Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 06, 15:28)
Visus sugaudyti, ta ten nuvezhti... Nesvaikit apie darba "ourside"..

Ji pasiliosavo, nes pati suprato, kad darbas ir 3 vaikai - nesuderinama.

O tokiu atveju tai jau nebus nuobodu (kaip rašėt)?
Gal moteriai norisi irgi įdomesnio gyvenimo, ne vien apie puodus ir vaikus?
Atsakyti
tai vat nenuzeminkime namu seimininkes iki puodu ir vaiko yra ir be to daug dalyku kuo gali uzsiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 06, 12:41)
kam bijoti to kas gali ir neivykti? g.gif bukime optimistai ax.gif

Matai, as jau viena karta pirmoje santuokoje nudegiau doh.gif Visiskai netiketai. Rodesi, viskas gerai, pragyvenome 10 metu, vaikeli auginome, o paskui, kad paaiskejo... doh.gif
Be to vyras nebutinai gali iseiti pas kita. Buna ir ligu, nelaimiu ar pan. As esu optimiste, bet pagrindo turejimas po kojomis yra reikalingas kiekvienam zmogui.
Juk atsakome netik uz save, bet ir uz vaikiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake123 @ 2008 03 06, 15:54)
Matai, as jau viena karta pirmoje santuokoje nudegiau  doh.gif Visiskai netiketai. Rodesi, viskas gerai, pragyvenome 10 metu, vaikeli auginome, o paskui, kad paaiskejo... doh.gif
Be to vyras nebutinai gali iseiti pas kita. Buna ir ligu, nelaimiu ar pan. As esu optimiste, bet pagrindo turejimas po kojomis yra reikalingas kiekvienam zmogui.
Juk atsakome netik uz save, bet ir uz vaikiukus mirksiukas.gif

na del to nepergyvenu-isgyvensim kad ir kas nutiktu blush2.gif
Atsakyti
na nejau ne vina neparasys kad yra laiminga budama namu seimininke-kad turi ka veikti ir net i namus biudzeta sugeba pinigeliu inesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 06, 12:41)
kam bijoti to kas gali ir neivykti? g.gif bukime optimistai ax.gif

"Berežonnovo i bog berežot"-besisaugantįjį ir dievas saugo.

Suprantu,kad manai,kad jūsų meilė amžina ir gali amžiams tikėtis būti mylima ir dievinama ,bet....
BET. g.gif

Nepatarčiau savo dukrai būti namų šeimininke net su pačiu turtingiausiu Lietuvos vyru. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 06 kovo 2008 - 19:17
QUOTE(prelude @ 2008 03 06, 19:10)
na nejau ne vina neparasys kad yra laiminga budama namu seimininke-kad turi ka veikti ir net i namus biudzeta sugeba pinigeliu inesti g.gif

Oi ne,aš tikrai negaliu pasakyti, kad būdama namų šeimininkė esu nelaiminga, bet vis dėl to, jau 15 metų taip ir dabar jaučiu, kad kažko pradeda trūkti ir tikrai pagalvoju, o jei kas..., jei kokia nelaimė...,todėl ir mokslus baigiau, ir dabar magistrantūroje mokausi ir vis dėl to atėjo laikas, kai norisi save kažkur realizuoti.
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 06, 20:10)

Jau parasiau. Anksciau. Pries pora lapu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 06, 18:11)

Suprantu,kad manai,kad jūsų meilė amžina ir gali amžiams tikėtis būti mylima ir dievinama ,bet....
BET. g.gif

Nepatarčiau savo dukrai būti namų šeimininke net su pačiu turtingiausiu Lietuvos vyru. schmoll.gif

netikiu as meile-zina kadji neamzina-gi ne pro rozinius akinius i pasauly ziuriu
Papildyta:
QUOTE(Neringa30 @ 2008 03 06, 18:19)
Oi ne,aš tikrai negaliu pasakyti, kad būdama namų šeimininkė esu nelaiminga, bet vis dėl to, jau 15 metų taip ir dabar jaučiu, kad kažko pradeda trūkti ir tikrai pagalvoju, o jei kas..., jei kokia nelaimė...,todėl ir mokslus baigiau, ir dabar magistrantūroje mokausi ir vis dėl to atėjo laikas, kai norisi save kažkur realizuoti.

ne ar as ko nesuprantu ar jus-ne jau kazkaip realizuoti negalima neinant dirbti kazkam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 06, 20:11)

BET. g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 06, 18:11)

BET. g.gif

manau issakete savo nuomone-diskusiju del to nekelsime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 06, 19:28)
netikiu as meile-zina kadji neamzina-gi ne pro rozinius akinius i pasauly ziuriu
Papildyta:

ne ar as ko nesuprantu ar jus-ne jau kazkaip realizuoti negalima neinant dirbti kazkam? g.gif

Na tiesiog gal nepilnai parašiau, norisi kažkur kitur save realizuoti, ne tik šeimoje. Visą laiką gerai jaučiausi namuose, o dabar jau kažko pradeda trūkti.Net negaliu pasakyti, kad namuose man atsibosta, tikrai turiu ką veikti, jau nekalbu apie buities darbus, vaikų vežiojimą į būrelius,reikia ir su mažyliu pažaisti, pabendrauti, paskui jį galiu visą dieną lakstyti, bet dabar jau norisi kažko kitko.
Atsakyti