Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Qwertama @ 2008 07 20, 12:29)
tai tada gal pirmadieniui tariames tai bus daugiau musu.  ax.gif

Tai kur tada susitinkam? Ką planuojam? g.gif Jeckau, atrodo, kad į pirmą pasimatymą eisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 20, 19:34)
Tai kur tada susitinkam? Ką planuojam? g.gif Jeckau, atrodo, kad į pirmą pasimatymą eisiu blush2.gif

biggrin.gif Jo, tikrai panasus jausmas
Na mes su Qwertama mastem apie Mada Virsuliskese, bet jei tau ten nelabai , tai reikia persitart kokia kita vieta, kad visoms butu patogu.. ka mastom?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 20, 19:34)

QUOTE(Otome @ 2008 07 20, 21:50)
biggrin.gif Jo, tikrai panasus jausmas
Na mes su Qwertama mastem apie Mada Virsuliskese, bet jei tau ten nelabai , tai reikia persitart kokia kita vieta, kad visoms butu patogu.. ka mastom?

na tai nezinau... man irgi jausmas kad i pirma ir dar akla pasimatyma einu lotuliukas.gif bet cia geraja prasme tongue.gif tai gal tada akropolis? ka manot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 20, 22:50)
na tai nezinau... man irgi jausmas kad i pirma ir dar akla pasimatyma einu  lotuliukas.gif  bet cia geraja prasme  tongue.gif  tai gal tada akropolis? ka manot?  rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif
Man tai tinka, laukiam dar Saridones pasisakymo ar jai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 21, 08:20)
Labas rytas  4u.gif
Man tai tinka, laukiam dar Saridones pasisakymo ar jai patogu  smile.gif

Labas rytas, o gal jau diena? blush2.gif
Man tai tinka bet kur, galim ir Akropoly mirksiukas.gif
O kelintą tada?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 21, 12:37)
Labas rytas, o gal jau diena? blush2.gif
Man tai tinka bet kur, galim ir Akropoly mirksiukas.gif
O kelintą tada?

Tai vadinasi akropoly smile.gif As siulau nueit pasedet pvz i Bravarija, ka manot? Ar kur kitur? Galetume tada ir susitikt prie iejimo i Bravarija, nes pvz jei tartumemes prie iejimo, prie eurovaistines, tai ten buna milijonai zmoniu, ir kai mes viena kitos nepazistam gali but problemu biggrin.gif
O del laiko, as dirbu iki 17, tai gal apie 18 h jei jums tinka?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 21, 12:49)
Tai vadinasi akropoly smile.gif As siulau nueit pasedet pvz i Bravarija, ka manot? Ar kur kitur? Galetume tada ir susitikt prie iejimo i Bravarija, nes pvz jei tartumemes prie iejimo, prie eurovaistines, tai ten buna milijonai zmoniu, ir kai mes viena kitos nepazistam gali but problemu  biggrin.gif
O del laiko, as dirbu iki 17, tai gal apie 18 h jei jums tinka?

Galim ir Bravarijoj, nė karto ten dar nebuvau. Gerai, tada prie įėjimo 18 val. Į AŽ savo tel. nr. parašysiu, maža kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 21, 14:07)
Galim ir Bravarijoj, nė karto ten dar nebuvau. Gerai, tada prie įėjimo 18 val. Į AŽ savo tel. nr. parašysiu, maža kas? blush2.gif

As irgi issiunciau savo nr i az smile.gif
Tai tada dar laukiam Qwertamos atsiliepiant, ar ji zino kur yra Bravarija, ar tvirtinam ta susitikimo vieta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 21, 14:12)
As irgi issiunciau savo nr i az  smile.gif
Tai tada dar laukiam Qwertamos atsiliepiant, ar ji zino kur yra Bravarija, ar tvirtinam ta susitikimo vieta? smile.gif

gerai man tinka Bravarija. kazkoki iejima i Bravarija zinau, tikiuosi ten tik vienas iejimas ir yra g.gif gerai tada taip ir tariames:

18 val. prie Bravarijos iejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 21, 14:17)
gerai man tinka Bravarija. kazkoki iejima i Bravarija zinau, tikiuosi ten tik vienas iejimas ir yra  g.gif gerai tada taip ir tariames:

18 val. prie Bravarijos iejimo  4u.gif

tikiuosi ir aš kad nepaklysiu hihihi.gif
blogiausiu atveju susiskambinsim ar susirašysim kai būsim vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 21, 14:21)
tikiuosi ir aš kad nepaklysiu hihihi.gif
blogiausiu atveju susiskambinsim ar susirašysim kai būsim vietoj mirksiukas.gif

butent, nes tel jei kas turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 21, 14:31)
butent, nes tel jei kas turim smile.gif

drinks_cheers.gif