Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

Antradienis tongue.gif

Pusryčiai: avižinė košytė (140kcal), kava 3in1 (80kcal)
Priešpiečiai: jogurtas (80kcal)
Pietūs: pupelių salotos su bandele (300kcal)
Pavakariai: latte (60kcal) blush2.gif , varškytė (120kcal), duoniukai (160kcal) - matyt alkana likau po tokių pietų..
Vakarienė: liesa varškė su razinom (200kcal), obuolys (140kcal)
Naktipiečiai: bananas (100kcal), jogurtas (90kcal)

Viso ~1500kcal - ir vėl lb skani diena buvo wub.gif
Atsakyti
Man pavydu, kad jūs sugebat taip sveikai maitintis biggrin.gif

Trečiadienis.

Pusryčiai: Grūdėta varškė (200), obuolys (50).
Pietūs: 3 varškėčiai (420), obuolys (50), 2 duoniukai (30).
Vakarienė: Šaltibarščiai (150), virtos bulvės(80), 2 duoniukai (30), sūris(50).

Viso: 1060 kcal. Mažokai. Bet kadangi iki miego man dar geros 5 valandos, tai reiks ką nors užvalgyt tongue.gif

10min BF, 1 val. aerobikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 balandžio 2008 - 18:56
Trečiadienio (nelabai koks):
6:00 4 v.š. dribsnių+2% jogurtas
13:00 šok. saldainis
14:30 obuolys, tirpi sriuba
16:00 125g"Activia"
19:30 pusė agurko, troškinta vištiena su šparag.pupelėm, virti ryžiai, morkų-obuolių-česnako salotos su česnakiniu padažu, 150g kefyro
Atsakyti
Mano 3-ioji diena:

Pusryčiai: žalioji arbata, indelis jog. "Activia"
Pietūs: valgyklinis gab. varškės apkepo su 1 valg.š. braškių uogienės (skanuuuu thumbup.gif ), žalioji arbata
Pavakariai: "&Joy Lux" sūrelis
Vakarienė: mažas "Graikiškas" apkepiukas (~50g vištienos faršo, truputis ryžių, pomidoras, truputis svogūno, trečdalis kiaušinio, prieskoniai), ~150g pekino kopūsto-morkų salotų
Povakariai: apelsinas, 3 obuolaičiai
Atsakyti
Trečiadienis (jau ne toks geras kaip visa savaitė.. blush2.gif )

Pusryčiai: varškė su bananu (290kcal) wub.gif
Priešpiečiai: saldainis (30kcal), latte (110kcal)
Pietūs: kvietinė košė (370kcal)
Pavakariai: ledai (180kcal) blush2.gif
Vakarienė: salotos (130kcal), trapučiai (100kcal), sumuštinukai su sūriu (290kcal)
Naktipiečiai: šokoladukas DAIM (150kcal), guminukai (150kcal) wub.gif blush2.gif

Viso ~1800kcal blush2.gif smaližė aš..

Solo, tau neturėtų būti niekam pavydu, nes pati sveikai maitiniesi thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 04 03, 14:13)
Solo, tau neturėtų būti niekam pavydu, nes pati sveikai maitiniesi thumbup.gif  mirksiukas.gif

Kaip kada biggrin.gif

Ketvirtadienis:
Pusryčiai: 3 kepti varškėčiai (350).
Priešpiečiai: Karštas sumuštinis (170)
Pietūs: Žirneliai su majonezu (100), duona (90).
Vakarienė: Vištiena meduje su ryžiais (350).

Viso: kolkas 1070.
Jaučiu dar pasilieku kokius 300 kcal kam nors saldaus......
Atsakyti
4-oji diena:

Pusryčiai: žalioji arbata, indelis jog. Activia
Pietūs: dub. liesų šaltibarščių (su pasukom, be grietinės ir kiaušinių), didelė virta bulvė essen.gif , "&Joy Lux" sūrelis
Pavakariai: persikinė desertinė varškė "Magija" (130g)
Vakarienė: 300ml pasukų, dvipusė morkų duonelė
Povakariai: 3 obuoliukai
Naktipiečiai: porcija vanilinių ledų (bet pas mane jie itin nekalti rolleyes.gif)
Atsakyti
va merginos koki radau trenerios komentara "Esant viršsvoriui, nors ir intensyviai sportuojant, laikantis dietos, svoris gali nekisti. Ir vien dėl to, kad vakare, norėdamas numalšinti alkį, žmogus pavalgo vaisių. Vaisiai organizme kaupia vandenį, tas pats vyksta ir naudojant daug druskos gaminant maistą. Po bėgimo ar pirties geriant sultis, gazuotą, stipriai mineralizuotą vandenį, varškę gardinant razinomis, jogurtu – taip pat neleidžiame iš organizmo pasišalinti nereikalingam vandeniui'.

