Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Lotuliuke @ 2012 04 13, 14:01)
Labuka  smile.gif

Ilgai galvojom, ieskojom, tyrinejom ir pagaliau persikraustem i Hornchurch  ax.gif  Rajonas labai grazus ir tikrai tvarkingas, isikurem prie vienos geriausiu Primary mokyklu.. bet kazkodel jauciuosi baisiai svetima cia  verysad.gif gal vis del to kriterijus "nera lietuviu" ne visada yra privalumas  unsure.gif Tikiuosi priprasim  smile.gif

yra ten nemazai lietuviu. ypac arciau Elm Parko. irgi daug anglu gyvena.
pradesit mokykla lankyt pastebesi kad lietuviu vaiku nemazai. musu draugai ten nama katik nusipirko
Atsakyti
[quote=Kaštanka,2012 04 13, 15:00]
viskas, baigiu cia musu rajona reklamuot, nes cia atsikraustem gyvent del to kad ramu ir mazai lietuviu biggrin.gif jokiu keiksmazodziu, skustagalviu ir treninginiu pragertu rozhu.
o tai dar suvaziuos visas brudas cionai unsure.gif hihihi.gif
[/quote
Na as tai ne skustagalve, treninga kartais apsirengti gaunasi:)smile.gif O as kazkaur skaiciau, kad ten nemazai rusu, lenku ir lietuviu atsikrauste.
Atsakyti
Kaštanka, tikrai prisiviliotum, jei nebūtų taip brangu biggrin.gif

Aš vėl su klausimais... Apie Elm Park prisiskaičiau, kad ten vos ne BNP sostinė, iškart buvo išbrauktas iš sąrašo, bet ar iš tiesų ten taip blogai? Ir kaip Romford, ypač tolėliau - Gidea Park ir Harold Wood? Ačiū 4u.gif

Man baisiausi žmonės, kurių bet kokia kaina stengiamės išvengti, yra kapišonuoti, treninguoti anglai. Aišku, padugnių yra visur, visose šalyse, visose kultūrose, bet mes penkti metai gyvenam tarp tokių anglų ir džiaugiamės kiekvienu imigrantu rajone, kad nors kiek parsiskiestų. smile.gif
Atsakyti
harold wood geras rajonas, pazystu kas ten gyvena. ramu zalia, lietuviu tikrai yra. nebrangu. gidea park man bomzynas biski toks.

Elm Parke drauge turiu, vos pora menesiu kaip nama nusipirko ir vaika i mokykla isleido. kol kas nesiskunde. as ten buvau kelis kartus - grazus fainas high road.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2012 04 13, 17:04)
yra ten nemazai lietuviu. ypac arciau Elm Parko. irgi daug anglu gyvena.
pradesit mokykla lankyt pastebesi kad lietuviu vaiku nemazai. musu draugai ten nama katik nusipirko

Galbut link Elm Parko... tikiuosi teks sutikti viena kita (tikrai negalvojau kad kada nors tokia fraze pasakysiu tongue.gif, Londone lietuvaiciu dazniausiai nereikia toli ieskoti smile.gif )
Butu tikrai smagu sutikti nors viena lt mamyte pradejus eiti i mokykla biggrin.gif nors mokykla kuri yra pirma musu prioritetu sarase sako kad: "Number of pupils whose first language is known or believed to be other than English - 5" cia is 210 vaiku unsure.gif

QUOTE(werde @ 2012 04 14, 23:35)
Aš vėl su klausimais... Apie Elm Park prisiskaičiau, kad ten vos ne BNP sostinė, iškart buvo išbrauktas iš sąrašo, bet ar iš tiesų ten taip blogai? Ir kaip Romford, ypač tolėliau - Gidea Park ir Harold Wood? Ačiū  4u.gif

