Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

Taip, galim kita savaite, manau man bet kada tiktu, kad ir antradieni smile.gif O Kairos labai lauskim prisijungiancios is sekancius susibegimus, galetu ir daugiau merginu prisijungti smile.gif
As Seskinej gyvenu mirksiukas.gif
Kaira, o kada ir kur tos roko naktys bus, kas ten koncertuos? Gal gi visai ir man patiktu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 19, 14:28)
Taip, galim kita savaite, manau man bet kada tiktu, kad ir antradieni smile.gif O Kairos labai lauskim prisijungiancios is sekancius susibegimus, galetu ir daugiau merginu prisijungti smile.gif
As Seskinej gyvenu  mirksiukas.gif
Kaira, o kada ir kur tos roko naktys bus, kas ten koncertuos? Gal gi visai ir man patiktu..  g.gif

as gyvenu Virsuliskese. as kadangi nelabai Vilniuje gaudausi, tai neismanau, bet gal rastume kokia kita susitikimo vieta, kuri butu mums artimesne nei senamiestis? mirksiukas.gif o kas dar noretu prisijungti?
tai manau pasiliekam ties antradieniu, ok?
Atsakyti
Kaira,2008 03 01, 13:39]
Sveikos  smile.gif
Cia gal daugiau klausimas vienisoms mamoms (ir ne mamoms smile.gif ), nors nebutinai tik vienisoms smile.gif Po darbo savaites mane labai traukia atsipalaiduoti, pasibastyti po miesta, pasokti klube, dar  drinks_cheers.gif , o visa laika rasti draugijos nelabai iseina... Ar cia yra panasiai megstanciu atsipalaiduot mamu/dar ne mamu ir ar visuomet randat draugija?

labai megstu pasilinksminti klube assa.gif bet va nedaznai tai iseina padaryti, nes draugas ju nemegsta,o ir nevisada isleidzia verysad.gif o dar kai nesenei drauge isvyko dirbti i uzsieni, tai isvis nebebus su kuo pasilinksminti..bet kazko tai reiks prasimanyti happy.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2008 07 19, 16:56)
labai megstu pasilinksminti klube assa.gif bet va nedaznai tai iseina padaryti, nes draugas ju nemegsta,o ir nevisada isleidzia  verysad.gif o dar kai nesenei drauge isvyko dirbti i uzsieni, tai isvis nebebus su kuo pasilinksminti..bet kazko tai reiks prasimanyti  happy.gif

Tai galesi prisijungti prie musu jei ka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 19, 15:02)
as gyvenu Virsuliskese. as kadangi nelabai Vilniuje gaudausi, tai neismanau, bet gal rastume kokia kita susitikimo vieta, kuri butu mums artimesne nei senamiestis?  mirksiukas.gif o kas dar noretu prisijungti?
tai manau pasiliekam ties antradieniu, ok?

Jo, galim pasiliktities antradieniu smile.gif
O del vietos tai tu siulyk kur tau butu patogu, kur zinai kaip nusigauti smile.gif gal koks akropolis, europa...? Arba Mada, turbut zinai ta prekybos centra, jis lyg Virsuliskese.. ?
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2008 07 19, 16:56)
labai megstu pasilinksminti klube assa.gif bet va nedaznai tai iseina padaryti, nes draugas ju nemegsta,o ir nevisada isleidzia  verysad.gif o dar kai nesenei drauge isvyko dirbti i uzsieni, tai isvis nebebus su kuo pasilinksminti..bet kazko tai reiks prasimanyti  happy.gif

as irgi megstu i klubus nueiti smile.gif
QUOTE(Otome @ 2008 07 19, 17:30)
Tai galesi prisijungti prie musu jei ka  thumbup.gif
Papildyta:
Jo, galim pasiliktities antradieniu smile.gif
O del vietos tai tu siulyk kur tau butu patogu, kur zinai kaip nusigauti smile.gif gal koks akropolis, europa...? Arba Mada, turbut zinai ta prekybos centra, jis lyg Virsuliskese.. ?

taip mada taiu as tikrai zinau, ji visai netoli manes. tai jei tau butu patogu, galim susitikti ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 19, 17:33)
as irgi megstu i klubus nueiti smile.gif

taip mada taiu as tikrai zinau, ji visai netoli manes. tai jei tau butu patogu, galim susitikti ten  mirksiukas.gif

