Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(bra_ske @ 2008 04 21, 15:03)
geriausi sokiai-klube biggrin.gif arba aplink lauza,su kokiu mezgaliu ant iesmo lotuliukas.gif

matau,kad dainavos rajone gyveni,tai ten juk tiek mamyciu,manau tikrai su kuria susibendrautum mirksiukas.gif yra sm kaimynu skyrelyje dainaviskiu tema,pabandyk prisijungti smile.gif

pas mane situacija irgi panasi kaip pas cherry girl - iki nestumo bendravau su dviem geriausiom draugem, nuo mazens buvom neisskiriamos. bet kai pastojau po truputi,po truputi ir nutolom. dabar susitinkam kartais,bet to bendravimo,sedejimo iki paryciu su kavos puodeliu nebeliko. tiesiog pasikeite interesai ir siaip as daugiau demesio noriu skirti vyrui ir sunui.
bet kartais taip pasiilgstu moterisku paplepejimu,tokiu nuosirdziu ir apie nieka,bet kartu apie viska. dabar galiu drasiai teigti,kad turiu geru draugu,bet deja ne draugiu.
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 21, 15:03)
geriausi sokiai-klube biggrin.gif arba aplink lauza,su kokiu mezgaliu ant iesmo lotuliukas.gif

Pavelota tavo reakcija ziuriu doh.gif lotuliukas.gif Reikejo siuliti kod degus skystis nesibaige ir lauza dar kurenom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 21, 20:17)
Pavelota tavo reakcija ziuriu  doh.gif  lotuliukas.gif Reikejo siuliti kod degus skystis nesibaige ir lauza dar kurenom  lotuliukas.gif

juodai dienai taupem degu skysti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 21, 21:07)
juodai dienai taupem degu skysti lotuliukas.gif

Tiek jo ten ir sutaupem doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 21, 21:12)
Tiek jo ten ir sutaupem  doh.gif  lotuliukas.gif

vel galvojam ka savaitgali veikt tongue.gif jauciu i moletus varysim,ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 21, 21:19)
vel galvojam ka savaitgali veikt tongue.gif  jauciu i moletus varysim,ane? mirksiukas.gif

Del sio savaitgalio nelabai dar zinau, nes 26 diena gimtadinis bus pirty, jei pirti uzleis seimininkai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 21, 21:22)
Del sio savaitgalio nelabai dar zinau, nes 26 diena gimtadinis bus pirty, jei pirti uzleis seimininkai  blush2.gif

ten pas mus kaime dar netokia pirtis yra tongue.gif tokiu jau labai mazai yra-senovine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 21, 21:29)
ten pas mus kaime dar netokia pirtis yra tongue.gif  tokiu jau labai mazai yra-senovine thumbup.gif

Dar tikrai pamatysiu ir pameginsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 21, 21:31)
Dar tikrai pamatysiu ir pameginsiu  thumbup.gif

mastyk mastyk,ten geras dalykas yra thumbup.gif
Atsakyti
kaip dabar man reiktu prasiblaskyt doh.gif unsure.gif liudna kazko,jauciu PMS verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:}: 21 balandžio 2008 - 20:46
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 21, 14:36)
o tai i kokius kursus uzsirasei? zinok bendrauti butinai reikia, nes katik parvaziavau is daktares,tai prirase vaistu uz 200 lt,ten visokiu vitaminu ir nuo pervargimo sirdute pasirodo sustreikavo, net pas psichiatra liepe nueiti,del depresijos, kadangi svoris kristi beprotiskai pradejo ir pikta pasidariau ir t.t. sake cia viskas nuo to,kad sedziu viena su vaiku ir pervargau nuo vienatves verysad.gif

Į fotografijos ax.gif Nes mano darbas su tuo susijęs, tai noriu pasitobulinti, tuo pačiu sakau su žmonėm pabendrausiu, bent apie pomėgius bus su kuo pasikalbėti.
O jei, tai tau nelinksma situacija unsure.gif Sveik, ir neliūdėk 4u.gif Aš aišku dirbu, šiaip per dieną su šimtu žmonių pabendrauju, bet vis tiek, tai ne tas pats, kas turėtų žmonių, su kuriais galėtum pasilinksminti ar šiaip pabendrauti.

Bet vakar visi kaip susitarę, nujausdami kad aš liūdžiu, puolė manęs "gelbėti" biggrin.gif Abi draugės paskambino wub.gif , vyras vakare grįžęs nusprendė, kad laikas mane prablaškyt, tai nulėkėm pas jo seną draugą, pasikepėm kepsnių lauke, su draugo mergina truputį paplepėjom rolleyes.gif Tai atsigavau truputį thumbup.gif , atsipalaidavau nuo rutinos namai- darbas-šeima -namai ax.gif

QUOTE(vannilė @ 2008 04 21, 18:40)
bet kartais taip pasiilgstu moterisku paplepejimu,tokiu nuosirdziu ir apie nieka,bet kartu apie viska. dabar galiu drasiai teigti,kad turiu geru draugu,bet deja ne draugiu.

Tai pas mus panašiai, bendraujam dabar tik su vyro draugais, na ir aišku bandau susidraugauti su jų žmonom, merginom, bet vis tik dažniausiai tik paplepi apie vaikus ir nieką tą vakarą,, o paskui iki kito susitikimo doh.gif Kažkaip net pavydžiu savo vyrui, kad jis taip neprisiriša prie žmonių, gali bendrauti, paskui nebebendrauti, susirasti krūvą naujų pažįstamų.
Atsakyti
QUOTE(cherry_girl @ 2008 04 22, 08:41)
Į fotografijos  ax.gif  Nes mano darbas su tuo susijęs, tai noriu pasitobulinti, tuo pačiu sakau su žmonėm pabendrausiu, bent apie pomėgius bus su kuo pasikalbėti.
O jei, tai tau nelinksma situacija  unsure.gif Sveik, ir neliūdėk 4u.gif  Aš aišku dirbu, šiaip per dieną su šimtu žmonių pabendrauju, bet vis tiek, tai ne tas pats, kas turėtų žmonių, su kuriais galėtum pasilinksminti ar šiaip pabendrauti.

Bet vakar visi kaip susitarę, nujausdami kad aš liūdžiu, puolė manęs "gelbėti"  biggrin.gif  Abi draugės paskambino  wub.gif , vyras vakare grįžęs nusprendė, kad laikas mane prablaškyt, tai nulėkėm pas jo seną draugą, pasikepėm kepsnių lauke, su draugo mergina truputį paplepėjom  rolleyes.gif  Tai atsigavau truputį  thumbup.gif , atsipalaidavau nuo rutinos namai- darbas-šeima -namai  ax.gif
Tai pas mus panašiai, bendraujam dabar tik su vyro draugais, na ir aišku bandau susidraugauti su jų žmonom, merginom, bet vis tik dažniausiai tik paplepi apie vaikus ir nieką tą vakarą,, o paskui iki kito susitikimo  doh.gif  Kažkaip net pavydžiu savo vyrui, kad jis taip neprisiriša prie žmonių, gali bendrauti, paskui nebebendrauti, susirasti  krūvą  naujų pažįstamų.

sveikute mirksiukas.gif smagu girdet,kad kazkiek pavyko vakar pasilinksminti thumbup.gif as tai prasinervavau visa vakara, vos tik i vaika pasiziuriu,tai tuoj zliumbiu, nes sake,kad gali i ligonine guldyti,tai dabar visa savaite reikia laukt ir nervuotis verysad.gif
Atsakyti