Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(prelude @ 2008 03 07, 13:58)
as ir nekalbu apie mamas auginancias vaikus g.gif o ko blogai jei vyras uzdirba 8000litu ar net daugiau o zmona sededam 800 tai manai ne pinigai? :hmkam jai eiti dirbti kazkur kitur jei gali ir namie ? g.gif

Tokiu atveju - kaip ir sakiau. Kvaila būtų didžiuotis, kad ir ji "sugeba uždirbti", nes tai tik lašas jūroje, net savoms reikmėms nė iš tolo nepakanka, o ką kalbėti apie šeimos gerovę. Jeigu gerai ir namie, ir nenuobodu (nes neslegia buitis - ateina tvarkytoja, valgio gaminimo klausimas irgi išspręstas ne rutinos naudai) - aišku, nereikia niekur eiti, bet tuomet vadinkim daiktus tikraisiais vardais - išlaikytinė. Jeigu ne parazitė.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 07, 13:17)
Tokiu atveju - kaip ir sakiau. Kvaila būtų didžiuotis, kad ir ji "sugeba uždirbti", nes tai tik lašas jūroje, net savoms reikmėms nė iš tolo nepakanka, o ką kalbėti apie šeimos gerovę.  Jeigu gerai ir namie, ir nenuobodu (nes neslegia buitis - ateina tvarkytoja, valgio gaminimo klausimas irgi išspręstas ne rutinos naudai) - aišku, nereikia niekur eiti, bet tuomet vadinkim daiktus tikraisiais vardais - išlaikytinė. Jeigu ne parazitė.

kokia parazite?kodel lasas juroje?kiti uz tiek visa menesi ir valgo ir reikmems uztenka,juk ne visi gali pasisamdyti tvarkytoja ir uzdirbti milijona mirksiukas.gif o kam eiti kazkur dirbti jei gautum galbut tiek pat kiek namie ? g.gif
tai dabar kad as uzdirbu maziau ir didesne liko dali praleidziu namie esu parazite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 07, 14:25)
kokia parazite?kodel lasas juroje?kiti uz tiek visa menesi ir valgo ir reikmems uztenka,juk ne visi gali pasisamdyti tvarkytoja ir uzdirbti milijona mirksiukas.gif o kam eiti kazkur dirbti jei gautum galbut tiek pat kiek namie ? g.gif
tai dabar kad as uzdirbu maziau ir didesne liko dali praleidziu namie esu parazite? g.gif

Lašas jūroje ir išlaikytinė, jeigu jos vyras uždirba 8000. Už 800 (savo uždirbamą sumą) ji pati tikrai neišgyventų, nors yra žmonių, kurie išgyvena.

Parazitė apima objektyvų buvimą išlaikytine ir subjektyvų norą gyventi iš kito sąskaitos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 07 kovo 2008 - 14:37
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 07, 13:34)
Lašas jūroje ir išlaikytinė, jeigu jos vyras uždirba 8000. Už 800 (savo uždirbamą sumą) ji pati tikrai neišgyventų, nors yra žmonių, kurie išgyvena.

Parazitė apima objektyvų buvimą išlaikytine ir subjektyvų norą gyventi iš kito sąskaitos.

prasome sioje temoje be izeidinejimu-isreiskete savo nuomone-dekui -lauksime kitu-ir prasome be kritikos
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 07, 12:59)
Kam? Nu, zinote, kai 3 vaikai, manau apie nuoboduli isviso negalima kalbeti. Tai 24 valandu per para darbas. kai vienas vaikas - puse velnio. Bet kai trys? O vaiku lavinimas? O ju bureliai? Tikriausiai, i skirtingus eina, o pamoku tikrinimas?

