QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 07 15, 17:39)
Tikrai, kad nepadės trumpas sijonas, jei situacija beviltiška, asmeniškai aš manau, kad jei ir esu namų šeimininkė, tai nereiškia, kad negaliu puoštis. Juk kokią vyras pamilo, tokia ir turiu išlikti,tiek išvaizda, tiek charakteriu. mačiau variantą, kai graži moteris, nuo šeimininkavimo namuose pavirto į monstrą vidumi ir išore, tai žiauru, ir už ką po to jos vyrui, ją mylėti??????? Ką tie vyrai besakytų, jiems labiau patinka pasitempusios moterys, nei tos "paprastos", ne kartą klausiau , visada atsakymas toks pat.
Pirmiausia, pasirinkau Victoria Beckham žinutę, bet nereiškia, kad noriu jai kažką neigiamo pasakyti, nors sakysiu gal visai atvirkštinę nuomonę

Mes visi pasirenkame aplinką, draugus ir t.t. pagal save, pagal savo kažkokius kriterijus. Tiosiog natūraliai atsirenka, išsisijoja ir turim tai ką turim. Visai normalu, kad jei iki santuokos mergina devėjo dažniau mini sijonukus, kad tokią ir toliau norės vyras matyti (nors toli gražu nesakau, kad tik dėl to ją pasirinko). Puikiai sugebu įsivaizduoti moterį su trumpu sijonu, bet atrodančią ne "kekšiškai" ir puikai moku įsivaizduoti moterį nedėvinčią mini sijonukų, bet atrodančią "kekšiškai". Todėl man vien žodžiai "mini sijonas", nekelia neigiamo atspalvio.
Tačiau nesutiksiu su tuo, kad vyrams patinka daugiau pasipuošusios nei "paprastos". Tokią išvada galima daryti tik jei esame mes tokioje aplinkoje, kurioje tai ir yra labiau vertinama. Tačiau tai nei blogai, nei gerai. Nors sąžiningai nesuprantu, ką reiškia "paprastos". Bet čia jau mano bėda