QUOTE(Niurzgike @ 2008 07 18, 22:01)
Žinot buvo ir man kai vaikas sirgo, gulėjom kartu ligoninei, jai tebuvo 3 savaitės, bet net ligoninei po kriaukle plaudavau galvą, kad nepalikt vienos palatoj, na aišku čia nuo žmogaus priklauso kiek švara ir higiena rūpi. O apie pamiršimą nėra kalbos...
Vadinasi dar buvo tokia situacija, kad galėjai tai daryti.
Aš turėjau vieną tokią situaciją, kad ir dabar nusipurtau ir nesuprantu kaip sugebėjau rasti jėgų. Bet tikrai buvau dvi paras ne tik nesipraususi, nevalgiusi, bet ir nemiegojusi.
O jau kaip gamtinius reikalus atlikinėdavau, tai geriau nepasakosiu, nes čia jau greičiau į humoro skyrelį reikia dėti 
Bet vaikui buvo taip, kad jis tik viena poza, ir tik prie manęs prisiglaudęs galėjo kęsti tai ką reikėjo jam iškęsti. Taip dvi paras ir buvo prilipęs tik prie manęs ir niekas manęs pakeisti negalėjo. Tiesiog buvo taip ir tiek. Kad ir kokia higieną paisai, bet tuomet visai ne tas rūpi. Jau geriau nesipraususi pabūsiu, kad tik sergančiam vaikui tuo metu kuo mažiau sukelti nepatogumų.
Priminėt. Kol studentavau, tai mes kasdien kriauklėje galvas plaudavom ir dūšų neturėjom. Teko dubenių naudotis. O ką darysi, kai tokios sąlygos buvo. Ai, dar ir vandens šilto nebūdavo. Bet čia visiška smulkmena.