QUOTE(bra_ske @ 2008 04 21, 14:36)
o tai i kokius kursus uzsirasei? zinok bendrauti butinai reikia, nes katik parvaziavau is daktares,tai prirase vaistu uz 200 lt,ten visokiu vitaminu ir nuo pervargimo sirdute pasirodo sustreikavo, net pas psichiatra liepe nueiti,del depresijos, kadangi svoris kristi beprotiskai pradejo ir pikta pasidariau ir t.t. sake cia viskas nuo to,kad sedziu viena su vaiku ir pervargau nuo vienatves
Į fotografijos

Nes mano darbas su tuo susijęs, tai noriu pasitobulinti, tuo pačiu sakau su žmonėm pabendrausiu, bent apie pomėgius bus su kuo pasikalbėti.
O jei, tai tau nelinksma situacija

Sveik, ir neliūdėk

Aš aišku dirbu, šiaip per dieną su šimtu žmonių pabendrauju, bet vis tiek, tai ne tas pats, kas turėtų žmonių, su kuriais galėtum pasilinksminti ar šiaip pabendrauti.
Bet vakar visi kaip susitarę, nujausdami kad aš liūdžiu, puolė manęs "gelbėti"

Abi draugės paskambino

, vyras vakare grįžęs nusprendė, kad laikas mane prablaškyt, tai nulėkėm pas jo seną draugą, pasikepėm kepsnių lauke, su draugo mergina truputį paplepėjom

Tai atsigavau truputį

, atsipalaidavau nuo rutinos namai- darbas-šeima -namai
QUOTE(vannilė @ 2008 04 21, 18:40)
bet kartais taip pasiilgstu moterisku paplepejimu,tokiu nuosirdziu ir apie nieka,bet kartu apie viska. dabar galiu drasiai teigti,kad turiu geru draugu,bet deja ne draugiu.
Tai pas mus panašiai, bendraujam dabar tik su vyro draugais, na ir aišku bandau susidraugauti su jų žmonom, merginom, bet vis tik dažniausiai tik paplepi apie vaikus ir nieką tą vakarą,, o paskui iki kito susitikimo

Kažkaip net pavydžiu savo vyrui, kad jis taip neprisiriša prie žmonių, gali bendrauti, paskui nebebendrauti, susirasti krūvą naujų pažįstamų.