Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Aš tai ne tik, kad nieko neatsimenu, bet ir sunku susikaupti, dažnai negirdžiu ką man sako kiti, nu tikra pencija, bet lyg viskas pradėjo taisytis su laiku
Atsakyti
mane tai kaltina ,kad be viso to dar ir snekei uzmirstu,suburbu kazka panosej o kiti nesupranta...hm...o man atrod normaliai pasakau..ech kai pagalvoju 1savaite=1diena...nieko nepamenu tik gimdyma i sypseneles mazojo...
Atsakyti
Gydytoja sakė, kad normalu būt „be galvos“, po pusmečio viskas susitvarkys. Draugams atrodė juokinga, kad aš 2 mėn. rašiau į knygutę kada vaikas valgė, kada kakojo ir pan. niekaip netatsimindavau laiko, dabar jau biškį geriau ax.gif
Atsakyti
pasirodo ne aš viena be galvos lotuliukas.gif Atmintis visiškai streikuoja, nieko neatsimenu (ir aš vedžiau sąrašiuką kada vaikas valgė ir kiek laiko) - gal po gimdymo darytos 2 operacijos ir gautos 2 narkozės savo daro g.gif Bet juk jau metai praėjo g.gif Jau pora mėnesių geriu vitaminus atminčiai gerinti - jokių rezultatų bash.gif
Paskutiniu metu laikiau egzaminus. Anksčiau perskaitai 2 kartus ir leki egzamino laikyt - ir puikiai parašydavau. O dabar - visiškas pravalas, nes viską pamiršau ir nieko gero neparašiau.
Nežinau nei kaip tą atmintį susigrąžint g.gif
Atsakyti
mano atmintis po gimdymo taip pat labai suprastėjo verysad.gif tikiuosi kad viskas dar pasikeis, džiaugiuosi išgirdusi kad ne man vienai taip.
Atsakyti
Kaip aš apsidžiaugiau, kad ne mane vieną amnezija kankina lotuliukas.gif . Siaubas kažkoks, einu, pamirštu, ko ėjau, kažkur padedu, nerandu. Net ir dabar galvoju, kad kažkur dėjau Pergalės saldainius, kad vaikai visų nesuniamniotų, ir nors užmušk, nepamenu kur doh.gif biggrin.gif. Vyras vis juokiasi iš manęs parduotuvėj, kad nepamenu, ką reikia pirkt arba pradedu joje nebesiorentuoti. Aišku, viską duoda nuovargis, hormonai ir t.t Tai nors gerai, kad visa tai linkę praeiti smile.gif .
Atsakyti
Joo...man tai į nėštumo pabaigą buvo atmintis sustreikavus, o dabar tai jau visai kaip avis pasidariau. Viską pamištu doh.gif Gal jau ir į šitą temą rašau kokį antrą kartą g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jezaumarijasventakarve, ph34r.gif negi cia jau ilgam? Dabar mano vaikusiukui 4men, tai dabar tikrai jauciuos geriau nei pries du men, aciudie. Nors dar ne visai formoj, bet dar po 2-ju men tikiuosi pradet dirbeliot pagal autorines smoke.gif
tikiuosi taip ir bus, nes REIKIA juodai bijau.gif
Atsakyti
Mano atmintis, tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Baikit,baikit,kazkur skaiciau ,kad po gimdymo moters atmintis sustipreja,tai dar vienas sansas kibti i mokslus...o ,kad kazka pamirstat tai cia nuovargis,bemieges naktys.... doh.gif
Atsakyti
Man irgi su atmintim nekas blush2.gif Katais papolu į tokias situacijas,kad baisiai gėda dėl savo išsiblaškymo blush2.gif user posted image
Atsakyti
Mano vyras irgi ir stebedavosi, ir juokdavosi is manes, kad as klausdavau to paties po keliskart ir vel pamirsdavau. Bet tai tik del nuovargio. Viskas pamazu susibalansavo, kai gavau naktimis pamiegoti. O siaip tai atminties gerinimui tinka Gerimax, bet istisai ju naudot negalima, ypac moterims. Nezinau, teisybe, ar maitinancioms galima. Reiktu klaust vaistineje. Bet siaip uzmarsumas praeis savaime, kai gausit ramybes ir poilsio. smile.gif
Atsakyti