Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 18, 19:28)
Naujagimį - valandžiukę? bigsmile.gif Na gal aš patylėsiu, kad "pirkimo" nebeatšauktumėte. 4u.gif

Šiaip ar taip, tema čia ne apie tai.

nu kad galvos išsiplaut naujagimis neleistų, neprisimenu. va nagus lakuot su ornamentais tai nespėdavau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 18, 17:28)
Naujagimį - valandžiukę? bigsmile.gif Na gal aš patylėsiu, kad "pirkimo" nebeatšauktumėte. 4u.gif

Šiaip ar taip, tema čia ne apie tai.

apie vaikus nemazai zinau,pati macia kap augo brolis,nuo pat gimimo pirmujudienu priziuredavau kai mamai reikejo i diena net po keleta valandu sededavau,ir ka?manai vyras nesugebetu?mano tetis buvo visa diena su naujagimiu kai reikejo,ir ka tu tuo nori pasakyti,kad naujagimio nei valandos negalima palikti su teciu?nejuokink
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 17, 22:04)

Pirmaisiais mėnesiais tikrai nesudėtinga pamiršti, kada paskutinį kartą galvą plovei.

Kada norima tada ieškai galimybių, kada tingi ieškai dingsčių. O Dieve, va tokių moterų niekada nesuprasiu kaip galima pamiršti išsiplauti galvą, dantis išsivalyti ir šiaip į veidrodį pažiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 07 18, 21:08)
mano tetis buvo visa diena su naujagimiu kai reikejo,ir ka tu tuo nori pasakyti,kad naujagimio nei valandos negalima palikti su teciu?

Jei Tavo tėtis ir krūtimi maitino - išties sveikintina. bigsmile.gif Aš savo naujagimio iš buteliukų "nešėriau", o ir po valandą niekam nepalikinėjau, nes menkas malonumas girdėti iš kito kambario savo vaiko verksmą. Išsimaudyti ir užkąsti tiesa spėdavau, bet kaip atrodau savo vyrui, tuo laikotarpiu rūpėjo mažiausiai.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 18, 21:19)
Aš savo naujagimio iš buteliukų "nešėriau"

O jūs pagalvokite apie tas moteris, kurios turėjo problemų ir negalėjo maitinti krūtimi, tai vadinasi jos "šėrė" savo kūdikius, nu nu, na ir mąstymas tamstos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 18, 21:19)
Jei Tavo tėtis ir krūtimi maitino - išties sveikintina. bigsmile.gif Aš savo naujagimio iš buteliukų "nešėriau", o ir po valandą niekam nepalikinėjau, nes menkas malonumas girdėti iš kito kambario savo vaiko verksmą. Išsimaudyti ir užkąsti tiesa spėdavau, bet kaip atrodau savo vyrui, tuo laikotarpiu rūpėjo mažiausiai.

g.gif tokiu atveju, norisi palinkėti sėkmės...

nesuprantu žmogiškai tokio požiūrio, nebent pogimdyminė depresija kokia užpuolė. nor ir pati krūtimi maitinau, bet...
Atsakyti
O tai pasaulio pabaiga, jei moteris neišsiplovė galvos. Yra galimybės plauna, nėra ir taip gerai. Radot dėl ko plunksnas viena kitai kėdenti.

Buvo ir tokių momentų, kai nesiploviau, nes neturėjau jėgų ir nuo to netapau nei raupsuota, nei kvailesnė tongue.gif Vaikus turėjau ramius (kūdikystėje), tai tikrai turėjau to laiko sau, bet va kai sirgdavo, tai visko būdavo. Ne tik neišplautais plaukais ir nevalytais dantimis, bet ir nevalgiusi, ir nemiegojus būdavau. Nors vyrą turiu tokį, kuris labai daug prie vaikų prisideda. Tačiau būna tokių situacijų, kad tikrai visai kiti dalyki rūpi. Jei to nesate kas nors patyręs, tai nereikia taip čia ir mėtytis, kaip galima "nerasti sau laiko". Galima ir nuo to pasaulis negriūna.

