Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

Grįįįįįžtu į šeimą 000189.gif savaitgalis nebuvo žiaurus, bet pavyzdingas irgi nebuvo, su MB neišeina tvarkingai praleist savaitgalio doh.gif biggrin.gif
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 31, 07:36)
Pusryčiai: avižinė košytė (200kcal), latte (60kcal)
Priešpiečiai: bananas (100kcal)
Pietūs: salotos (100kcal), sumuštinukai (150kcal)
Pavakariai: guminukai (140kcal) - negaliu atsispirt wub.gif  blush2.gif
Vakarienė: sriuba (300kcal)
Naktipiečiai: ledai super viva (250kcal), chocolatta (60kcal)

Nute, man rods tu mažink kavas latte visas biggrin.gif draugė taip skrandį susiėdė tomis kavomis, tai db geriausiu atveju gali gerti capuccino. Nors anksčiau, kiek pamenu, tai latte pas tave buvo ir pusryčiams, ir pietums ir vakarienei laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 03 31, 11:53)
Grįįįįįžtu į šeimą 000189.gif  savaitgalis nebuvo žiaurus, bet pavyzdingas irgi nebuvo, su MB neišeina tvarkingai praleist savaitgalio  doh.gif  biggrin.gif

Nute, man rods tu mažink kavas latte visas biggrin.gif draugė taip skrandį susiėdė tomis kavomis, tai db geriausiu atveju gali gerti capuccino. Nors anksčiau, kiek pamenu, tai latte pas tave buvo ir pusryčiams, ir pietums ir vakarienei laugh.gif

sveika grįžus, Solo 4u.gif žinau žinau... su tom latte gal persistengiu..bet dievinu kavą.. tai nors juodos nepadauginu.. su pienuku taip gardu.. blush2.gif bet man taip etapais užeina, atšils dar kiek orai ir dings (beveik visai vasarai) latte iš mano "repertuaro" biggrin.gif kartais būna ant arbatų pasinešu, kartais ant kavos.. priimu kritiką.. unsure.gif bet nėra ką daryt, gal organizmui reikia doh.gif tongue.gif
Atsakyti
O kodėl konkrečiai blogai tos latte kavos? Kiek žinau, juodą kavą be cukraus gerti ir dažnai yra blogis. O latte... g.gif
Man asmeniškai capuccino tai stipresnė žymiai už latte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 03 31, 15:09)
O kodėl konkrečiai blogai tos latte kavos? Kiek žinau, juodą kavą be cukraus gerti ir dažnai yra blogis. O latte... g.gif
Man asmeniškai capuccino tai stipresnė žymiai už latte unsure.gif

Kaip suprantu, Nute geria tą latte iš pakelio, tai šiaip jos visos, tiek latte, tiek 3in1 gryna sintetika ir tiek. Daug gert nerekomenduojama mirksiukas.gif

Pirmadienis:
Pusryčiai:karštas sumuštinis(170), žirneliai su majonezu (100).
Pietūs: Ledas "Twix" (165), 4 spurgytės (200) (trankiaus mieste, baisiai išalkau blush2.gif )
Pavakariai: Vištiena medaus-sojos padaže su ryžiais (250), sumuštinis (120).
Vakarienė: kepu obuolių pyragą.... tai jau kokie 500 bus garantuoti blush2.gif

Viso: sakykim, apie 1600....

15min BF, 1 val. aerobikos.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 03 31, 19:36)
Kaip suprantu, Nute geria tą latte iš pakelio, tai šiaip jos visos, tiek latte, tiek 3in1 gryna sintetika ir tiek. Daug gert nerekomenduojama  mirksiukas.gif

oi, nea, Nute geria ir paprastą kavą su daug pieno.. aišku būna kad ir iš pakelio geriu, kartais dažnokai, kai laiko nėra namie ką padoresnio pasidaryt blush2.gif jei rašau kava 3in1 dar nereiškia visais atvejais, kad gėriau iš pakelio, kartais tai būna paprasta juoda kava su pienu ir cukrum smile.gif o latte vadinu ir pakelinę latte, ir kavinių latte, ir namudinę kavą su pienu smile.gif va ax.gif
Atsakyti
1-oji diena:

