va neužilgo sesija pasibaigs ir Vilniau, mes tave šturmuosim
aš dar tik kaupiuos gero fotoaparato pirkimui, tai mielai su muiline paparacinčiau kartu
QUOTE(sarcastic_mind @ 2008 06 07, 00:54)
aš dar tik kaupiuos gero fotoaparato pirkimui, tai mielai su muiline paparacinčiau kartu
tai pas mane irgi ne veidrodinis, irgi muilinuke tik su galimybem truputi paciai pasizaisti
nu tai kai baigsis sesija parasyk
QUOTE(bra_ske @ 2008 06 06, 23:38)
aj, aš jau atsigavau nuo visko
QUOTE(myth @ 2008 06 07, 15:38)
aj, aš jau atsigavau nuo visko
žinot, kai pagalvoju.. gyvenimas yra gražus
o kai dar aplink TIKRi draugai ir rūpestingi žmonės, tai išvis.. džiaugiuos, kad esu 
ku ku
kur paneles ilindusios,a?
vat man nebutina linksmintis as puikiai praleidziu savaitgalius su seima ir man tai geriausias metas pailseti.
Geriausias poilsis tai tyla ir ramyb, kur nors gamtoje, su nedideliu rateliu artimų draugų ar šeimos nariais, nes per darbo savaitę matau ir bendrauju su daug žmonių, tai nesinori triukšmo ir savaitgaliais
aš savaitgaliais, na ir šiaip eilinę dieną tūnau sodyboje
visai man ten patinka, tik kad va savaitgaliai mane baigia pritvoti
atvažiuoja tėvai, brolis-na ir darbas darbas darbas ir dar kartą darbas
per visą savaitę taip nepavargstu kaip per savaitgalį
Sveikos
Aš taip pat neturiu nei kur nei su kuo kažkur eiti,veikti, na tik su dukryte mes kartu, bet tai ne taspats per mža dar.Vyras tai ką bendradarbiai, ekspedicijos visokie susiburimai tai ir prisibendrauja ir prisibūna, o aš su dukryte kai niekur nedirbu tai taip ir gaunasi, nei draugų nei draugių, bet ech....
vis save raminu kai dirbsiu tada bus kas kita (tikiuosi).Norėtusi ir išeit pasikultūrint,bet esu iš tokių žmoni, kad viena negaliu nuobodu ir t.t Darausi sena 'boba' nors man tik 23 bus
QUOTE(sincera_trahatur @ 2008 06 06, 23:47)
aš mielai inicijuočiau Vilniečių bendralaisvalaikį.. jei atsirastų mėgstančių sunkesnę muziką ar šiaip norinčių išbrįst iš slogios nuotaikos.. kooperuokimės 
sveikos
Turėčiau su kuo linksmintis. Tik paskutiniu metu kažkokia namisėda pasidariau, gal senstu? 
Papildyta:
O iš kurio krašto atvažiavai?
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 15, 10:33)
sveikos
as irgi is Vilniaus, noreciau tureti su kuo laika leisti, nes ka tik cia persikrausciau ir labai jau liudna vienai naujam mieste. 
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 15, 12:06)
Turėčiau su kuo linksmintis. Tik paskutiniu metu kažkokia namisėda pasidariau, gal senstu? 
Papildyta:
Papildyta:
siaip tevai marijampolej gyvena, studijavau Kaune.