Atsakyti
Neisgincykit merginos. Vienai vienaip buvo, kitai kitaip. Juk vaikai skirtingi:- vienas pavalge ir miegos, o kitam pilveli skauda ar atpylineja ar dar kas nors. As irgi laukdavau, kol vyras gris is darbo, kad palist po dusu. smile.gif Ir nereiki, galvot, kad cia kazkuri geriau moka auginti vaikus. Bet cia ne i tema.
O i tema kalbant, manau, kad labai didelis pavojus bunant namie su vaikais pasidaryti neidomia vyrui. Naturaliai susiaureja zmoniu ratas. Neturi tiek laiko, kiek anksciau turedavai. Savo laika pradedi dalintis su mazyliu. Dienotvarke- miegoti, valgyti, zaisti, po to vel miegoti, valgyti ir t.t. Aisku, vaikam paaugus atsiranda ir daugiau galimybiu save lavinti
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 07 18, 21:55)
O tai pasaulio pabaiga, jei moteris neišsiplovė galvos. Yra galimybės plauna, nėra ir taip gerai. Radot dėl ko plunksnas viena kitai kėdenti.

Buvo ir tokių momentų, kai nesiploviau, nes neturėjau jėgų ir nuo to netapau nei raupsuota, nei kvailesnė  tongue.gif  Vaikus turėjau ramius (kūdikystėje), tai tikrai turėjau to laiko sau, bet va kai sirgdavo, tai visko būdavo. Ne tik neišplautais plaukais ir nevalytais dantimis, bet ir nevalgiusi, ir nemiegojus būdavau. Nors vyrą turiu tokį, kuris labai daug prie vaikų prisideda. Tačiau būna tokių situacijų, kad tikrai visai kiti dalyki rūpi. Jei to nesate kas nors patyręs, tai nereikia taip čia ir mėtytis, kaip galima "nerasti sau laiko". Galima ir nuo to pasaulis negriūna.

Žinot buvo ir man kai vaikas sirgo, gulėjom kartu ligoninei, jai tebuvo 3 savaitės, bet net ligoninei po kriaukle plaudavau galvą, kad nepalikt vienos palatoj, na aišku čia nuo žmogaus priklauso kiek švara ir higiena rūpi. O apie pamiršimą nėra kalbos...
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 07 18, 22:01)
Žinot buvo ir man kai vaikas sirgo, gulėjom kartu ligoninei, jai tebuvo 3 savaitės, bet net ligoninei po kriaukle plaudavau galvą, kad nepalikt vienos palatoj, na aišku čia nuo žmogaus priklauso kiek švara ir higiena rūpi. O apie pamiršimą nėra kalbos...

Vadinasi dar buvo tokia situacija, kad galėjai tai daryti.

Aš turėjau vieną tokią situaciją, kad ir dabar nusipurtau ir nesuprantu kaip sugebėjau rasti jėgų. Bet tikrai buvau dvi paras ne tik nesipraususi, nevalgiusi, bet ir nemiegojusi. O jau kaip gamtinius reikalus atlikinėdavau, tai geriau nepasakosiu, nes čia jau greičiau į humoro skyrelį reikia dėti hihihi.gif Bet vaikui buvo taip, kad jis tik viena poza, ir tik prie manęs prisiglaudęs galėjo kęsti tai ką reikėjo jam iškęsti. Taip dvi paras ir buvo prilipęs tik prie manęs ir niekas manęs pakeisti negalėjo. Tiesiog buvo taip ir tiek. Kad ir kokia higieną paisai, bet tuomet visai ne tas rūpi. Jau geriau nesipraususi pabūsiu, kad tik sergančiam vaikui tuo metu kuo mažiau sukelti nepatogumų.

Priminėt. Kol studentavau, tai mes kasdien kriauklėje galvas plaudavom ir dūšų neturėjom. Teko dubenių naudotis. O ką darysi, kai tokios sąlygos buvo. Ai, dar ir vandens šilto nebūdavo. Bet čia visiška smulkmena.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 07 18, 22:21)

Žinoma tokiose situacijose, svarbiau vaikas 4u.gif Bet kai problemų nėra, tik dėl to kad šiaip namuose yra vaikas ir nepasirūpinti savimi, tai tikrai nesuprasiu.

Va aš tai iki 16 metų gyvenau tokiomis sąlygomis, kad reikėdavo šildyti ant dujinės katilą ir prastis bliude, va čia tai gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 18, 19:19)

yra moteru kurios nemaitino krutimi doh.gif juk ne visos gali ir nori vaika maitinti krutimi 4u.gif
Atsakyti