Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Aristokratė @ 2008 04 17, 10:41)
as kava geriu skirta issinesimui ir geriu tik viena, jei geras oras visada pasedziu ant suoliuko, paziopsau i zmones ir pan.  biggrin.gif . Man kavos gerimas, kaip ritualas  tongue.gif .O su pazistamais tai prie vyno taures pasedziu  ax.gif .

niu tu cia sugundei mane su tuo vynu biggrin.gif taip uzsimaniau
Atsakyti
Mano visos draugės liko kitam mieste, o aš čia nors jau ir šešti metai, kažkaip neradau labai geros draugės. Taigi galima sakyti kad neturiu su kuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 17, 10:04)
netgi butina prasiblaskyti,o ypac kai mokaisi,juk smegenis reik pravedinti kartais smile.gif  o del draugu,tai pas mane jie jauciu niekada neatsiras, nes as tik namie su vaiku sedziu, nu arba su kate kava geriu lotuliukas.gif vyras vis stumia,eik kur pasilinksmink,o as neturiu su kuo verysad.gif

Tai galim kada kur ir nulekti mirksiukas.gif As visai noreciau prasiblaskyti ar tiesiog po parka pasivaikscioti ar i kluba nulekti blush2.gif
O siaip prasiblaskymui galiu pasiulyt dar viena uzsiemima - as vaikstau i pilvo sokius, tai junkis kartu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(nerke @ 2008 04 18, 10:07)
Mano visos draugės liko kitam mieste, o aš čia nors jau ir šešti metai, kažkaip neradau labai geros draugės. Taigi galima sakyti kad neturiu su kuo  blush2.gif

Ir kur gi tave gyvenimelis nubloske? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 18, 10:11)
Tai galim kada kur ir nulekti  mirksiukas.gif As visai noreciau prasiblaskyti ar tiesiog po parka pasivaikscioti ar i kluba nulekti  blush2.gif
O siaip prasiblaskymui galiu pasiulyt dar viena uzsiemima - as vaikstau i pilvo sokius, tai junkis kartu  mirksiukas.gif  4u.gif
Ir kur gi tave gyvenimelis nubloske?  g.gif

ideja thumbup.gif oj kaip noriu kur islekt biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau išsiaiškinom ax.gif Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerke @ 2008 04 18, 10:26)
Jau išsiaiškinom  ax.gif  Kaune  mirksiukas.gif

va kiek cia kaunieciu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 18, 10:25)
ideja  thumbup.gif  oj kaip noriu kur islekt biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Tai gal susidominsi, jei ka brukstelk i az biggrin.gif Galim ir smulkiau pasibendrauti biggrin.gif Neuzkrausim forumo nereikalinga informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 18, 10:33)
Tai gal susidominsi, jei ka brukstelk i az  biggrin.gif Galim ir smulkiau pasibendrauti  biggrin.gif Neuzkrausim forumo nereikalinga informacija  4u.gif

ar turi skype? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 18, 10:39)
ar turi skype? blush2.gif

Mano anketoj visa informacija apie mane yra 4u.gif pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 18, 10:42)
Mano anketoj visa informacija apie mane yra  4u.gif  pioneer.gif

tuoj patikrinsim biggrin.gif

radau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bra_ske: 18 balandžio 2008 - 09:45
labukas,as taip pat mielai prisijungciau prie kaunieciu,pabendrauti ir susidraugauti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soleile @ 2008 04 18, 19:50)
labukas,as taip pat mielai prisijungciau prie kaunieciu,pabendrauti ir susidraugauti smile.gif  4u.gif

kuo daugiau tuo smagiau mirksiukas.gif 4u.gif papasakok apie save ka nors smile.gif
Atsakyti