As irgi prisiskaiciau ir dabar jau gailiuosi kam skaiciau biggrin.gif Labai bijojau to nacionalizmo ir taip i galva isikaliau kad dabar sunku ismusti. Atsikraustem pabandyti cia gyventi (ne paciam Elm Parke, mes Horchurch) ir kol kas atrodo visi pakankamai draugiski, tik as turiu labai stiprias prieslaikines nuostatas ir tos baimes dabar sunku man atsikratyti, bet mano vyras ir aukle, kuri turbut jau geriau rajona pazista jauciasi cia tikrai gerai laugh.gif
Apie Harold Wood esu girdejusi gerus atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 17 balandžio 2012 - 14:49
smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi apie Londono rajonus.
Gana ilgą laiko tarpą gyvenau ir netgi dirbau Walthamtow rajone (kone pusantrų metų), buvau labai nepatenkinta DIDŽIULIU musulmonų kiekiu, labai giriamu ilguoju High Street turgumi, prie pat jo gyvenau, ir reikėdavo pro ten eiti į stotį ir visur kitur, todėl tikrai erzino nuolatinė netvarka ir šurmulys, lietuvių ten taip pat, tikrai labai daug. Tačiau neskaitant visų minusų, persikrausčius į kitą rajoną ėmiau ilgėtis buvusiojo, kadangi susisiekimas ten daugiau negu puikus, bet kuriuo paros metu ir į bet kurį Londono rajoną. Vietinių bankų ir parduotuvių taip pat labai daug, nebūtina kažkur važiuoti. Lietuvių parduotuvių daug, taip pat yra labai gerai lietuviška kirpykla "Ligita", kurioje tikrai puikus aptarnavimas ir kainos. Taigi, mielu noru ten grįščiau tik galbūt į šiek tiek atokesnį kampelį, nes rajonas tikrai didelis ir ten galima rasti puikių vietų. Kalbant apie mamytėms aktualią temą, mokyklėles, ten yra pora labai gerai vertinamų pradinių mokyklų, turiu draugių kurios veda savo vaikučius ir labai patenkintos. Taip pat, rajonas labai ramus, dieną atrodo tokia betvarkė, ir šurmuliukas, bet naktimis ir vakarais NEI KARTO neteko susidurti su kažkokiais neaiškiais žmonėmis ar pan. Vakare atrodo visas rajonas užmiega.
Kitas rajonas, kuriame, ačiū Dievui, teko trumpai tepagyventi, ir niekada nebegrįščiau tai Canning Town. Kas jo nežino, galiu pasakyti, kad rajonas yra apstatytas vien konsuliniais namais, kuriuose gyevna vien juodaodžiai. Neturiu nieko prieš rasę, bet ten žmonės tikrai ne iš maloniųjų. Dieną eini 1/10 baltas. Tikrai nesaugiai jaučiausi. Maisto prekių ir kt. parduotuvių pasirinkimas apgailėtinas, todėl visko reikejo važiuoti į Stratfordą. Susisiekimas prastas, Jubilee linija nuolatos stringa.
Na labai jau išsiplėčiau, tikiuosi kam nors padėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2012 05 13, 15:26)
Sveikos  4u.gif
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi apie Londono rajonus.
Gana ilgą laiko tarpą gyvenau ir netgi dirbau Walthamtow rajone (kone pusantrų metų), buvau labai nepatenkinta DIDŽIULIU musulmonų kiekiu, labai giriamu ilguoju High Street turgumi, prie pat jo gyvenau, ir reikėdavo pro ten eiti į stotį ir visur kitur, todėl tikrai erzino nuolatinė netvarka ir šurmulys, lietuvių ten taip pat, tikrai labai daug. Tačiau neskaitant visų minusų, persikrausčius į kitą rajoną ėmiau ilgėtis buvusiojo, kadangi susisiekimas ten daugiau negu puikus, bet kuriuo paros metu ir į bet kurį Londono rajoną. Vietinių bankų ir parduotuvių taip pat labai daug, nebūtina kažkur važiuoti. Lietuvių parduotuvių daug, taip pat yra labai gerai lietuviška kirpykla "Ligita", kurioje tikrai puikus aptarnavimas ir kainos. Taigi, mielu noru ten grįščiau tik galbūt į šiek tiek atokesnį kampelį, nes rajonas tikrai didelis ir ten galima rasti puikių vietų. Kalbant apie mamytėms aktualią temą, mokyklėles, ten yra pora labai gerai vertinamų pradinių mokyklų, turiu draugių kurios veda savo vaikučius ir labai patenkintos. Taip pat, rajonas labai ramus, dieną atrodo tokia betvarkė, ir šurmuliukas, bet naktimis ir vakarais NEI KARTO neteko susidurti su kažkokiais neaiškiais žmonėmis ar pan. Vakare atrodo visas rajonas užmiega.
Kitas rajonas, kuriame, ačiū Dievui, teko trumpai tepagyventi, ir niekada nebegrįščiau tai Canning Town. Kas jo nežino, galiu pasakyti, kad rajonas yra apstatytas vien konsuliniais namais, kuriuose gyevna vien juodaodžiai. Neturiu nieko prieš rasę, bet ten žmonės tikrai ne iš maloniųjų. Dieną eini 1/10 baltas. Tikrai nesaugiai jaučiausi. Maisto prekių ir kt. parduotuvių pasirinkimas apgailėtinas, todėl visko reikejo važiuoti į Stratfordą. Susisiekimas prastas, Jubilee linija nuolatos stringa.
Na labai jau išsiplėčiau, tikiuosi kam nors padėjau smile.gif

