Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(bra_ske @ 2008 04 15, 11:58)
metuku dar nera daug, beveik 22  blush2.gif  o draugauti tikrai smagu butu,kadangi as cai esu ant viso kauno viena, net vyro nebeturiu verysad.gif  ryte tik atvaziavo ir siuksles isnese ir dar desreles suvalge lotuliukas.gif

oi koks parsas lotuliukas.gif
nedaug ir skiremes,man 20m biggrin.gif
parasyk man i az savo skype ir galesim susibendraut thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:}: 15 balandžio 2008 - 12:01
atrodo issiunciau, bet nelabai as cia dar moku elgtis blush2.gif na bet tikiuosi gausi ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 15, 12:15)
atrodo issiunciau, bet nelabai as cia dar moku elgtis blush2.gif na bet tikiuosi gausi ir viskas bus thumbup.gif

viskas gavosi gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar yra čia mamyčių iš Šiaulių? Mano visos draugės irgi nestuke.gif arba 2.gif , tai jau niekur nebeišsitempiu, o taip norėtųsi kur išlėkti "padūkti" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandra_mija @ 2008 04 16, 14:57)
Sveikos  4u.gif
Ar yra čia mamyčių iš Šiaulių? Mano visos draugės irgi  nestuke.gif  arba  2.gif , tai jau niekur nebeišsitempiu, o taip norėtųsi kur išlėkti "padūkti"  thumbup.gif

matomai teks ir tau jungtis prie nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu rateli 4u.gif

Kartais ir man uzeina noras nueiti pasisokti ar tiesiog istrukti is namu nors ir kavos isgerimui, o visos drauges visad uzimtos doh.gif Jau net pikta ir ant ju ir ant saves, tai jau vilti praradau is namu istrukti g.gif O siaip ir pati nelabai daug to laiko turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 17, 08:44)
Jungiuosi ir as i jusu rateli  4u.gif

Kartais ir man uzeina noras nueiti pasisokti ar tiesiog istrukti is namu nors ir kavos isgerimui, o visos drauges visad uzimtos  doh.gif Jau net pikta ir ant ju ir ant saves, tai jau vilti praradau is namu istrukti  g.gif O siaip ir pati nelabai daug to laiko turiu  g.gif

bet kava galima isgert ir vienai, kaip pvz. as darau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 04 17, 09:30)
bet kava galima isgert ir vienai, kaip pvz. as darau  biggrin.gif .

Na galima, bet tas kavos gerimas man ne del pacios kavos, o kad iseiti pasipliurpti su kuo nors blush2.gif

O stai po pardotuves tai ipratau viena vaiksciot ir man tai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 17, 08:44)
Jungiuosi ir as i jusu rateli  4u.gif

Kartais ir man uzeina noras nueiti pasisokti ar tiesiog istrukti is namu nors ir kavos isgerimui, o visos drauges visad uzimtos  doh.gif Jau net pikta ir ant ju ir ant saves, tai jau vilti praradau is namu istrukti  g.gif O siaip ir pati nelabai daug to laiko turiu  g.gif

labai smagu,kad prisijungei 4u.gif tu nesupyk, bet kokios tos tavo drauges begedukes,kad nepadeda tau prasiblaskyti ax.gif
as taip pat neturiu kur ir su kuo iseiti,o uzeina kartais toks noras "padukt" (geraja prasme) smile.gif bet pas mane isvis draugiu nera,nei uzsiemusiu nei neuzsiemusiu, nes siam mieste gyvenu dar neilgai verysad.gif va tokia ta istorija trumpa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2008 04 17, 09:30)
bet kava galima isgert ir vienai, kaip pvz. as darau  biggrin.gif .

o kava man vienai nesmagu gerti, net nezinau kodel g.gif jau geriau keliuosi anksciau,kad speciau su vyru isgerti kavyte,na o jei jau nespeju kartu,tai pasisodinu kate ant kitos kedes ir abi sau draugiskai megaujames rytine kava biggrin.gif va ka su zmogum daro sedejimas istisai namuose,tuoj turbut ir su katinu i kluba pradesiu varyt doh.gif
Atsakyti
Na as tai jau kokius 5 metus cia, bet pazinciu atas nelabai plecias, pradziai buvo tik grupiokai, dabar dar vienas kitas naujas zmogus unsure.gif

Vat ir man uzeina noras prasiblaskyti, nueiti pasisokti (jokiu ekstemaliu isgyvenimu neieskau, ramaus tokio budo esu dazniausia, o jei nerami tai vistiek su protu hihihi.gif ), bet drauges nu visad...visad uzimtos doh.gif Suprantu jas is dalies - dirba, mokos (as taip pat), nu bet retkarciais galetu pusvalanduka paaukoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 17, 09:54)
Na as tai jau kokius 5 metus cia, bet pazinciu atas nelabai plecias, pradziai buvo tik grupiokai, dabar dar vienas kitas naujas zmogus  unsure.gif

Vat ir man uzeina noras prasiblaskyti, nueiti pasisokti (jokiu ekstemaliu isgyvenimu neieskau, ramaus tokio budo esu dazniausia, o jei nerami tai vistiek su protu hihihi.gif ), bet drauges nu visad...visad uzimtos  doh.gif Suprantu jas is dalies - dirba, mokos (as taip pat), nu bet retkarciais galetu pusvalanduka paaukoti  g.gif

netgi butina prasiblaskyti,o ypac kai mokaisi,juk smegenis reik pravedinti kartais smile.gif o del draugu,tai pas mane jie jauciu niekada neatsiras, nes as tik namie su vaiku sedziu, nu arba su kate kava geriu lotuliukas.gif vyras vis stumia,eik kur pasilinksmink,o as neturiu su kuo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 17, 09:52)

o kava man vienai nesmagu gerti, net nezinau kodel g.gif  jau geriau keliuosi anksciau,kad speciau su vyru isgerti kavyte,na o jei jau nespeju kartu,tai pasisodinu kate ant kitos kedes ir abi sau draugiskai megaujames rytine kava biggrin.gif  va ka su zmogum daro sedejimas istisai namuose,tuoj turbut ir su katinu i kluba pradesiu varyt  doh.gif

as kava geriu skirta issinesimui ir geriu tik viena, jei geras oras visada pasedziu ant suoliuko, paziopsau i zmones ir pan. biggrin.gif . Man kavos gerimas, kaip ritualas tongue.gif .O su pazistamais tai prie vyno taures pasedziu ax.gif .
Atsakyti