Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

Geriausias savaitgalis su vyru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 15, 14:40)
siaip tevai marijampolej gyvena, studijavau Kaune.  ax.gif

o kas atviliojo į Vilnių? Meilė, darbas, mokslai? ax.gif
Aš ir pati Vilniuj gyvenu tik 7 metus, o oficialiai prisiregistravus - metai su trupučiu.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 15, 19:21)
o kas atviliojo į Vilnių? Meilė, darbas, mokslai? ax.gif
Aš ir pati Vilniuj gyvenu tik 7 metus, o oficialiai prisiregistravus - metai su trupučiu.

nu ne meile ir ne mokslai. greiciau darbas. baigiau studijas ir cia nusprenciau darbo ieskotis. ax.gif as tai dar neprisiregistravus cia, tiesiog pasidairysiu, jei ka visada yra kelias tevu link lotuliukas.gif sunkoka cia man vienai siaip jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 15, 22:07)
nu ne meile ir ne mokslai. greiciau darbas. baigiau studijas ir cia nusprenciau darbo ieskotis.  ax.gif as tai dar neprisiregistravus cia, tiesiog pasidairysiu, jei ka visada yra kelias tevu link  lotuliukas.gif  sunkoka cia man vienai siaip jau  verysad.gif

užjaučiu. Aš irgi atvažiavau dirbt, nieko nepažinojau. Po truputį darbe susipažinau su viena, kita mergička. Su viena nuomoti butą pradėjo, su ex susipažinau, su jo draugais. Vėliau dabartinis vyras atsirado.
O kokiam mikrorajone gyveni?
Neliūdėk, jei ką gal pagelbėt kuo galėsiu?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 15, 22:32)
užjaučiu. Aš irgi atvažiavau dirbt, nieko nepažinojau. Po truputį darbe susipažinau su viena, kita mergička. Su viena nuomoti butą pradėjo, su ex susipažinau, su jo draugais. Vėliau dabartinis vyras atsirado.
O kokiam mikrorajone gyveni?
Neliūdėk, jei ką gal pagelbėt kuo galėsiu?

virsuliskese gyvenu. nu kaip nors isgyvensiu, gal veliau, kai susipazinsiu artimiau su miestu, susirasiu darba atsiras didesnis zmoniu ratas, su kuriuo galesiu bendrauti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 07 15, 19:04)
Geriausias savaitgalis su vyru  wub.gif

su vyru tai su vyru, bet kai tai tampa pastoviai-vyras,vaikas ir namai,tai norisi ir be vyro pabuti
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 07 16, 16:28)
su vyru tai su vyru, bet kai tai tampa pastoviai-vyras,vaikas ir namai,tai norisi ir be vyro pabuti

drinks_cheers.gif pritariu. tas pats zmogus nuolat gali atsibosti.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 16, 17:33)
drinks_cheers.gif pritariu. tas pats zmogus nuolat gali atsibosti.

Manau cia ir kalbos negali buti tokios, juk tiek vyrui tiek tau reikia plesti akirati, bendraujant tik dviese tai manau kad gali tapti tokia rutina doh.gif man paskutiniu metu taip ir gaunasi kad visi draugai arba vede ir neturi vaiku arba visai nevede tad vakarus dazniausiai leidziam dviese doh.gif o kartais taip norisi kazko naujo wub.gif
Atsakyti
tai zinoma, juk reikia zmogui bendrauti su kitais. reikia ir pasikulturint ir ramiai laisvalaiki praleisti ir gal kartais ribose pasiausti. seima yra seima,o draugai yra draugai
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 07 16, 15:28)

kai pajusim kad pabodo, tada kazka sugalvosim nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sincera_trahatur @ 2008 06 06, 23:47)
aš mielai inicijuočiau Vilniečių bendralaisvalaikį.. jei atsirastų mėgstančių sunkesnę muziką ar šiaip norinčių išbrįst iš slogios nuotaikos.. kooperuokimės biggrin.gif

o kokia butent sunkesne? rolleyes.gif as irgi apsilankau sunkesnes muzikos koncertuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 16, 10:25)
virsuliskese gyvenu. nu kaip nors isgyvensiu, gal veliau, kai susipazinsiu artimiau su miestu, susirasiu darba atsiras didesnis zmoniu ratas, su kuriuo galesiu bendrauti.  ax.gif

tai aišku smile.gif mano pradžių pradžia buvo Šeškinė, tai Viršuliškės visai šalia biggrin.gif
Mažas tas Vilnius. Kai atvažiavau, pirmus mėnesius tik Savanorių gatvę mačiau. ax.gif
p.s.pagaliau namie, gastroliuosiu ryt po pardes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 17 liepos 2008 - 02:08