Kaip ilgai gyvenot walthamstow, net pusantru metu doh.gif ir musulmonai uzkliudavo ane lotuliukas.gif lotuliukas.gif o paskui juodukai lotuliukas.gif Tikrai matosi kad nieko pries rase doh.gif
Vaziuokit i Lietuva, ten ir musulmonu ir juoduku tikrai maziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 05 14, 21:23)
Kaip ilgai gyvenot walthamstow, net pusantru metu  doh.gif ir musulmonai uzkliudavo ane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o paskui juodukai  lotuliukas.gif Tikrai matosi kad nieko pries rase  doh.gif
Vaziuokit i Lietuva, ten ir musulmonu ir juoduku tikrai maziau  4u.gif

Man rasė žmonių Dievaži nesvarbu, tikrai pažystu begalę nuostabių musulmonų ir t.t. Bet tiesiog daugelis jų, ypač tokiuose rajonuose yra neišsilavinę, netvarkingi, nemandagūs. Dirbau aptarnavimo sferoje ir prisiekt galiu, iš balto žmogaus nebuvau sulaukusi jokių akibrokštų, o štai kai ateina socialiai išlaikomi žmonės, nežino kas jiems darosi, bando pasirodyti kažin kuo. g.gif Nereikia taip iškarto kibti prie žodžio smile.gif Beja, Lietuvoje šiuo metu ir esu apsistojusi, ir tikrai ne dėl to, kad man trukdytų kitataučiai wink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik smile.gif gal girdejote atsiliepimu apie Grays rajona? Labai jau sunku issirinkti rajona. Del saves, tai galeciau bet kur gyventi, bet vaikams noreciau ramesnes vieteles. Beja gal kuri nors galetu padeti su masinos parkavimu , kokiai savaitei. Nes cia kur gyvenu siuo metu nera kur jos statyti , o be masinos neisivaizduoju kaip susirasti nuoma.
Atsakyti
QUOTE(bagyra. @ 2012 06 05, 18:16)
Sveikos mamytes ir ne tik smile.gif gal girdejote atsiliepimu apie Grays rajona? Labai jau sunku issirinkti rajona. Del saves, tai galeciau bet kur gyventi, bet vaikams noreciau ramesnes vieteles. Beja gal kuri nors galetu padeti su masinos parkavimu , kokiai savaitei. Nes cia kur gyvenu siuo metu nera kur jos statyti , o be masinos neisivaizduoju kaip susirasti nuoma.

O ar esi ten buvus išvis? Man ten visa ta pusė toks 'in the middle of nowhere', maždaug važiuojant iš Londono, pravažiuoji daug laukų, pievų, tada prasideda namai. Man rodos, visa ta pusė visai neseniai tik prie Londono buvo prijungta, daug ten naujos statybos namų ir pigu. Didelis shopping centras yra. Bet.... aš asmeniškai kategoriškai atmečiau, nes dauguma pradinių mokyklų yra prastai įvertintos. Čia mano tokia nuomonė tik iš vieno vizito, gal ten gyvenančių nuomonė yra kitokia, bet visumoj man nepatiko.
Pamiršau pridėti, kad c2c traukinių linija yra viena geriausių Londone, čia kaip ir susisiekimo privalumas būtų. smile.gif

O jūs nebandėt kitoj upės pusėj? Man pvz. Welling labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 05 birželio 2012 - 20:44
QUOTE(werde @ 2012 06 05, 19:36)
O ar esi ten buvus išvis? Man ten visa ta pusė toks 'in the middle of nowhere', maždaug važiuojant iš Londono, pravažiuoji daug laukų, pievų, tada prasideda namai. Man rodos, visa ta pusė visai neseniai tik prie Londono buvo prijungta, daug ten naujos statybos namų ir pigu. Didelis shopping centras yra. Bet.... aš asmeniškai kategoriškai atmečiau, nes dauguma pradinių mokyklų yra prastai įvertintos. Čia mano tokia nuomonė tik iš vieno vizito, gal ten gyvenančių nuomonė yra kitokia, bet visumoj man nepatiko.

labai daug ten lietuviu gyvena, nusiskundimu neteko girdet nei del mokyklu nei del shopingu.
ir kur ten middle of nowhere? nepasakyciau. gal mazai esat buvus.
Atsakyti