QUOTE(sundew @ 2008 07 17, 17:00)
Man tik pasidare idomu, kodel dauguma mintyse turi susidariusios toki namu seimininkes modeli: riebaluoti plaukai, chalatas, nevalyva moteris, neisprususi, neapsiskaiciusi
Visgi iki to, kai ji patapo namu seimininke, moteris baige 12kl
O per 12metu mokyklos suole ismokstama tikrai nemazai.
Siuo metu as taip pat esu namu seimininke. Visiskai man del to negeda. Nesu vyrui nasta: man nereikia kosmetikos kalno (naudoju tik lupu blizgesi ir akiu tusa), rubu nekolekcionuoju, grozio salonu man dar nereikia, soliariumu nemegstu, vaiku dar neturime.

Siuo metu as taip pat esu namu seimininke. Visiskai man del to negeda. Nesu vyrui nasta: man nereikia kosmetikos kalno (naudoju tik lupu blizgesi ir akiu tusa), rubu nekolekcionuoju, grozio salonu man dar nereikia, soliariumu nemegstu, vaiku dar neturime.
Labai nemažai pasakyta tuo, kad vaikų jūs dar neturite, o ir susituokę ne dešimtmetį. Nors mano patirtis dar irgi gan kukli, aš visai įsivaizduoju, kaip įmanoma tapti ta nevalyva moterim riebaluotais plaukais, kai aplink bėgioja koks penketas pyplių, o ištaikius laisvesnę minutėlę (belyginant skalbinius ar gaminant valgį) norisi verčiau pažiūrėti buką serialą, nei skaityti apie kvantinę mechaniką. Ir man visai nekeista, iš kur toks "namų šeimininikės modelis", nes iš tiesų atliekant namų šeimininkės pareigas išlikti dar ir žavia, nepavargstančia, nuolat tobulėjančia, viskam randančia laiko moterimi yra mažų mažiausiai sunku ir nieko smerktino, jei ne kiekviena pasiryžusi įdėti tiek pastangų.
Man, tiesą sakant, juokinga, kai rūpinimasis vyru ir 1-2 kambarių butuko tvarka pavadinamas tuo "šeimininkavimu".