Kiek skaičiau tai visoms po natūralaus gimdymo taip,o vat man po cezario taip atsitiko,manau kad taip yra dėl to,kad mes visą dėmesį,rūpestį vaikeliui atidavę o visa kita lieka antram plane.Iš tikro tai maniau kad po narkozės man taip,bet paskaičius nusiraminau kad ne man vienai taip yra ir kad tai laikina...

Oj nusiraminau. As irgi galvojau, kad man narkoze smegeneles pakenke, bet jei ir po naturalaus gimdymo taip, vadinasi narkoze cia niekuo deta

Man kazkaip nesciai niekas nelindo i galva. Pradejau protauti (t.y. atgauti atminti
) tik praejus kokiems metams po gimdymo. Ir atrodo, kad visa ta laika buvau kazkokioj tundroj, nemasciau beveik...

Man tai is vis prastai su atmintim buvo. net iki tokiu dalyku, kad isvaziuoju 1,5 val. masazui su dukryte ir palieku virti vistiena pietums. Spekit ka radau grizus? Toki suanglejusi gabaliuka juodame puode - teko viska ismesti
Gerai, kad ne namuciai suanglejo
Nekalbu apie tokius dalykus kaip ijungtas lygintuvas visai nakciai...
Papildyta:
Va, va - mano atvejis

Papildyta:
QUOTE(idommi @ 2006 12 17, 16:57)
Man kazkaip nesciai niekas nelindo i galva. Pradejau protauti (t.y. atgauti atminti
) tik praejus kokiems metams po gimdymo. Ir atrodo, kad visa ta laika buvau kazkokioj tundroj, nemasciau beveik... 

Va, va - mano atvejis

QUOTE(youste @ 2007 02 01, 16:01)
Man tai is vis prastai su atmintim buvo. net iki tokiu dalyku, kad isvaziuoju 1,5 val. masazui su dukryte ir palieku virti vistiena pietums. Spekit ka radau grizus? Toki suanglejusi gabaliuka juodame puode - teko viska ismesti
Gerai, kad ne namuciai suanglejo
Nekalbu apie tokius dalykus kaip ijungtas lygintuvas visai nakciai...

Na tikrai ne kas

man buna- pradedu sakini ir nepabaigus pradedu raudonuoti, nes nepamenu kokio elementaraus zodzio
labai daznai "ant liezuvio galo" pakimba.
tikrai palengvejo kad ne man vienai.
ir siaip susikaupti nesugebu.
buvau net pas terapeute nulekusi, bet ji mane nuramino kad visoms taip buna. o vitaminu atminciai stiprinti neleido gerti kol maitinu.

tikrai palengvejo kad ne man vienai.
ir siaip susikaupti nesugebu.
buvau net pas terapeute nulekusi, bet ji mane nuramino kad visoms taip buna. o vitaminu atminciai stiprinti neleido gerti kol maitinu.
QUOTE(Tangi @ 2006 12 14, 10:28)
Oj nusiraminau. As irgi galvojau, kad man narkoze smegeneles pakenke, bet jei ir po naturalaus gimdymo taip, vadinasi narkoze cia niekuo deta 

Pries devynis metus turejau cezari-oi kaip buvo atmintis suslubavus-maniau,kad kalta tikrai narkoze

Nu kas kitas mus supras, jei ne mes vieną kitą, 
Man ir po pirmo gimdymo taip buvo, ir dabar taip yra. O vyras sako, kad aš tik gimdymą kaltinu.

Man ir po pirmo gimdymo taip buvo, ir dabar taip yra. O vyras sako, kad aš tik gimdymą kaltinu.