Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Kaira @ 2008 07 16, 22:25)
o kokia butent sunkesne?  rolleyes.gif as irgi apsilankau sunkesnes muzikos koncertuose smile.gif

Mano vyras tokios muzikos gerbejas biggrin.gif varo i Obituary koncerta kita savaite
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 17, 03:06)
tai aišku smile.gif  mano pradžių pradžia buvo Šeškinė, tai Viršuliškės visai šalia biggrin.gif
Mažas tas Vilnius. Kai atvažiavau, pirmus mėnesius tik Savanorių gatvę mačiau. ax.gif
p.s.pagaliau namie, gastroliuosiu ryt po pardes blush2.gif

o kai atvaziavai, kodel tik savanoriu gatve matei? as tai matau tik namus pagrinde verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 17, 17:53)
o kai atvaziavai, kodel tik savanoriu gatve matei? as tai matau tik namus pagrinde  verysad.gif

nes tris mėnesius ten gyvenau, nieko nepažinojau verysad.gif
Nuomuojiesi kambarį ar butą Viršuliškėse? Dar neradai darbo? Kodėl tik namus matai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 18, 02:08)
nes tris mėnesius ten gyvenau, nieko nepažinojau verysad.gif
Nuomuojiesi kambarį ar butą Viršuliškėse? Dar neradai darbo? Kodėl tik namus matai? g.gif  blush2.gif

nuomuojuosi butą Viršuliškėse. darbo dar neradau, mažai kas į pokalbius kviečia, tai sėdžiu viena namies. liudna, bet ką padarysi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsakant i temos klausima tai as nelabai turiu su kuo pasilinksminti savaitgaliais... Siaip esu vilniete nuo gimimo, draugiu buvo lyg ir nemazai, bet va baigus mokslus pacios geriausios emigravo i uzsieni, likusios visa laisvalaiki praleidzia su savo vaikinais.. Tai buna ir liudnoka, nes nesu megeja nuobodziauti namie, juk graziausi jaunystes metai, taip noretusi su smagia mergaitiska kompanija iseiti pasivaikscioti po miesta, pasedeti jaukiame bariuke, pagurksnoti ka nors, paplepeti, prisijuokti, kartais nueiti kur pasisokti... rolleyes.gif
Qwertama matau taip pat nuobodziauja viena namuose, gal atsirastu ir daugiau merginu norinciu smagiai leisti laisvalaiki, bet neturinciu kompanijos, kodel gi nesusiorganizavus ko nors? Gal susibendrautume bigsmile.gif
Atsakyti
Na mes turime ir draugu ir draugiu ir yra su kuo leisti savaitgalius bet dazniausiai norisi savaitgalius praleisti su seima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 18, 14:48)
Sveikos  4u.gif
Atsakant i temos klausima tai as nelabai turiu su kuo pasilinksminti savaitgaliais... Siaip esu vilniete nuo gimimo, draugiu buvo lyg ir nemazai, bet va baigus mokslus pacios geriausios emigravo i uzsieni, likusios visa laisvalaiki praleidzia su savo vaikinais.. Tai buna ir liudnoka, nes nesu megeja nuobodziauti namie, juk graziausi jaunystes metai, taip noretusi su smagia mergaitiska kompanija iseiti pasivaikscioti po miesta, pasedeti jaukiame bariuke, pagurksnoti ka nors, paplepeti, prisijuokti, kartais nueiti kur pasisokti...  rolleyes.gif
Qwertama matau taip pat nuobodziauja viena namuose, gal atsirastu ir daugiau merginu norinciu smagiai leisti laisvalaiki, bet neturinciu kompanijos, kodel gi nesusiorganizavus ko nors? Gal susibendrautume  bigsmile.gif

