QUOTE(pipe @ 2007 06 06, 18:01)
Aš darau pačius nerealiausiu tradiciškiausius šaltibarščius:
- Šaltibarščių kefyras 7 % (tik be prapų fui

)
- Marinuoti kedainiu burokeliai;
- 2 dideli kietai virti kiausiniai (smulkiai supjaustyti);
- 2 didesni trumpi sviezi agurkai;
- Svoguno laiškai;
- druska;
- juodieji pipirai,
- šlakelis vandens.
o visa esme yra tame, kad dar dedu lygu arbatini sauksteli cukraus
Mano busimasis visiškai nemegsta šaltibarščiu, ir net jei būtų badas nesugalvotų, kad yra toks patiekalas

bet šituos valgo pasičepsedamas

O draugai negali patiket, sako dedi dar kazka ir nesakai, nes tokie jiems namie vistiek neišeina
Aš irgi viską darau taip pat, tik cukraus dedu porą šaukštelių, nes darau didesnį kiekį turbūt, nes vienas šaukštelis nesijaučia

Ir dar gale visko įpilu kokį 100ml nesaldinto sutirštinto pieno (tokio kaip būna kaip kondensuotas, tik be cukraus- irgi skardiniuose indeliuose tokiuose)- labai super skokio irgi priduoda

Irgi visi klausia ką darau ir ką dedu, nes sako, kad kažkaip tokių niekaip neišeina pasidaryt