Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Pasirodo daug kam su ta atmintim g.gif biggrin.gif . As irgi valgyti darau, atsidarau saldytuva stoviu kokias penkias minutes ir galvoju ko cia man reikejo. Vyras daznai papriekaistauja, kad ziopla esu, o ypac po antro gimdymo. Gal praeis cool.gif
Atsakyti
Jo...Problemų su atmintim turiu ir aš smile.gif Kartais net nebejuokinga būna, ypač kai pamiršti tai, ko niekad anksčiau nepamiršdavau. doh.gif Tikiuosi darbas sustatys viską į vietas, bet labai nemalonu, kai kalbi su žmogum ir pamiršti mintį blush2.gif Manau, kad vitaminai nepakenktų biggrin.gif
Atsakyti
Su ta atmintim tai jau ne bėda, bet visa tragedija doh.gif
Anksčiau aš apskritai nesuprasdavau kaip galima ko nors svarbaus neprisiminti. O dabar - vajetau... Pamirštu vardus, pavardes žmonių, su kuriais vos ne kasdien susiduriu. Arba kasdienė situacija: "kažką ruošiausi daryti. Bet ką???" fool.gif
Atsakyti
Maniau kad tik aš vaikštau kaip be galvos. Prieš gimdyma atmintim tikrai nesiskundžiau, o dabar pamirštu pažįstamų vardus, ar pasiėmiau grąžą parduotuvėj ir t.t. doh.gif Mano gydytoja sakė, kad tokie atminties sutrikimai pasireiškia dažniau toms kurios gimdė su epidūrine nejautra, o aš gimdžiau visiškai natūraliai. Ir dar - taip veikia hormonai: mama turi atsiriboti nuo aplinkos ir orientuotis tik į kūdikį. Reikės pirkt Bilobil, tik ar padeda? g.gif
Atsakyti
Ne tnurimau radus tokia tema, nes jau galvojau, kad as cia viena kazkokia nenormali pasidariau. Vadinasi tai normalu. Tikiuosi greitai praeis.
Atsakyti
Jooooooo su atmintim ir man labai jau nekas. O pradžioj tai visai kažkokia nenormali atrodo buvau. Nueinu į parduotuvę tai atrodo lyg galva apsisuktų, vaikštau vaikštau ir jei sąrašiuko pirkinių neturiu tai beveik nieko ir nenusipirkdavau. Ir vien tik į lauką išėjus tai kaip išgąsdintas žvėriukas, lyg žmonių baimė buvo. kažkoks košmaras. doh.gif Gerai, kad jau praeidinėja.
Atsakyti
Aš sūnų šiandien aprengiau savo striuke ir liepiau eiti į lauką,o tas stovi žado netekęs...Tai apie savo atmintį aš patylėsiu...
Atsakyti
..maziui jau 10.5men..o as tokia uzuomarsa ir issiblaskius doh.gif kartais net pyksta vyras ax.gif ka darau nedadarau..einu pamirstu kur ir ko...ech.. gal ir man bilobilo reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarataika @ 2006 04 24, 13:38)
..maziui jau 10.5men..o as tokia uzuomarsa ir issiblaskius  doh.gif  kartais net pyksta vyras  ax.gif ka darau nedadarau..einu pamirstu kur ir ko...ech.. gal ir man bilobilo reiks pabandyti  mirksiukas.gif

Taiip. Man si beda labai gerai pazystama. As pradejau gerti neurozan, bet ne kasdien lyg geriau bet nezinau ar galima nes pati maitinu. Tikriausiai nebegersiu nes jai ta diena isgeriau tai negaliu ilgai vakare uzmigti, gal tik sutapimas. g.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, prisijuokiau! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gera tema Malinka sugalvojo! goss.gif O as galvojau, kad cia tik man iskyla filosofiniai apmastymai atidarius saldytuva ar nuejus krautuven ax.gif Negaliu vis dar nesijuokti lotuliukas.gif
Zinot, gyvenu vienoj vietoj 8 metus, bet kasdien ziuriu i kaimynu veidus kaip i svetimus doh.gif doh.gif Jie kartais sveikinasi, kartais ne.. Is pradziu kazkaip meginau "iskalt" ju veidus ar bent kokiam bute gyvena, bet ... veltui. Taigi, laiptinej draugu neturim beee.gif
Bet tikrai pastebejau viena rimta dalyka - sukeiciu zodyje skiemenis. Atrodo, letai kalbu, bet kazkaip susikeicia. Tik kartais tokiu zodziu sukuriu! Bet kokis filologas pavydetu nail.gif
Vitaminu jokiu ta proga negeriu. schmoll.gif Ai...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 04 24, 21:31)
Oi, mergaites, prisijuokiau! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gera tema Malinka sugalvojo! goss.gif O as galvojau, kad cia tik man iskyla filosofiniai apmastymai atidarius saldytuva ar nuejus krautuven ax.gif  Negaliu vis dar nesijuokti lotuliukas.gif
Zinot, gyvenu vienoj vietoj 8 metus, bet kasdien ziuriu i kaimynu veidus kaip i svetimus doh.gif  doh.gif  Jie kartais sveikinasi, kartais ne.. Is pradziu kazkaip meginau "iskalt" ju veidus ar bent kokiam bute gyvena, bet ... veltui. Taigi, laiptinej draugu neturim beee.gif
Bet tikrai pastebejau viena rimta dalyka - sukeiciu zodyje skiemenis. Atrodo, letai kalbu, bet kazkaip susikeicia. Tik kartais tokiu zodziu sukuriu! Bet kokis filologas pavydetu nail.gif
Vitaminu jokiu ta proga negeriu. schmoll.gif Ai...

Man nebejuokinga darosi kai ziniu kiekis sumazejo. Ir atminty nelabai kas lieka. Pasiziurim su vyru koki filma praeina kokia savaite jis uzsidejes iesko kazkokios istraukos o as klausiu kodel namaciau. ax.gif lotuliukas.gif Nors kai gerai pagalvoji tai ir juokonga. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va paskaicius ir as apsiraminau galvojau jau man taip pat vienai atmintis dingo ,o ziuriu cia neviena as tokia bigsmile.gif Bet mano atmintis is vis kazkur iskeliavo po gimdymo.Atvaziavo mano puske su vyru aplankyti musu mazosios, pasedeje nuejo jie visi parukyti i balkona.Mano vyrui paskambino ir as nunesiau jam telefona,pajuokavau ir nuejau,o balkona ..... uzdariau gi tongue.gif Viskas butu niekis bet mazoji gime tai sausi ,o jie nuejo su tapkutem ir be striukiu . g.gif Po keliu minuciu vyras skambina man i telefona as pasiziuriu kad cia jis pamojuoju jiems ir nueinu pas vaikus,jis man taip kokias 5 - 7 min. taip skambino, lotuliukas.gif nugi as galvodama kad jie juokauja ir nekeliu bigsmile.gif Po 10 min jis ateina ir sako tu ka visai fool.gif tu gi mus uzdarei balkone,tai gerai kad musu didzioji nuejo i ta kambari kazko paimti ir atidare balkona tongue.gif Ir gerai kad jie buvo isgere alc.gif tai ne taip salta buvo.Bet man atlaido bigsmile.gif
Atsakyti