cia toms kas megsta vakarais obuoliukus pagraust smile.gif, o pastebejau, kad tokiu yra
as irgi anksciau taip darydavau, bet jau atsikraciau to iprocio valgyti vaisius vakare smile.gif
linkiu ir jums to paties mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas šeštadienis, pradingėlės mirksiukas.gif

juratata biggrin.gif Supratau, kad čia skirta man ir tikrai labai ačiū už rūpestį 4u.gif Kaip jau sakiau, šitus dalykus aš žinau, bet... tiesą sakant, nenoriu to keisti savo valgiaraštyje blush2.gif Net nematau prasmės, nes puikiai pažįstu savo kūną ir žinau, kad tie obuoliukai man tikrai kilogramų neaugina, o ir vos juos suvalgius bėgu į WC mirksiukas.gif Tiesa, dar ir tos dvi valandos iki miego tikrai praeina, taip kad į lovą tikrai neinu išpūstu pilvu, viskas thumbup.gif

5-oji diena (vakar):
Pusryčiai: žalia arbata, indelis jog. Activia
Priešpiečiai: "CiniMinis"
Pietūs: žuvies ragu su daržovėmis, Nescafe, "&Joy Lux" sūrelis
Pavakariai: bananas, dar vienas "CiniMinis" doh.gif
Vėliau: keli mini sumuštinukai, pora sausainiukų, gėrimų kiekių nevardinsiu... blush2.gif (baliukas assa.gif)

Nu bet va, vaisių tai nevalgiau vakare hihihi.gif
Atsakyti
Grįžtu ax.gif
Pradedu zig-zagą, taigi pradedu vėl skaičiuoti ir rašytis... taigi, ir čia pasiskelbsiu...

Šiandien:

Pusryčiai (vėlyvi):
Espresso su 1 a.š. rudo cukraus (25)
Avižinė košė su pienu ir a.š. alyvuogių aliejaus (300)
Apelsinas (70)
Priešpiečiai:
Didelis puodelis naminės latte (100)
Pietūs:
Bananas (100) blush2.gif (maliausi po parodas, tai neturėjau kur papietaut, be to, taupiau kalorijas vakarui)
Pavakariai:
Apie 50 gr. kieto sūrio (200)
Vakarienė:
Didelis gabalas lazanijos su baklažanais (600)
3 šok. saldainiai (150)
Espresso doh.gif (25)

Viso: 1570
(1,5 litro vandens, sporto šiandien nebuvo - poilsio diena)
Atsakyti
Sveikos sveikuoles,
as nepriklausau jusu buriui, bet vis karts nuo karto uzsuku cionai paskaityti, pasizaviu jusu geru nusteikimu ir tvarkinga mityba. 4u.gif

Noreciau paklausti jusu nuomones, ypac tu kurios jau ilgesni laika sekmingai meta svori. As irgi noriu numesti keleta kilogramu, stengiuos sveikai maitintis, sportuoju 4 kartais ir daugiau kartu per savaite.

Mano problema yra, kad praejus savaitei, kartais dviem, per kurias istisai labai tvarkingai gyvenau, sveikai maitinaus ir del to ir si bei ta numeciau, man kazkas pasimaiso galvoj ir as prisivalgau be jokios priezasties, t.y. be jokio alkio jausmo.
Man toks ispudis susidaro, kad as jau visai padeties nebekontroliuoju. Nors pati sau sakau, cia situ saldumynu, viena sauja prie arbatos ir gana, kai ta sauja isvalgau einu atsinesu sau kita, o po to dar kita ir t.t. Jauciuos tada kaip kokiam transe, as sau galvoju viena, o kuna tarsi kas kitas valdo.
Ar jums taip nebuna? Jei kuri susiduret, patarkit kaip su tuo kovoti? Nes po tokiu valgymu man tokia depresija uzeina! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 04 02, 22:37)
Trečiadienio (nelabai koks):

Tikrai, kad nelabai koks unsure.gif
QUOTE(juratata @ 2008 04 04, 10:32)
Ir vien dėl to, kad vakare, norėdamas numalšinti alkį, žmogus pavalgo vaisių. Vaisiai organizme kaupia vandenį, tas pats vyksta ir naudojant daug druskos gaminant maistą.

Uj niaaaa, nesąmonė. Svoris nekrinta ne todėl, kad vaisiai kaupia vandenį, o todėl, kad jie turi kalorijų mirksiukas.gif Dažnai žmonės įsivaisduoja, kad vaisiai, daržovės- oi kaip gerai, neina į kūną.
QUOTE(Dracaena @ 2008 04 07, 00:36)
kazkas pasimaiso galvoj ir as prisivalgau be jokios priezasties, t.y. be jokio alkio jausmo.

Ko gero, per daug tvarkingai tas dvi savaites išsilaikai ir organizmas negauna kokių tai medžiagų. Na, sakykim, uždraudei sau šokoladą, o organizmas negauna iš jo kokio nors pasitenkinimo hormono biggrin.gif Tad geriau kai tik nori- po mažą plytelę, nei paskui sprogimas- trys iš kart cool.gif
Dar kartą pakartosiu seną tiesą- blogų produktų nėra, yra tik blogi jų kiekiai.
O iš kitos pusės- tas tavo apsivalgymas nėra jau taip blogai- jis išjudina organizma, pagreitina medžiagų apykaitą, o du kartus per mėnesį tokis dalykas visai neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti