Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Joooo,su atmintim ir man nekas g.gif Galvoju reiks kokių vitaminų nusipirkt ir kryžiažodžius pradėt spręst thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 05 03, 21:36)
Joooo,su atmintim ir man nekas  g.gif Galvoju reiks kokių vitaminų nusipirkt ir kryžiažodžius pradėt spręst  thumbup.gif

Man atrodo kryziazodziai nepades schmoll.gif
Atsakyti
Mano issiblaskymas po gimdymo tai buvo ojojoj doh.gif , dabar jau geriau, bet vistiek nesu kaip pries gimdyma blush2.gif . Manau pageres kai pradesiu eiti i darba ir busiu priversta susikoncentruoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padūkėlė: 19 rugpjūčio 2006 - 23:23
Turbūt ne tą mygtuką paspaudžiau, kad mano postas nepraėjo schmoll.gif
Teks prisimint, ką rašiau blink.gif .Manau, kad mamos tampa užuomaršos ne tik dėl nuovargio (ar kitokiom sąlygom lengvai patemptumėte tokį grafiką: kelt-gult kas 3 valandos?), bet ir hormonų svyravimų (pvz., gali pasireikšt kaip užmaršumas nėštumo pabaigoj). Kai viskas pradeda tvarkytis (hormonai, lialiai rečiau valgo ir ilgiau miega), tai ir atmintis grįžta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulve: 20 rugpjūčio 2006 - 21:39
Mane po gimdymo taip pat aplanke skleroze ir issiblaskymas.Kartais net imu pykt ant saves.Kur beeiciau ka bedaryciau-viska pamirstu!!!Kartais net neviltis apima.Del sito pyksta vyras,sako kad as kaip pensininke pasidariau.Bunu uzsiregistruoju pas gyditoja ir padejus rageli net nespeju uzsirasyt ant lapelio ,jau pamirstu ir vel tada skambinu kad primintu kelintadieniui ir kelintai esu uzsirasius...Pastoviai isiblaskius kur einu pamirstu....Bet va jau du menesius geriu vitaminus(gamtos namai)-MEMORTOP,sprendziu kryziazodzius,stengiuos susikaupt ir susikoncentruot.Ir zinokit man labai pagerejo!!!!Nors svarbius dalykus dar uzsirasau del viso pikto biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As paties gimdymo nelabai atsimenu.Gerai kad tetukas dalyvavo ax.gif ,viska papasakojo doh.gif
Atsakyti
as irgi po pirmojo gimdymo sprendziau kryziazodzius,net prizu esu laimejus.bet galva vis viena neverda kaip anksciau.po antrojo gimdymo kryziazodziu nebesprendziu - laiko nebelieka....
gerai,kad mokslo aukstumu sturmuoti nebereikia
Atsakyti
Man taip pat po gimdymo su atmintim ne kas, einu i parduotuve ir pamirstu ko reikejo doh.gif , parsinesu visai ne tai del ko ejau, o jau kai reikejo paskutini egza laikyt, tai nusisauk, skaitau ir nieko neprisimenu verysad.gif , bet manau po kiek laiko turi viskas susitvarkyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, visiškai sutinku su jumis. Man sunkiausia susikoncentruoti, bei atmintis taip pat streikuoja, o be to dar mokausi tai tikrai labai sunku. smile.gif
Atsakyti
Mano mergytei jau 1,6 bet mano atmintis dar kazkur pasiklydus,buna paprasciausiu dalyku neatsimenu blink.gif
Atsakyti
man taip pat atmintis slubuoja susikaupti neina dar kai mokinuosi tai seniau perskaitydavau ir jau mokedavau o dabar ka is vakar pasimokinau tai ryte nebeprisimenu, tas pats buvo ir po pirmo gimdymo atsistate po 2 meteliu, kai pradejau neurozana gerti, dabar dar siek tiek luktersiu bet ir vel reikes ji pradeti gerti, nes man jis tikrai padejo, ne tik atminti grazino , bet ir darbe kaip ant sparnu skraidziau labai daug energijos buvo, pries tai vartojau bilobil ir dar kaska nebeprisimenu, bet nieko gero doh.gif
Atsakyti
geras rolleyes.gif galvojau, kad cia man vienai kazkas pasidare su atmintim ir susikoncentravimu po gimdymo ax.gif tikriausiai tai del nuovargio. tikiuosi, kad ilgai taip nebus doh.gif
Atsakyti