Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nakviša @ 2008 03 07, 22:40)
Mano diedui nepatiko.  schmoll.gif  Sakė susikalbėti visiškai neįmanoma buvo. Užteko 3 mėnesius pavaidinti namų šeimininkę ir liepė darbo ieškotis.  g.gif Energijos perteklius kankino  doh.gif
Gerbiu ir pavydžiu toms moterims, kurios sugeba būti namų šeimininkėmis  4u.gif

Gali buti. Su manim, jauciu, irgi nesusikalbetu. irgi, del energijos pertekliaus.
isvada: kiekvienai savo.
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 03 08, 13:25)
man irgi patiktu pamaininis darbas-kad va trys dienos dirbi-keturios namie blush2.gif

O man labai gerai kasdien nuo 8 iki 5. Bet realiai, ateinu apie 9. iseinu - kaip kada. T.y. kada reikia. bet jeigu force majeure, tada jau ariu nepaisant nei paros laiko, nei savaites dienu. tada ir seima jau nebeegzistuoja, niekas nebesvarbu apart darbo. paskutini karta taip gruodi buvo... tfu tfu tfu per kaire peti... neduok Dieve dar karta taip...
Atsakyti
dabar esu namų šeimininkė,nes mokaus dieniniam.ateity norėčiau savo verslo kartu su vyru, kuris susijęs su ramiu darbu galbūt ne pilna darbo dieną.jaučiu tą poreikį - veiklos, bet taip pat man svarbu namai, vaikai ir pan. būčiau laiminga jei kokiu būdu pavyktų viską suderinti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2008 03 08, 21:21)
dabar esu namų šeimininkė,nes mokaus dieniniam.ateity norėčiau savo verslo kartu su vyru, kuris susijęs su ramiu darbu galbūt ne pilna darbo dieną.jaučiu tą poreikį - veiklos, bet taip pat man svarbu namai, vaikai ir pan. būčiau laiminga jei kokiu būdu pavyktų viską suderinti.. 4u.gif

O tau mokslai dieniniam nepanasus i darba? Vistiek, paskaitos visa diena, namu darbai, kursiniai, blah blah blah... Tai tavo dabartinis darbas...
Atsakyti
na kodel taip tylu,nejau niekas nebenori pasireiksti ? g.gif
Atsakyti
tongue.gif as, kaip ir buvau namu semininke. Buvau studente, tai kol eidavau i paskaitas, tai viskas lyg ir nieko, iseini, prisibendrauji. Bet paskiau, kai baigiau mokslus dar pora menesiuku buvau namie, tai stogas vaziavo ziauriai. doh.gif As laukiu, kada grys vyras, o jis grysta pavarges, prisibendraves, tai budavo visokiu piktumu. g.gif Be to atsibodo man ta buitis, daba kai abu dirbam, tai abu ir tvarkom ir darom, o taip tai viskas budavo man pastumta doh.gif . Be to kai dirbi, turi savo pinigeliu, daugiau ir sau ir kitiems gali kazka nupirkti ir tie namai, kai dirbi, taip nepabosta, o kaip tik pasiilgsti, perzengi namu slenksti ir jau zinai kad tau gera.
Atsakyti
as gerbiu ir visa gyvenime gerbsiu moteris kurios pasirinko namu seimininkes gyvenima ,bet tik tos kurios nera nuobodzios,susiranda uzsiemimu,atranda kazka naujo ir t.t.o ne tos kurios sedi namie valandu valandas ir spokso i tv doh.gif ir dar verkia kad neturi ka veikti doh.gif
Atsakyti
Man patinka moterys, mylincios darba, t.y. darbscios ir nesvarbu kur, kaip ir koks tas darbas, jei visa tai atliekama gerai ir su ugnele-kodel gi ne? g.gif Karta nugirdau pokalbi tarp dvieju vyriskiu.Vienas sako:
-tau gerai, tavoji nedirba gerai valgyt daro, protinga, neislaidauja visokiems niekams ir kiek visko turit.
Kitas sako:
-o tau, ka, blogai?
Pirmasis-aha, mes abu dirbam ir atrodo uzdirbam, o kisenese vejai svilpia, viska manoji isleidzia visokiems niekams ir savo grazinimuisi.
Kazkaip paskui pamasciau, kad matyt daugumai vyru svarbiau yra materialine gerove, o ne tai zmona eina i darba, ar ne.Jei ji ir nedirba, o sugeba namie ir kitur apsisukti ir protingai elgtis su pinigais, tokias matyt vyriskiai daugiau gerbia, nei tas, kurios dirba, o darbo vaisiu kaip ir nera. cool.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu kur tie pinigai dingsta... Aš uždirbu 1500Lt, žmona - 2000Lt. Dar butelius pridavę kiekvieną mėnesį apie 700Lt gaunam. O pinigų kaip nėr, taip nėr...
Atsakyti
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 12, 15:36)
Man patinka moterys, mylincios darba, t.y. darbscios ir nesvarbu kur, kaip ir koks tas darbas, jei visa tai atliekama gerai ir su ugnele-kodel gi ne? g.gif Karta nugirdau pokalbi tarp dvieju vyriskiu.Vienas sako:
-tau gerai, tavoji nedirba gerai valgyt daro, protinga, neislaidauja visokiems niekams ir kiek visko turit.
Kitas sako:
-o tau, ka, blogai?
Pirmasis-aha, mes abu dirbam ir atrodo uzdirbam, o kisenese vejai svilpia, viska manoji isleidzia visokiems niekams ir savo grazinimuisi.
Kazkaip paskui pamasciau, kad matyt daugumai vyru svarbiau yra materialine gerove, o ne tai zmona eina i darba, ar ne.Jei ji ir nedirba, o sugeba namie ir kitur apsisukti ir protingai elgtis su pinigais, tokias matyt vyriskiai daugiau gerbia, nei tas, kurios dirba, o darbo vaisiu kaip ir nera. cool.gif

