QUOTE(irculia10 @ 2008 03 27, 17:53)
saunuoles

pasidziauget ir pacios ir savo artimuosius pradziuginot.
simense kaip tau sekasi?kaip mamyte tavo per sventes laikesi?
Ačiū,
Irculia10, per šventes man sekėsi labai gerai.

Mama išbuvo pas mane dvi paras (ir dvi naktis). Ketinu šį savaitgalį ir vėl parsivežti. Toliau kaip bus, žiūrėsim.
Visko vyksta labai daug ir labai greitai, taigi turiu gerai apgalvoti, kaip viską planuoti toliau, turiu daug ką išsiaiškinti, tai mažai šiuo metu čia ir užeinu, tik pasižiūrėti.
Bandau pritaikyti mūsų gyvenimą vėl su mama, bet yra ir daugiau žmogučių aplinkui, tai reikia įvertinti, ar ir jiems bus gerai. Ir ką reikėtų daryti kritiniais atvejais. Juk jei rengiesi kažkokiems pakeitimams, reikia apmąstyti ir atsarginius variantus.
Tas Velykų dienas aš paskyriau beveik vien tik mamai. Su vyru buvau išėjusi tik pusvalandžiui (mama tuo metu miegojo, tai surizikavau tokiam trumpam laikui). Bet negaliu juk gyventi taip, kad negalėčiau po darbo staiga prireikus nuvykti į parduotuvę ar niekada nenueiti į kokį renginį. Juk šeimos poreikiai irgi kažkokie yra?

Tai ir svarstau dabar, tariuosi su įvairiais žmonėmis.
Irculia10, o kaip tu pati laikais? Juk jau praėjo mėnuo. Kaip jauties?
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2008 03 27, 10:41)
O mano senukai per Velykas atšventė Auksinį vestuvių jubiliejų!
Į bažnyčią nenuėjo, bet parvežėm kunigą į namus, buvo labai gera žiūrėti, kaip jie susijaudinę laikėsi už rankų, kaip džiaugėsi suvažiavusiais vaikais ir anūkais, kurių turi net septyniolika. Taip smagu, kad visiems pavyko atvažiuoti - ir studentams, ir "užsieniečiams".
Džiaugiuos dėl tavęs,
Una Li!

Tikros Velykos!