Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(eris @ 2008 03 13, 12:00)
O kur mano atsakyme Tamsta rado kabinejima? g.gif

ne tamstai skirtas postas o visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu tamsta nemokate priimti kritikos, tai kurkite tema bendraminciu skyrelyje ir plepekite su kitom namu seimininkem apie savo dziaugsmus ir karjera.

pasakojate kaip cia namuose gerai, kaip viskas puiku, platus horizontai, fantastiskos galimybes... puiku, dziaugiuosi uz jus. bet matau labai siaura ir vaikiska mastyma. vienas is tu bruozu - nenorejimas ir nemokejimas priimti kritikos. kaip jus tobulesite, jeigu nuolat galvosite, kad viska ir taip idealiai darote?
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 13, 12:11)
jeigu tamsta nemokate priimti kritikos, tai kurkite tema bendraminciu skyrelyje ir plepekite su kitom namu seimininkem apie savo dziaugsmus ir karjera.

pasakojate kaip cia namuose gerai, kaip viskas puiku, platus horizontai, fantastiskos galimybes... puiku, dziaugiuosi uz jus. bet matau labai siaura ir vaikiska mastyma. vienas is tu bruozu - nenorejimas ir nemokejimas priimti kritikos. kaip jus tobulesite, jeigu nuolat galvosite, kad viska ir taip idealiai darote?

priimu kritika-man visa kritika pro viena ausy ieina pro kitaiseina,as tik nepriimu gincu forume blush2.gif as nesukuriau tam kad plepeti,man tik idomi nuomone visu zmoniu,o ne taip kad vienas ilenda ir davai kritikuoti kiekviena posta,pasisakai ir aciu,laukiu kitu pasisakymu,idomu zmoniu pasirinkimai,bet nereikia nuvertinti ir kitu nuomoniu kad tas blogai o anas butent tikrai geriau,kad zmogus parazitas ir t.t
Atsakyti
Prelude, noreciau paklausti kiek tau metu? ir ar dirbi, ar jau esi namu seimininke?nes vaikelio kaip matau dar neturi.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 13, 12:15)
Prelude, noreciau paklausti kiek tau metu? ir ar dirbi, ar jau esi namu seimininke?nes vaikelio kaip matau dar neturi.

buvau namu seimininke,dabar esu pusiau namu seimininke nes tenka ir dirbti 7 dienas per savaite biggrin.gif bet greitai vel grysiu i namu seimininkiu gretas g.gif bet kokia nauda tau is tos informacijos?esu optimiste gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 13, 14:24)
buvau namu seimininke,dabar esu pusiau namu seimininke nes tenka ir dirbti 7 dienas per savaite biggrin.gif bet greitai vel grysiu i namu seimininkiu gretas g.gif bet kokia nauda tau is tos informacijos?esu optimiste gyvenime biggrin.gif

kokia man nauda? akiracio pletimui wink.gif
tai nepasakei, kiek tau metu. ir kas vercia moteri, neturincia vaiku, buti namu seimininke?
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 13, 12:27)
kokia man nauda? akiracio pletimui wink.gif
tai nepasakei, kiek tau metu. ir kas vercia moteri, neturincia vaiku, buti namu seimininke?

oi koks poziuris doh.gif kas sake kad mane VERCIA??? g.gif mano toks pasirinkimas,noriu einu i darba,nenoriu uzsiimu tuo ko noriu biggrin.gif kai vyras del to nepriestarauja tai ir naudojuosi galimybemis blush2.gif o kas bus po 10,20 metu negalvoju..kai ateis sunkus laikas tada ir pagalvosiu ka daryti g.gif o man koks skirtumas kiek metu,kam reiki tas zino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 13, 14:33)
oi koks poziuris doh.gif kas sake kad mane VERCIA??? g.gif mano toks pasirinkimas,noriu einu i darba,nenoriu uzsiimu tuo ko noriu biggrin.gif kai vyras del to nepriestarauja tai ir naudojuosi galimybemis blush2.gif o kas bus po 10,20 metu negalvoju..kai ateis sunkus laikas tada ir pagalvosiu ka daryti g.gif o man koks skirtumas kiek metu,kam reiki tas zino mirksiukas.gif

o is kieno pinigu gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 13, 12:35)
o is kieno pinigu gyveni?

na kad ir is vyro,kas cia blogo? g.gif nors siaip savom islaidom pati visada pinigu turiu savu,kuriu uzsidirbu ir ,,sedejimu,, namie ax.gif

p.s.si tema neskirta diskusijom ir mano gyvenimo nagrinejimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 13, 14:40)
na kad ir is vyro,kas cia blogo? g.gif nors siaip savom islaidom pati visada pinigu turiu savu,kuriu uzsidirbu ir ,,sedejimu,, namie ax.gif

p.s.si tema neskirta diskusijom ir mano gyvenimo nagrinejimui mirksiukas.gif

nu dar paskutinis klausimas, jeigu galima smile.gif koks amziaus skirtumas tarp taves ir vyro? ir koks tavo issilavinimas?

jeigu tema neskirta diskusijom, tai gal reikejo apklausa padaryt?
Atsakyti
As tai turbut ne vyrui, bet pati sau atsibosciau budama namu seimininke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 13, 12:53)
nu dar paskutinis klausimas, jeigu galima smile.gif koks amziaus skirtumas tarp taves ir vyro? ir koks tavo issilavinimas?

jeigu tema neskirta diskusijom, tai gal reikejo apklausa padaryt?

o tai ka juk apklausa ir yra ikelta g.gif

amziaus skirtumas tai kazkur 4 metai nepilnai g.gif na issilaviniams neaukstasis,bet turiu patirtis vadybininkavimo sryti ir zadu toliau tai studijuoti g.gif
Atsakyti