Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Soleile @ 2008 04 18, 19:50)
labukas,as taip pat mielai prisijungciau prie kaunieciu,pabendrauti ir susidraugauti smile.gif  4u.gif

Nagi nagi, laukiam info biggrin.gif
Atsakyti
kaunietes kvieciu prisijungti cia 4u.gif

http://www.supermama...?...01521&st=84
Atsakyti
sveikutes! kaip savaitgalis praeji? ar radote su kuo pasilinksminti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 20, 13:29)
sveikutes! kaip savaitgalis praeji? ar radote su kuo pasilinksminti? mirksiukas.gif

Radau ir labai smagiai drinks_cheers.gif Jei ne pagirios ryte tai dar smagiau butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 20, 14:12)
Radau ir labai smagiai  drinks_cheers.gif Jei ne pagirios ryte tai dar smagiau butu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o man tai visai siandiena gerai, jei nebutu reikeje dukros mygdyt,tai tada butu ir man tas pats doh.gif
Atsakyti
Atsakant į klausimą - neturiu sad.gif

Visą gyvenimą galvojau, jog esu bendraujantis žmogus, turėjau ir draugių,ir nšiaip daug pažįstamų, su kuriais visada galėdavau jaustis laisvai, bendrauti, pramogauti...

Gimus sūnui viskas pasikeitė, liko tik dvi tikros draugės, visos kitos vis tolo ir tolo, puikiai jas suprantu, vis tik pasikeičiau ir aš, pasikeitė mano interesai, vertybes.
Užteko ir tų dviejų, geriausių wub.gif , bet.... abi dabar užsienyje, o aš visai viena.
Na su kuo pakalbėti yra, vis susitinku su mamytėm, pasivaikštom, kai turiu laiko, bet jau ne tas, į kavinę su jomis nenulėksi, neišsiverksi ant peties, neišsikalbėsi. Su draugėm bendraujam aišku, bet tas bendravimas per atstumą toks verysad.gif

Žodžiu kažkaip liūdna, na bet tikiuosi, kad praeis, kol kas dar tiesiog neįpratau, būt tokia viena, nes visuomet žinodavau, kad jos šalia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 20, 14:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o man tai visai siandiena gerai, jei nebutu reikeje dukros mygdyt,tai tada butu ir man tas pats doh.gif

Zinok kuo daugiau jamem, tuo geriau sekes zaisti Alias'a lotuliukas.gif

cherry_girl, pas mane ir panasi situacija, tik tai kad as pradejau dirbti kol visi kiti tik studijavo, tai teko ir paciai suaugti o ir laiko apmazejo, tai visi draugai issilakste g.gif Bet as randu vis daugiau nuostabiu zmoniu salia saves 4u.gif Neuzsidaryk ir tu, pamatysi - daug linksmiau ir geriau kai salia yra draugu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry_girl @ 2008 04 20, 16:28)
Atsakant į klausimą - neturiu sad.gif

Visą gyvenimą galvojau, jog esu bendraujantis žmogus, turėjau ir draugių,ir nšiaip daug pažįstamų, su kuriais visada galėdavau jaustis laisvai, bendrauti, pramogauti...

Gimus sūnui viskas pasikeitė, liko tik dvi tikros draugės, visos kitos vis tolo ir tolo, puikiai jas suprantu, vis tik pasikeičiau ir aš, pasikeitė mano interesai, vertybes.
Užteko ir tų dviejų, geriausių  wub.gif , bet.... abi dabar užsienyje, o aš visai viena.
Na su kuo pakalbėti yra, vis susitinku su mamytėm, pasivaikštom, kai turiu laiko, bet jau ne tas, į kavinę su jomis nenulėksi, neišsiverksi ant peties, neišsikalbėsi. Su draugėm bendraujam aišku, bet tas bendravimas per atstumą toks  verysad.gif

Žodžiu kažkaip liūdna, na bet tikiuosi, kad praeis, kol kas dar tiesiog neįpratau, būt tokia viena, nes visuomet žinodavau, kad jos šalia  wub.gif

is kur tu esi? labai pazystama istorija, man tas pats,tik as palikau draugus kitame mieste ir laikui begant jie po truputi atkritinejo,kol neliko nei vieno verysad.gif ir nusprendziau,kad tokie draugai-ne draugai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 20, 16:34)
cherry_girl, pas mane ir panasi situacija, tik tai kad as pradejau dirbti kol visi kiti tik studijavo, tai teko ir paciai suaugti o ir laiko apmazejo, tai visi draugai issilakste  g.gif Bet  as randu vis daugiau nuostabiu zmoniu salia saves  4u.gif Neuzsidaryk ir tu, pamatysi - daug linksmiau ir geriau kai salia yra draugu  biggrin.gif

QUOTE(bra_ske @ 2008 04 20, 16:35)
is kur tu esi? labai pazystama istorija, man tas pats,tik as palikau draugus kitame mieste ir laikui begant jie po truputi atkritinejo,kol neliko nei vieno verysad.gif  ir nusprendziau,kad tokie draugai-ne draugai biggrin.gif

