Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

na ir man sušlubavo atmintis, kartais net draugės vardas užstrigo ir negalėjau atsiminti kokias 2d. blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O aš maniau,kad čia tik man amnezija po gimdymo doh.gif
Atsakyti
Aha,ačiu dievui neman vienai taip lotuliukas.gif
Atai aš jau prisigalvojus visokiu nesamoniu buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Po gimdymo ir narkozės ,tai atmintis žiaurei šlubuoja,neprisimenu daug ko prieš gimdyma,pačio gimdymo tik puse atsimenu(gerai kad svarbiausia akimirka pamenu wub.gif ) . Mano beveik visiem puodam šakės,nes visus susvilinau. doh.gif blush2.gif
Puse darbu nepadarau,nes neatsimenu kad reikia juos daryt doh.gif
Vienu žodžiu varna aš lotuliukas.gif
Gerai ,kad dabar žinau,kad tai praėis su laiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinka @ 2005 04 15, 22:39)
Ar kam nors nukentėjo atmintis po gimdymo ir jei taip tai kaip pagerinot? Gėrėt vitaminus ar savaime atsistatė? Nes mano situacija pasibaisėtina alizee, dar bijau, kad dėl siaubingo išsiblaškymo ir užmaršumo nepakenkčiau vaikeliui. Na tai nereiškia, kad aš pamiršiu jį pamaitinti arba kur nors paliksiu, bet visgi maža kas. Tokia būsena manęs netenkina. Turbut mano 90metės močiutės atmintis geresne nei mano blink.gif .

man su atmintim prastai buvo per nėštumą. Apskritai - buvau labai išsiblaškiusi, viskas buvo dzin blush2.gif
Bet dabar jaučiu, jau viskas grįžta į savo vietas lotuliukas.gif
Atsakyti
ziuriu cia mums visoms tos pacios bedos:) pagimdzius pirma dukryte taip kentejau del slubuojancios atminties, kad net memorex nepagelbejo-as ir juos pamirsdavau isgert... atmintis pamazu, oi kaip pamazu, bet sugrizo pati.o po antrojo gimdymo kazkaip geraiu jauciuosi, nezinau, nuo ko tai priklauso, bet sutikus pazistama, jau atsimenu jo varda ir nuejus i virtuve uzkaist arbatos taip ir padarau, o ne griztu atgal taip ir nieko nenuveikus lotuliukas.gif
viskas susitvarkys, mamos, bukit ramios!
Atsakyti
O aš visą tą laiką galvojau...kad aš viena tokia doh.gif ...kas dėl vaikelio tai niekad nieko nepamiršdavau...bet visą kitą....palikdavau šviesas įjungtas...piniginę namie ir aišku tik prie kasos pamatydavau kad jos neturiu....tas situacijas galėčiau pasakot ir pasakot....galiu pradžiugint tas, kam tai dar vis aktualu...kad atmintis gerėja...vaikui augant...t.y. jam tampant vis savarankiškesniu....mamos labiau atsipalaiduoja ir vėl gali viską atsiminti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 11 kovo 2006 - 19:20
QUOTE(krissta @ 2006 03 10, 15:32)
ziuriu cia mums visoms tos pacios bedos:) pagimdzius pirma dukryte taip kentejau del slubuojancios atminties, kad net memorex nepagelbejo-as ir juos pamirsdavau isgert... atmintis pamazu, oi kaip pamazu, bet sugrizo pati.o po antrojo gimdymo kazkaip geraiu jauciuosi, nezinau, nuo ko tai priklauso, bet sutikus pazistama, jau atsimenu jo varda ir nuejus i virtuve uzkaist arbatos taip ir padarau, o ne griztu atgal  taip ir nieko nenuveikus lotuliukas.gif
viskas susitvarkys, mamos, bukit ramios!

drinks_cheers.gif ir man taip pat buvo. Po pirmos dukrytes buvo labai pradejusi slubuoti atmintis. Bet dabar jau pamazu susitvarke. Dabar jau pagimdziau irantra, bet kolkas dar nesiskundziu atmintim thumbup.gif
Atsakyti
As kelias savaites po gimdymo irgi buvau labai issiblaskiusi ir uzuomarsa,bet po truputi viskas savaime susitvarke smile.gif
Atsakyti
Dėl atminties po gimdymų jokių problemų.
Atsakyti
Ir aš labai užuomarša, mano leliukui jau 10mėn. o rodos kad man atmintis vis dar šlubuoja.
Bet pasiskaičius komentarus, tikiuosi jog ji atsistatys.
Atsakyti
Mane ir vargina užmaršumas po gimdymo... ax.gif
Atsakyti
man atmintis tai nedingo,bet tapau labai issiblaskiusi ax.gif
Atsakyti