bigsmile.gif mielai. as irgi pergyvenu, kad mano jaunyste bega, o as sedziu namie. aisku galetume kazka sumastyti thumbup.gif
Atsakyti
Labai smagu rasti tokia tema rolleyes.gif , nes jau pradejau manyti kad viena tokia neturinti draugu esu... jau trys metai esu grizusi gyventi i alytu, dirbu kitame miestelyje, ir nors einu sportuot, atrodo daug kuo domiuosi..o nelabai ka sustinku, na bent jau susidraugaut nesiseka, vis laukiu kartais parvykstanciu savaitgaliui ar atostogoms draugu, tai vieninteliai mano isejimai is namu, mp nemegsta laiko leisti su manim, jo laisvalaikis tarp vyru ir mane ten retai priima, o ir paciai ten man nelabai idomu buna.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 18, 16:09)
bigsmile.gif mielai. as irgi pergyvenu, kad mano jaunyste bega, o as sedziu namie. aisku galetume kazka sumastyti  thumbup.gif

Tai labai saunu, kada galim kazka sumastyti, pvz kad ir pasisedejima kokiam jaukiam senamiescio bariuke ar ka? man tiktu kad ir si savaitgali, arba kita savaite bet kuria diena po darbo. Skaiciau kad tu ieskai darbo, kokioj srity mazdaug ziuri?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 18, 18:34)
Tai labai saunu, kada galim kazka sumastyti, pvz kad ir pasisedejima kokiam jaukiam senamiescio bariuke ar ka? man tiktu kad ir si savaitgali, arba kita savaite bet kuria diena po darbo. Skaiciau kad tu ieskai darbo, kokioj srity mazdaug ziuri?

kai organizuosit, as irgi mielai prisijungsiu smile.gif tik visa kita savaite (nuo sio sekmadienio) busiu isvaziavusi, tai jei spesit kazka suorganizuot, teks man laukt antro karto smile.gif tikiu, kad jis bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(perfekta @ 2008 07 17, 07:57)
Mano vyras tokios muzikos gerbejas biggrin.gif varo i Obituary koncerta kita savaite

as irgi baisiai norejau i Obituary koncerta, bet kaip tik busiu isvaziavus sad.gif Bet uz tai i Roko naktis jau turiu bilieta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 18 liepos 2008 - 20:24
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 18, 16:09)
bigsmile.gif mielai. as irgi pergyvenu, kad mano jaunyste bega, o as sedziu namie. aisku galetume kazka sumastyti  thumbup.gif

Nu va, smagu skaityti, jau nemaža kompanija susidarė thumbup.gif
Šaunuolės mergičkos! Papasakosit kaip sekėsi bendras pasisėdėjimas? mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 18, 18:34)

as baigiau verslo administravima, tai kazko sioje srityje ir ieskau - vadybininke, administratore ir tt. rolleyes.gif
o del susibegimo, tai galima planuotis tada ateinanciai savaitei. pvz antradienis ar kita diena, nesvarbu man visai, nes siaip jau namie sedziu per dienas tongue.gif o kurioje vietoje tu gyveni?

QUOTE(Kaira @ 2008 07 18, 21:24)
kai organizuosit, as irgi mielai prisijungsiu smile.gif tik visa kita savaite (nuo sio sekmadienio) busiu isvaziavusi, tai jei spesit kazka suorganizuot, teks man laukt antro karto smile.gif tikiu, kad jis bus  thumbup.gif

smagu, kad musu gretos dideja. manau, kad bus ir antras, ir daug kitu kartu. labai lauksim taves griztancios ir tada susitiksim vel. o kada planuoji grizti?

QUOTE(saridon'e @ 2008 07 18, 23:14)
Nu va, smagu skaityti, jau nemaža kompanija susidarė thumbup.gif
Šaunuolės mergičkos! Papasakosit kaip sekėsi bendras pasisėdėjimas? mirksiukas.gif  bigsmile.gif

tai butinai papasakosim, tik reikia ji susiorganizauoti pirmiausiai mirksiukas.gif o kodel tau neprisijungus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertama: 19 liepos 2008 - 13:11