Šaunu, kad suregavot smile.gif Ačiū už patarimus, merginos mirksiukas.gif
Bandau kiek galima daugiau bendrauti, vienam tam, kad visai nenuprotėčiau doh.gif biggrin.gif Su tom dviem draugėm, tai viskas paprasta buvo, nuo vaikystės pažįstamos, kartu daug kas išgyventa, patirta, iškalbėta. Šeimas sukūrėm panašiu laiku(visos jaunos, kai kiti draugai dar studijavo), vyrus supažindinom, stengėmis kad susibendrautų. Tai ir pavyko, džiaugėmės visos, kelionės, pramogos visada kartu. Ar su šeimom, ar atskirai nuo vyro lėkdavom pašėlt rolleyes.gif Ir staiga viskas pasikeitė, išblaškė mus likimas, per tukstančius km viena nuo kitos(gal vienam tam, kad neužsisklęstume taip tryse su savo vyrais ir vaikais g.gif )
O dabar jau net ir sunku surasti, kažką kuo pasitikėtum labiau nei jomis, gal čia ir mano bėda, kad neišmokau ieškot tų draugų, nes nuolatos kažkas buvo šalia., bet mėginu, va dabar į kursus užsirašiau, mėginsiu lankyt, gal bendraminčių atsiras ax.gif Ir šiaip, po truputį mėginu suprast, kad nieko nebus, jei liūdėsiu, gyvent ir linksmintis reikės išmokti su naujais žmonėmis ax.gif

O šiaip aš iš Kėdainių, nelabai ir yra ką veikti čia kur gyvenu, bet mėginsiu taisyti situaciją, nes niekas kitas to nepadarys už mane, neateis ir nepasakys "labas, gal nori su manim draugauti?" biggrin.gif reikės to imtis pačiai smile.gif

Ir linkiu visoms atrasti nuostabių žmonių, kurie taptų jūsų gerais draugais, ir daugiau niekada nereikėtų jaustis vienišoms, neturinčioms su kuo pašėlti, ar maloniai pasikalbėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry_girl @ 2008 04 21, 11:18)
Šaunu, kad suregavot  smile.gif  Ačiū už patarimus, merginos  mirksiukas.gif
Bandau kiek galima daugiau bendrauti, vienam tam, kad visai nenuprotėčiau  doh.gif  biggrin.gif  Su tom dviem draugėm, tai viskas paprasta buvo, nuo vaikystės pažįstamos, kartu daug kas išgyventa, patirta, iškalbėta. Šeimas sukūrėm panašiu laiku(visos jaunos, kai kiti draugai dar studijavo), vyrus supažindinom, stengėmis kad susibendrautų. Tai ir pavyko, džiaugėmės visos, kelionės, pramogos visada kartu. Ar su šeimom, ar atskirai nuo vyro lėkdavom pašėlt  rolleyes.gif  Ir staiga viskas pasikeitė, išblaškė mus likimas, per tukstančius km viena nuo kitos(gal vienam tam, kad neužsisklęstume taip tryse su savo vyrais ir vaikais  g.gif )
O dabar jau net ir sunku surasti, kažką kuo pasitikėtum labiau nei jomis, gal čia ir mano bėda, kad neišmokau ieškot tų draugų, nes nuolatos kažkas buvo šalia., bet mėginu, va dabar į kursus užsirašiau, mėginsiu lankyt, gal bendraminčių atsiras  ax.gif  Ir šiaip, po truputį mėginu suprast, kad nieko nebus, jei liūdėsiu, gyvent ir linksmintis reikės išmokti su naujais žmonėmis  ax.gif

O šiaip aš iš Kėdainių, nelabai ir yra ką veikti čia kur gyvenu, bet mėginsiu taisyti situaciją, nes niekas kitas to nepadarys už mane, neateis ir nepasakys "labas, gal nori su manim draugauti?"  biggrin.gif  reikės to imtis pačiai  smile.gif

Ir linkiu visoms atrasti nuostabių žmonių, kurie taptų jūsų gerais draugais, ir daugiau niekada nereikėtų jaustis vienišoms,  neturinčioms su kuo pašėlti, ar maloniai pasikalbėti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o tai i kokius kursus uzsirasei? zinok bendrauti butinai reikia, nes katik parvaziavau is daktares,tai prirase vaistu uz 200 lt,ten visokiu vitaminu ir nuo pervargimo sirdute pasirodo sustreikavo, net pas psichiatra liepe nueiti,del depresijos, kadangi svoris kristi beprotiskai pradejo ir pikta pasidariau ir t.t. sake cia viskas nuo to,kad sedziu viena su vaiku ir pervargau nuo vienatves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 21, 14:36)
(...)  sake cia viskas nuo to,kad sedziu viena su vaiku ir pervargau nuo vienatves verysad.gif

Nieko, istrauksim mes tave mirksiukas.gif Mano pasiulymas del sokiu vis dar galioja, tik stai kaip su pupuliuku bus g.gif Nebent 'zenteliui' paliktum jei vyro dar nebus namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 04 21, 14:39)
Nieko, istrauksim mes tave  mirksiukas.gif Mano pasiulymas del sokiu vis dar galioja, tik stai kaip su pupuliuku bus  g.gif Nebent 'zenteliui' paliktum jei vyro dar nebus namie  mirksiukas.gif

geriausi sokiai-klube biggrin.gif arba aplink lauza,su kokiu mezgaliu ant iesmo lotuliukas.gif
Atsakyti