymo įsitvirtinti įvyksta ankstyvas persileidimas. Man taip buvo, bene trys testai rodė neryškias, bet antras juosteles. Deja, gydytoja echoskopu nieko 5 sav. nematė. Nusprendėm palaukti dar savaitę, sako gal vėliau pastojai ir todėl dar nesimato. Deja, dieną prieš antrą echoskopiją pasirodė kraujavimas. Kaip pati gydytoja išsireiškė - man buvo gydytojų žargonu vadinamas "tuščias" nėštumas. Nu kažkaip pati kiaušiąlastė lyg ir apsivaisino, bandė tvirtintis, bet jau besitvirtinant buvo nesivystantis.
Atsakyti
Sveika, nepanikuok, nesijaudink, giliai ikvepk. Esu garantuota kad nestumo nemato, nes jis yra dar labai mazas. Po poros menesiu, tikrai pamatys ginekologe. Beja, testus darant juostele II turi rysketi, nes nestumo hormono daugeja.
Atsakyti
Sveikutes, o mano tokia istorija. kokias 3-4 d labai pykino, svaigo galva, kavos net negalejau gert, nors be jos negaliu istvert. Krutine padidejo iki mmm buvo like dar 5 dienos. Bet nervai neislaike pasidariau NT ir taip apsidziaugiau kaip pamaciau antra vaiduokli. Pagalvojau dar labai anksti tai far palauksiu pora dienu ir gal jau bus ne vaiduoklis, bet deja ta pacia diena mmmm atejo. Buvau labai nustebusi nes gerokai per anksti. Siaip ciklas reguliarus. tada nusprendziau, kita men stengtis daugiau. Si karta pries mmmm nei pykino, nei galva svaigo, tik krutine padideju ir labai smarkiai pilva tempe. Taip niekad nebuvo, bet nusprendziau NT nesidaryt. Mmmmm atejo laiku biski kitokios nei visad, labai keistos. Bet kas keisciausiai po mmmmm pilvo apacia vis dar tempia, o apetitas labai sumazejo. Man viskas neskanu, kaip pavalgau net pykint pradeda. Bujau kad kas nors rimciau nebutu. O ar yra kam taip buve? Gal tai tik del to kad labai noriu tapt nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyteuk @ 2008 10 12, 17:26)
Sveikutes, o mano tokia istorija. kokias 3-4 d labai pykino, svaigo galva, kavos net negalejau gert, nors be jos negaliu istvert. Krutine padidejo iki mmm buvo like dar 5 dienos. Bet nervai neislaike pasidariau NT ir taip apsidziaugiau kaip pamaciau antra vaiduokli. Pagalvojau dar labai anksti tai far palauksiu pora dienu ir gal jau bus ne vaiduoklis, bet deja ta pacia diena mmmm atejo. Buvau labai nustebusi nes gerokai per anksti. Siaip ciklas reguliarus. tada nusprendziau, kita men stengtis daugiau. Si karta pries mmmm nei pykino, nei galva svaigo, tik krutine padideju ir labai smarkiai pilva tempe. Taip niekad nebuvo, bet nusprendziau NT nesidaryt. Mmmmm atejo laiku biski kitokios nei visad, labai keistos. Bet kas keisciausiai po mmmmm pilvo apacia vis dar tempia, o apetitas labai sumazejo. Man viskas neskanu, kaip pavalgau net pykint pradeda. Bujau kad kas nors rimciau nebutu. O ar yra kam taip buve? Gal tai tik del to kad labai noriu tapt nestuke.gif