Pusryčiai: žalioji arbata doh.gif
Pietūs: 2 kepti varškėčiai su 3 arb.š. mėlynių uogienės, Nescafe, "&Joy Lux" sūrelis
Pavakariai: "Magija" desertinė varškė su vyšniomis (130g)
Vakarienė: vaisių salotos (bananas, apelsinas, obuolys, jogurtas)
Povakariai: 3 obuoliai (iš kurių vienas laaabai didelis lotuliukas.gif)
+ 45min. naminio sporto biggrin.gif , 1,5l vandens

Atsakyti
Pirmadienio:
6h juodoji arbata su citrina, 4 v.š. dribsnių/2 proc. jogurtas/sėlenos
10:30 3 griež. 13 proc. saldaus pieno varškės sūrio, gabalėlis juodos duonos
12:30 kiaulienos šašlykas su kečupu, bulvių košė, daržovių asorti
15h apelsinas, gabalėlis dž.abrikoso
19:30 125g Activia, apelsinas
Atsakyti
Pirmadienis smile.gif

Pusryčiai: tofu kremas (200kcal), kapučino (100kcal)
Priešpiečiai: jogurtas (150kcal)
Pietūs: grūdėta varškė (200kcal) wub.gif , finn crisps (160kcal)
Pavakariai: saldainiai (90kcal), bananas (120kcal), jogurtas (150kcal)
Vakarienė: salotos (100kcal), trapučiai (200kcal) blink.gif , chocolatta (60kcal)

Viso ~1550kcal blink.gif smile.gif
Atsakyti
Bandau parašyti ir aš savo dienos meniu blush2.gif patasykit , kas negerai mirksiukas.gif
pusryčiai : 7val. activijam ir kavą su cukrum.
9val. kakava
10.30 pusę sumuštinio su mėsyte ir duona bet agurku , be svieto.
12.15 Plovo 200gramų. kompotas.
15.30 jogurtas liesas be riebalų.
17.30 grikių košės 2 did. šaukštai , troškintų morkų su svogųnais ir daktariška dešra 3 šaukštai ir agurko 4 grežinėliai .
18.30 arbata be cukraus .
dabr gukšnoju mineralinį vandenį , nes žiauria valgyti noriu .
Dar minu dviratį šiandien 35min.
Atsakyti
2-oji diena:

Pusryčiai puodas žalios arbatos, indelis jog. "Activia"
Priešpiečiai: porcija "Bravo" apelsininių ledų
Pietūs: pusė maxi "Egzotiškos" picos (sūris, vištiena, ananasai, padažai), žalia arbata
Vakarienė: ~300ml jogurto (1,8proc.), bananiukas biggrin.gif
Povakariai: 3 obuoliai
+ 1,5l vandens, daug vaikščiojimo pėstute (bandau prastumt kaip sportą blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Flower: 01 balandžio 2008 - 20:46
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2008 04 01, 19:55)
Bandau parašyti ir aš  savo dienos meniu  blush2.gif patasykit , kas negerai mirksiukas.gif

pavyzdingai ir sveikai mirksiukas.gif

Mano Antradienis: Nieko gero. Visų pirma, nepaskirstau normaliai valgymų, antra - vakarienė "kak nada"....

Pusryčiai: Karštas sumuštinis(170), 4 duoniukai (60), sūris (50).
Pietūs: Obuolys(50), Pieniška dešrelė su daržovėm (260).
Pavakariai: Ledai (160), 2 zefyrai (160), juod. šokoladas (300). blink.gif doh.gif

Viso: 1210. Žinau, kad jei būčiau suvartojus daugiau, jos būtų gautos iš saldumynų blink.gif tai jau geriau išvis nieko.

15 min BF, 1 val. aerobikos.
Atsakyti
Antradienio:
6:00 Earl Grey su citrina, sumuštinis (j.duona/varškės kremas/2 griež.kumpio), pusė pomidoro, pusė agurko
10:30 ryžių traputis, 30g 13% varškės sūrio
12:00 2 nedideli jautienos kepsneliai su neriebiu pievagrybių padažu, morkų-obuolių salotos
15:30 125g "Activia"
20:30 150g kefyro, du samčiai pupelių sriubos, riekė j.duonos, salotos (ridikėliai, agurkas, salotos, a.š. 15% grietinės)
+ 2.5 l vandens + aerobikos treniruotė
Atsakyti