super pasakymas 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas zmogus, vyras ar moteris, turi daryti tai ka jis sugeba geriausiai. Vienam tai bus pelna nesantis uzsiemimas, kitam- savirealizacija. Svarbiausia zinot ko nori gyvenime.
Atsakyti
Labas vakaras visoms (-iems)

Klausimas: Ar gali namų šeimininkė padaryti karjerą?

Atsakymas: Gali. Jei ji jaučiasi save realizuojanti ir yra laiminga, ji laikoma padariusi sėkmingą karjerą.

Aš pati seniau galvodavau, kad sėdėjimas namie, puodų plovimas etc, niekaip neleidžia moteriai savęs realizuoti, susiaurina akiratį, daro pikta ant viso pasaulio...

O dabar kartais pagalvoju: kaip aš pavargau save kitiems dalinti!!! Ir kas man tas akiratis, ta savirealizacija, jei aš per tempą, kažkokius sumautus projektus, neturiu laiko net vakare apkabinti vaiko? Su juo kalbėtis, išklausyti genialių jo minčių apie visą mus supantį pasaulį?.. Kas iš to, jei taip pavargstu, jog neturiu laiko ir jėgų iškepti pyrago? Kas iš to, kad galiu sau leisti nupirkti patį brangiausią iš parduotuvės? Juk mamos keptas pats skaniausias... Kiek žmogui reikia? Pakaktų ir mažiau. Tačiau savisaugos instinktas labai veikia - nėra saugu palikti vieną dirbantį žmogų šeimoje.

O kitąsyk ir vėl pagalvoju: jei tik nuo rytojaus suvokčiau, kad man niekur nebereika eiti!!!!! Jei tik pajausčiau, kad viskas. Taškas. Aš namie. Laisva - puodams, pyragams, vaiko fantazijoms, supermamai smile.gif ...... Suversčiau vakare iš darbo grįžusiam brangiausiajam visą laviną neišnaudotų per dieną žodžių (juk moteris jų turi gerooookai daugiau, nei vyras), o jis, jau ir taip pereikvojęs darbe savuosius, tegalėtų mane atjausti... Neilgai gal benorėčiau net vaiko pasakų klausyti.

Keistas dalykas ta laisvė.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 12, 22:38)
Labas vakaras visoms (-iems)

Klausimas: Ar gali namų šeimininkė padaryti karjerą?

Atsakymas: Gali. Jei ji jaučiasi save realizuojanti ir yra laiminga, ji laikoma padariusi sėkmingą karjerą.

apie kokia jus karjera? namu seimininkes? kaip sioj srity galima karjera daryt? g.gif
Atsakyti