Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Kaštanka @ 2012 06 05, 19:38)
labai daug ten lietuviu gyvena, nusiskundimu neteko girdet nei del mokyklu nei del shopingu.
ir kur ten middle of nowhere? nepasakyciau. gal mazai esat buvus.

Mes važiavom autiku iš Romfordo, tai kai išvažiuoji iš Hornchurch, prasideda laukai kokia keletą mylių ir tada prasideda Ockendon, Chafford Hundred ir t.t Toks atsiejimas nuo Londono jaučiasi. Čia sakau, mano subjektyvi nuomonė smile.gif O dėl mokyklų, tai aš baisiai išranki esu biggrin.gif
Atsakyti
Surmulio as nelabai ir noriu, man uztenka to kad dirbu paciame centre, tai gyventi noretusi kazkur ramiau. As ir noreciau naujos statybos namo ir uz prieinama suma(zinoma kas to nenori smile.gif ) buvau nuvaziavusi as i ta rajona, bet pesciomis ten nieko nepamatysi, todel mastau atsivaryti masina , kad galeciau geriau apsiziurineti, tik beda kad neturiu kur jos laikyti sad.gif. Gal galetumete parekomenduoti koki rajona.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 06 05, 19:50)
Mes važiavom autiku iš Romfordo, tai kai išvažiuoji iš Hornchurch, prasideda laukai kokia keletą mylių ir tada prasideda Ockendon, Chafford Hundred ir t.t Toks atsiejimas nuo Londono jaučiasi. Čia sakau, mano subjektyvi nuomonė smile.gif O dėl mokyklų, tai aš baisiai išranki esu  biggrin.gif

autikai visada per aplinkui vaziuoja.
su masina jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(bagyra. @ 2012 06 05, 20:16)
Sveikos mamytes ir ne tik smile.gif gal girdejote atsiliepimu apie Grays rajona? Labai jau sunku issirinkti rajona. Del saves, tai galeciau bet kur gyventi, bet vaikams noreciau ramesnes vieteles. Beja gal kuri nors galetu padeti su masinos parkavimu , kokiai savaitei. Nes cia kur gyvenu siuo metu nera kur jos statyti , o be masinos neisivaizduoju kaip susirasti nuoma.

Ziurint kuri puse paciame Grays mirksiukas.gif
Bet, jei norite ramesnes aplinkos, ir ypac jei turite vaiku, kaip tik patarciau rinktis tokius rajonus kaip Grays ir pan. 4u.gif

Atsakyti
Gal kas ką žino apie Purley, Kenley, Coulsdon? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 06 08, 15:15)
Gal kas ką žino apie Purley, Kenley, Coulsdon? Ačiū

na Purley prastai, Kenley dar nieko gero, bet jau "balteja", toliau sekantys tokie kaip Caterham, Whyteleafe, Warlingham, Coulsdon ir toliau link M25 isvis ramuma, kaimukas biggrin.gif kloniai, laukai, miskai, bet dar 6 zona kas liecia transporta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mes gvename smile.gif Wood green rajone smile.gif tai susisiekimas labai geras, cia pat alexandra palace trein ir parkas,ledo arena,ir puikus vaizdas ,kalnuota veta ir is ten geri matytis londono centras. tikri daug parduotuviu,baru ir visko pilna. parku,zaidimo aiksteliu vaikams,mokyklu .Man pats geriausias rajonas thumbup.gif

o nejaugi nera kaimyniu lietuvaiciu??? prekybos centre girdisi kalbant bet gal atvyksta is aplinkiniu rajonu. g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif ,gal yra gyvenciu pitsea ar basildon puseje?mes ruosiames keltis i pitsea,noretusi isgirsti atsiliepimu is mamyciu smile.gif
Atsakyti
na perskaiciau visa tema ir labai nustebau,mes gyvenam 70 myliu uz londono,angu mieste,juodaodi cia retai pamatysi,kaip ir lietuvi.ir mano svajone persikelti i londona,kur kuo daugiau lietuviu,nes cia tai stogas vaziuoja ir man ir vaikams.na jie bendrauja mokykloje su anglu vaikais,bet labai nori lietuviuku,o ju cia nera.o vyrui cia patinka,ramybe,parkai nedideli atstumai.tai as visokiausiais budais bandau ji perkalbet doh.gif nebegaliu,pavargau nuo tos kasdienybes,rutinos,ramybes,norisi lietuviu draugiu,bendravimo,ar as neteisi?gal kazkuri buvot panasioje situacijoje? ar nenusivilsiu ikalbejus vyra ir persikelus i pvz.becktona? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(britni spyrs @ 2012 06 15, 14:57)
na perskaiciau visa tema ir labai nustebau,mes gyvenam 70 myliu uz londono,angu mieste,juodaodi cia retai pamatysi,kaip ir lietuvi.ir mano svajone persikelti i londona,kur kuo daugiau lietuviu,nes cia tai stogas vaziuoja ir man ir vaikams.na jie bendrauja mokykloje su anglu vaikais,bet labai nori lietuviuku,o ju cia nera.o vyrui cia patinka,ramybe,parkai nedideli atstumai.tai as visokiausiais budais bandau ji perkalbet doh.gif nebegaliu,pavargau nuo tos kasdienybes,rutinos,ramybes,norisi lietuviu draugiu,bendravimo,ar as neteisi?gal kazkuri buvot panasioje situacijoje? ar nenusivilsiu ikalbejus vyra ir persikelus i pvz.becktona? rolleyes.gif

...O.M.G...tik ne ten doh.gif ...gyvenat sau ten tarp anglų ir gyvenkit...o jai jau taip trūksta lietuvybės,tai atgal LT
Atsakyti
O kaip jums Ilford? as irgi bandau surasti rajona kur galeciau atsivezti ir sunu, gyvenau East Ham, manau komentaru nereikia, bet kadangi tik darbas namai buvo gerai nes nebrangus rajonas, bet su vaiku ten gyventi tikrai nenoreciau...beje noreciau ikandamom kainom g.gif
Atsakyti
QUOTE(domomama @ 2012 06 16, 18:35)
O kaip jums Ilford? as irgi bandau surasti rajona kur galeciau atsivezti ir sunu, gyvenau East Ham, manau komentaru nereikia, bet kadangi tik darbas namai buvo gerai nes nebrangus rajonas, bet su vaiku ten gyventi tikrai nenoreciau...beje noreciau ikandamom kainom g.gif

man asmeniskai Ilfordas = East Ham'ui biggrin.gif
Atsakyti