Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(prelude @ 2008 03 13, 15:09)
o tai ka juk apklausa ir yra ikelta g.gif

atsiprasau, neatkreipiau demesio doh.gif
Atsakyti
jau 5 dienos esu namu seimininke... priverstinai. ir busiu dar visa savaite. siandien, pirma karta per savo 30 metu ishsiviriau sriuba. hmm, gavosi... keista... labai keista... net nemaniau, kad gausis. balionas man. 4u.gif dar gerai. dar nenoriu i darba.
Atsakyti
Ne, nenorėčiau sėdėti namie visą laiką. Auginant vaikus jau tiek tie namai įgrįso doh.gif
Man reikai veiklos, bendravimo, žmonių... ax.gif
Atsakyti
gi buti namu seimininke tai nereiskia atskirti nuo pasaulio ja-ji gali laisvai bendrauti,uzsiimti kuo nori ir kada tik nori g.gif
Atsakyti
Na nebent visos draugės irgi nedirba biggrin.gif
Bet ir tai užknistų sėdėti ir kavą gurkšnoti. Arba po parduotuves ir grožio salonus lakstyti...
Neįsivaizduoju, ką galima veikti visą dieną schmoll.gif
Atsakyti
Labai ore galima isivaizduoti ka galima veikti visa diena.
Ir as visai neatsisakyciau kiekviena ju pusdieni praleisti grozio salone arba SPA.
Atsakyti
ne ne ir dar karta ne... visiskai neturiu to savo kraujyje...
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 13, 16:26)
gi buti namu seimininke tai nereiskia atskirti nuo pasaulio ja-ji gali laisvai bendrauti,uzsiimti kuo nori ir kada tik nori g.gif

Tai kam tokią moteriškę dar vadinti namų šeimininke, jei ji visai ne "namų"? g.gif Kaip ji tuose namuose ypatingai šeimininkauja? Jei moteris atidirba standartines 8 valandas ir dar sugeba grįžusi trim vaikais pasirūpinti, ji ko gero labiau namų šeimininkė, nei ta laisvai bendraujanti "barbė", užsiimanti kuo nori ir kada nori?

Gal tiksliau būtų buvę šią temą pavadinti: "Būti ar nebūti milijonieriaus žmona"? Nes tik maždaug tokiu atveju moteriai galbūt tikrai nėra prasmės uždirbti bent nedidelę dalį šeimos pajamų.
Atsakyti
As negaleciau n metu is eiles butu namu seimininke schmoll.gif Mano manymu, tuo laiku moteris tampa ne itin idomi tiek sau, tiek ir kitiems...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 03 13, 22:24)
Tai kam tokią moteriškę dar vadinti namų šeimininke, jei ji visai ne "namų"? g.gif Kaip ji tuose namuose ypatingai šeimininkauja? Jei moteris atidirba standartines 8 valandas ir dar sugeba grįžusi trim vaikais pasirūpinti, ji ko gero labiau namų šeimininkė, nei ta laisvai bendraujanti "barbė", užsiimanti kuo nori ir kada nori?

Gal tiksliau būtų buvę šią temą pavadinti: "Būti ar nebūti milijonieriaus žmona"? Nes tik maždaug tokiu atveju moteriai galbūt tikrai nėra prasmės uždirbti bent nedidelę dalį šeimos pajamų.

labai idomiai pakreipei tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kodel gi ne smile.gif , esu namu seimininke jau nuo..... preitu metu, thumbup.gif
Atsakyti
As pvz. namu seimininke esu pusantru metu. Ir per ta laika labai daug ka supratau. Namu seimininke amzinai negalecia buti ne uz ka doh.gif Siuo metu esu ja, nes auginu maza dukryte. Dar plauoju buti namu seimininke pusantru metu, kol vaikas prades eiti i darzeli, aukles man nepriimtinos schmoll.gif Esu idealiste-maksimaliste, jeigu ka daryti tai daryti 100% gerai, o kai paliksiu savo vaika kazkokiai neaiskiai moterai tuo tikra jau nebusiu. Per ta laika supratau, kad kiekviename gyvenimo etape yra nerealiu akimirku, dalyku del kuriu verta isgyventi ta etapa paciam, buvimas namie, rupinimasis buitimi, vaiko prieziura atima daug laiko ir energijos, bet tai priimu kaip naturalu dalyka kuri turiu isgyventi ir tuo dziaugiuosi, nes savo darba reikia myleti, buti mama taip pat darbas, tik 24val. per para, 7 dienas per savaite, 30\31 d. per menesi biggrin.gif tik tada tu ji atliksi gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 14 kovo 2008 - 00:52