Atsakyti
aš ir prisidariau daugybę testų, bet antrą juostelė išryškėdavo tik po valandos, maniau jau nėščia, nes visi nėštumo požymiai buvo, ir temperatūra laikosi iki šilo37.2, tempia pilvą, jis kaip ir kietesnis, bet hcg parodė 1, man pasakė kad aš nesilaukiu. Tai va testų nereikėtų vertint, po 10min kaip instrukcijoj parašyta, nes paskui labai jau tenka nusivilt. O mėnesinių pas mane vis dar nėr,jų ir nebuvo po gimdymo, nes maitinu vaiką jau metus
Atsakyti
laba mergaites va mano istorija unsure.gif pasidariau NT parode vaiduokliuka aisku apsidziaugiau,bet ta pacia diena susirgau mm verysad.gif bet ramybes man neduoda kad sergu bet vistiek krutis skauda vakar (nors dar mm) pasidariau dar testa vistiek vaiduokliukas bet labai labai neryskus vat ir nezinau verysad.gif jauciu kad testas melagis verysad.gif visom linkiu greiciau nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš papasakosiu savo istoriją prieš dvi savaites sirgau, po mėnesinių pradėjo teplioti (kažkaip keistai pasirodė), užvakar susirgau vėjaraupiais ir dėl viso pikto nusipirkau NT, kuris pasirodė vaiduokliškai teigiamas, kitą rytą pasidariau vėl - tas pats rezultatas, kalbėjau su savo ginekologe, susitarėm susitikti kitą savaitę, tai kol kas nieko nežinau. Kadangi baisiai nervinuosi, tai skaitinėjau viską iš eilės, jau nekalbant apie tai kas gali būti vaikiukui (jei esu nėščia) - išsigimimai ir visi kiti dalykai... Radau tokia informaciją, kuri man suteikė nors truputėlį nusiraminimo t.y. 10 proc. moterų įvyksta savaiminis persileidimas mėnesinių metu ir po to dar kurį laiką gali būti nėštumo testas - teigiamas, dėl kažkokio hormono. Ką jūs apie tai manote?
Atsakyti
QUOTE(kationak @ 2008 05 24, 20:59)
pms as vadinu menesnes smile.gif

Tai gal asmeninį žodyną įdėk prieš bendraudama, čia nesusikalbėsim, jei nekalbėsim bendrine kalba, viena sakys, man vėluoja bebras, kita man vėluoja gimdymas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 17, 21:36)
Tai gal asmeninį žodyną įdėk prieš bendraudama, čia nesusikalbėsim, jei nekalbėsim bendrine kalba, viena sakys, man vėluoja bebras, kita man vėluoja gimdymas biggrin.gif  lotuliukas.gif

Nu, Abo, pavarei, net ašaros akyse pasirodė besijuokiant lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano nestumo testas -teigiamas. Man sokas,... verysad.gif Na dar tikiuosi, kad pamelavo...
Atsakyti
Ech neishsikentejau pasidariau testa, labai jau laukiu smile.gif buvau isitikinusi kad nieko, nes jauchiuosi kaip priesh menesines, tempia pilva, jautrios skausmingos krutys. Pagal grafika jei nepastojau menesines turi prasidet shi savaitgali. Tai va, pasidariau viena ziuriu vaiduokliukas po pooros min atsirado toks shviesiai rozinis, tada ash begom i vaistine nusipirkau dar 1 testa kitoki, ir vel toks pat antras sviesus pagaliukas. Tai nezinau ka dabar galvoti ar gali but kad ash jau nestuke.gif ar vistik per anksti testus darausi kad savijauta grynai kaip priesh menesines g.gif
O kraujo tyrima galima be siuntimo pasidaryt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 22, 16:05)
Ech neishsikentejau pasidariau testa, labai jau laukiu smile.gif buvau isitikinusi kad nieko, nes jauchiuosi kaip priesh menesines, tempia pilva, jautrios skausmingos krutys. Pagal grafika jei nepastojau menesines turi prasidet shi savaitgali. Tai va, pasidariau viena ziuriu vaiduokliukas po pooros min atsirado toks shviesiai rozinis, tada ash begom i vaistine nusipirkau dar 1 testa kitoki, ir vel toks pat antras sviesus pagaliukas. Tai nezinau ka dabar galvoti ar gali but kad ash jau  nestuke.gif  ar vistik per anksti testus darausi kad savijauta grynai kaip priesh menesines  g.gif
O kraujo tyrima galima be siuntimo pasidaryt?  blush2.gif

siuntimo tikrai nereikia. Padaryk kraujuką ir bus aišku. Bet aš manau, kad tu nestuke.gif
Atsakyti