Viskas, si moterys gales savo gyvenima pasidaryti idomesniu, kai maziausiam bus 15 +/- 1. Iki to laiko ji neturi teises i "idomesni gyvenima". Is tu vaiku reikia ir zmones padaryti, o ne vien nuprausti, o sedint darbe, manau, cia nusispjovimas i ju asmenybes.

ir siaip, nekalbekime apie seimininkes-mamas. Kalbame geriau apie normalias, sveikas moteris, kurioms vaiku auklejimas yra arba dar neatejes metas arba jau praejes. Tada gausis normali konstruktyvi diskusija "i tema".. Vaikus palikime kitoms temoms.

blink.gif blink.gif Deimančiukas, ne postas... smile.gif

Ir tai galima vadinti normaliu pilnaverčiu moters gyvenimu? Ai tiesa, jos ir nėra normalios bei sveikos... Dėl to turbūt ir valstybinėje įstaigoje negali dirbti. Eina sau, su tokia perspektyva, niekada nesiryžčiau gimdyti vaikų. Kas savo noru dirbtų 24 val. per parą? blink.gif Ir dar 15 metų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 07 kovo 2008 - 14:45
O aš jei turėčiau pasirinkimą mielai bučiau namų šeimininkė.
Ir kas čia tokio? Smaguma. Ir vaikus auginčiau ir ne vieną, o kad ir šešis, jei tik galimybės leistų.
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 07, 14:40)
prasome sioje temoje be izeidinejimu-isreiskete savo nuomone-dekui -lauksime kitu-ir prasome be kritikos

Ar tai įmanoma? lotuliukas.gif

Jeigu ką, tikrai nebandžiau tavęs įžeisti, nieko nežinau apie tave. Išsakiau nuomonę apie situaciją, ir tiek.

QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 14:43)
Ir tai galima vadinti normaliu pilnaverčiu moters gyvenimu? Eina sau, su tokia perspektyva, niekada nesiryžčiau gimdyti vaikų. Kas savo noru dirbtų 24 val. per parą?  blink.gif Ir dar 15 metų...

Ne 15 metų - čia kol trečiam tiek sueis. Skaičiuojant nuo pirmo, ir 20, ir daugiau gali susidaryti doh.gif

Beje, mano kolegė. Trijų vaikų mama, puiki darbuotoja ir labai rūpestinga mama... Ir ant telefono su vaikais nuolat kabo, ir darbų bene už visus daugiau sugeba nuveikti - čia man jau mistika, bet pašonėje tokią turiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 15:43)
blink.gif  blink.gif  Deimančiukas, ne postas... smile.gif

Ir tai galima vadinti normaliu pilnaverčiu moters gyvenimu? Ai tiesa, jos ir nėra normalios bei sveikos... Dėl to turbūt ir valstybinėje įstaigoje negali dirbti. Eina sau, su tokia perspektyva, niekada nesiryžčiau gimdyti vaikų. Kas savo noru dirbtų 24 val. per parą?  blink.gif Ir dar 15 metų...

Nesikabinek prie zodziu.

tai dvi nelieciancios viena kitos posto dalys.
"is vaiku reikia zmones padaryti" - kas neiasku?
"normalios, sveikos moterys" - tai neturincios ligu, ne neigalios moterys, kurios del kazkokiu priezasciu negali dirbti uz namo ribu. Cia turima omeny, kad tai tokios moterys, kurios gali dirbti ir privaciame ir valstybiniame sektoriuje.

Alter ego, maniau, kad Jums "kramtyti" posta man nereikes. Neliudinkite manes, pls.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 07, 15:50)
Beje, mano kolegė. Trijų vaikų mama, puiki darbuotoja ir labai rūpestinga mama... Ir ant telefono su vaikais nuolat kabo, ir darbų bene už visus daugiau sugeba nuveikti - čia man jau mistika, bet pašonėje tokią turiu  blink.gif

Aukles neturi?
Is mano darbovietes patirties - s gavosi is tokio darbo.
Pas musiske buvo 10, 7 ir 4 metu vaikai.
Aga, ir nuolat ant telefono. Tiesa, jis buvo ishsiskirusi. Vienisa mama.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 07, 14:55)
Nesikabinek prie zodziu.

tai dvi nelieciancios viena kitos posto dalys.
"is vaiku reikia zmones padaryti" - kas neiasku?
"normalios, sveikos moterys" - tai neturincios ligu, ne neigalios moterys, kurios del kazkokiu priezasciu negali dirbti uz namo ribu. Cia turima omeny, kad tai tokios moterys, kurios gali dirbti ir privaciame ir valstybiniame sektoriuje.