Jo, man patogu, tai galesim taip ir padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 19, 14:28)
As Seskinej gyvenu  mirksiukas.gif
Kaira, o kada ir kur tos roko naktys bus, kas ten koncertuos? Gal gi visai ir man patiktu..  g.gif

cia paskaityk kas gros roko naktyse, gal kas sudomins smile.gif http://www.rocknight...2008/page.php?2
jei kas, tai masinoje musu bus trys, dar pora vietu liko, mielai gali prisijungt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 19, 14:11)
smagu, kad musu gretos dideja. manau, kad bus ir antras, ir daug kitu kartu. labai lauksim taves griztancios ir tada susitiksim vel. o kada planuoji grizti?

as grisiu po savaites, sekmadieni smile.gif tai kai tik bus po to susilekimas ar "tusas", butinai prisijungsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 19, 14:11)
as baigiau verslo administravima, tai kazko sioje srityje ir ieskau - vadybininke, administratore ir tt.  rolleyes.gif
o del susibegimo, tai galima planuotis tada ateinanciai savaitei. pvz antradienis ar kita diena, nesvarbu man visai, nes siaip jau namie sedziu per dienas  tongue.gif o kurioje vietoje tu gyveni?
smagu, kad musu gretos dideja. manau, kad bus ir antras, ir daug kitu kartu. labai lauksim taves griztancios ir tada susitiksim vel. o kada planuoji grizti?
tai butinai papasakosim, tik reikia ji susiorganizauoti pirmiausiai  mirksiukas.gif o kodel tau neprisijungus?

gal ir smagu būtų, bet aš tik pirmadienį būsiu laisva. Antradienį jau į darbą, iki 7 dirbsiu. verysad.gif savaitgalį planuoju į kaimą važiuoti, mamos ir mūsų su seserim gimtadienį greičiausiai švesim.
Atsakyti
hm, aš irgi roko naktis planuoju, tik kolkas nesu tikra dėl transoporto.. bet jei ką galim rokuose susitikt, jei kas dar važiuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sincera_trahatur: 20 liepos 2008 - 00:19
QUOTE(Otome @ 2008 07 19, 18:42)
Jo, man patogu, tai galesim taip ir padaryt  mirksiukas.gif

tai vieta kaip ir susitarem, dabar reikia susitarti galutinai laika ax.gif
QUOTE(Kaira @ 2008 07 19, 23:45)
cia paskaityk kas gros roko naktyse, gal kas sudomins smile.gif http://www.rocknight...2008/page.php?2
jei kas, tai masinoje musu bus trys, dar pora vietu liko, mielai gali prisijungt smile.gif
Papildyta:
as grisiu po savaites, sekmadieni  smile.gif tai kai tik bus po to susilekimas ar "tusas", butinai prisijungsiu  bigsmile.gif

labai taves lauksim mirksiukas.gif

QUOTE(saridon'e @ 2008 07 20, 00:26)
gal ir smagu būtų, bet aš tik pirmadienį būsiu laisva. Antradienį jau į darbą, iki 7 dirbsiu. verysad.gif  savaitgalį planuoju į kaimą važiuoti, mamos ir mūsų su seserim gimtadienį greičiausiai švesim.

tai gal tada perkelkim i pirmadieni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2008 07 19, 23:45)
Papildyta:
as grisiu po savaites, sekmadieni  smile.gif tai kai tik bus po to susilekimas ar "tusas", butinai prisijungsiu  bigsmile.gif

Oi pasiskaiciau apie roko naktis tai dabar dilema man kilo doh.gif Siaip daugumos grupiu tai as nezinau, bet roko muzika megstu, o ir visada kazkaip svajojau nuvaziuot i va toki koncerta vykstanti gamtoje, per nakti, kur reikia nakvoti palapinese... Noreciau, bet va kazkaip nedrasu jungtis prie nepazistamos kompanijos... O ir palapines neturiu.. unsure.gif Vilioja labai, bet reik pamastyti..

O del prisijungimo prie musu, tai tikrai labai lauksim, kai grisi, butinai tada vel organizuosim kazka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 20, 10:53)
tai vieta kaip ir susitarem, dabar reikia susitarti galutinai laika  ax.gif

labai taves lauksim  mirksiukas.gif
tai gal tada perkelkim i pirmadieni?  g.gif

Man tai tinka ir pirmadienis, o del laiko tai mazdaug nuo 18 h, nes iki 17 dirbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 20, 12:07)
Papildyta:
Man tai tinka ir pirmadienis, o del laiko tai mazdaug nuo 18 h, nes iki 17 dirbu  smile.gif

tai tada gal pirmadieniui tariames tai bus daugiau musu. ax.gif
Atsakyti