Alter ego, maniau, kad Jums "kramtyti" posta man nereikes. Neliudinkite manes, pls.

Maidenana, įsiskaitykit į savo postus pati, skamba baisiai.

Jūs pati save liūdinat, aš čia ne prie ko biggrin.gif © Medinis
Atsakyti
asmeiskai tai manau cia seimos pasirinkimas-del to gincytis neverta,tiesiog paklausiau kaip kitoms ar tokios butu ar ne-nereikia po 10 kartu kartoti kad tu butent ne,ir sakyti kad kitos nieko nevertos jei jau pasirinko toki gyvenima...manau issakete ir uztenka mirksiukas.gif
o siaip manau tai daug kas priklauso ir nuo vyru-yra tokio tipo vyru kurie nori tureti tokia moteri salia-ir tikrai tokio moterys nera nuobodzios,nereikia gi apsiriboti 24h per para sedejimu namie mirksiukas.gif mano tevas mamai 15metu mokejo tik tam kad ji neitu kitur dirbti-ir tikrai ji nebuvo nuobodi-ir mokesi,ir turejo savo uzsiemimu-nebuvo ir tokiu valandu kad ji sedetu ir burbetu-nebuvo jai laiko-ir visada ji buvo laiminga blush2.gif ir dabar ji namu seimininke turinti savo versla-nesedi ji namie visa diena-tenka ir pavazineti darbo reikalais ir tobulintis reikia daznai ,visokie konkursai,o kur dar ir vaiko prieziura,namai,geliu kiemelis ir gyvuneliai-manai tai nuobodu? g.gif tokia moteris parazite?nu nemanau -ji supermama-gerbiama ir nenuobodi ne tik vyrui bet ir aplinkiniams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 07, 15:00)
Aukles neturi?
Is mano darbovietes patirties - s gavosi is tokio darbo.
Pas musiske buvo 10, 7 ir 4 metu vaikai.
Aga, ir nuolat ant telefono. Tiesa, jis buvo ishsiskirusi. Vienisa mama.

Tai nuo žmogaus priklauso. Nesvarbu kiek vaikų, koks amžius ir t.t.
Šiaip kažkur kažkada skiačiau kad būtent geriausi darbuotojai yra vienišos mamos.
O dėl vaikų darymo žmonėmis, kaip čia viskas vyksta? Šiaip įdomu.

Medenana, neskaičiau visos temos, tai Jūs už ar prieš būti namų šeiminike?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules: 07 kovo 2008 - 15:06
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 16:00)
Maidenana, įsiskaitykit į savo postus pati, skamba baisiai.

Jūs pati save liūdinat, aš čia ne prie ko  biggrin.gif  © Medinis

isiskaiciau. ir nekramtysiu. kas nori suprasti - tas supras. jus nenorit - ir nesuprasit. ir ne mano reikalas. jus pastaruoju metu tik kniausiojates ir lyginat kas ka pasake ir kas kaip sau priestarauja. Siaip, tikiuosi neizeidziau, bet tai mano asmeniniai pastebejimai.

Ir eisiu as kelti Moet&Chandon. ir visas paneles/zmonas/antras zmonas/ishsiskirusias/ETC./PAN ir siaip, tiesiog visas Moteris - SU SVENTE!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saules @ 2008 03 07, 16:04)
Medenana, neskaičiau visos temos, tai Jūs už ar prieš būti namų šeiminike?

As uz tai, kad moterys butu ten, kur nori buti ir kas labiau atitinka jos charakteri.
As - aktyvi, man namai netinka. man ten turi buti poilsis ir jokiu darbu as ten nenoreciau.
As pilnai suprantu ir tas ir anas. Ir darbas namie ir darbas ofise turi ir savu privalumu ir savu trukumu, bet manau, kiekviena moteris turi pagal save spresti, kas jai geriau.
Atsakyti