Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (2)

saunuoles 4u.gif pasidziauget ir pacios ir savo artimuosius pradziuginot.
simense kaip tau sekasi?kaip mamyte tavo per sventes laikesi?
smagu una li sitoki jubilieju senuoliai atsvente,net pavydas ima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irculia10: 27 kovo 2008 - 17:56
QUOTE(irculia10 @ 2008 03 27, 17:53)
saunuoles  4u.gif pasidziauget ir pacios ir savo artimuosius pradziuginot.
simense kaip tau sekasi?kaip mamyte tavo per sventes laikesi?

Ačiū, Irculia10, per šventes man sekėsi labai gerai. thumbup.gif Mama išbuvo pas mane dvi paras (ir dvi naktis). Ketinu šį savaitgalį ir vėl parsivežti. Toliau kaip bus, žiūrėsim.
Visko vyksta labai daug ir labai greitai, taigi turiu gerai apgalvoti, kaip viską planuoti toliau, turiu daug ką išsiaiškinti, tai mažai šiuo metu čia ir užeinu, tik pasižiūrėti. 4u.gif
Bandau pritaikyti mūsų gyvenimą vėl su mama, bet yra ir daugiau žmogučių aplinkui, tai reikia įvertinti, ar ir jiems bus gerai. Ir ką reikėtų daryti kritiniais atvejais. Juk jei rengiesi kažkokiems pakeitimams, reikia apmąstyti ir atsarginius variantus.
Tas Velykų dienas aš paskyriau beveik vien tik mamai. Su vyru buvau išėjusi tik pusvalandžiui (mama tuo metu miegojo, tai surizikavau tokiam trumpam laikui). Bet negaliu juk gyventi taip, kad negalėčiau po darbo staiga prireikus nuvykti į parduotuvę ar niekada nenueiti į kokį renginį. Juk šeimos poreikiai irgi kažkokie yra? 4u.gif Tai ir svarstau dabar, tariuosi su įvairiais žmonėmis.

Irculia10, o kaip tu pati laikais? Juk jau praėjo mėnuo. Kaip jauties? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2008 03 27, 10:41)
O mano senukai per Velykas atšventė Auksinį vestuvių jubiliejų!
Į bažnyčią nenuėjo, bet parvežėm kunigą į namus, buvo labai gera žiūrėti, kaip jie susijaudinę laikėsi už rankų, kaip džiaugėsi suvažiavusiais vaikais ir anūkais, kurių turi net septyniolika. Taip smagu, kad visiems pavyko atvažiuoti - ir studentams, ir "užsieniečiams".

Džiaugiuos dėl tavęs, Una Li! good.gif Tikros Velykos! wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simense: 28 kovo 2008 - 12:15
QUOTE(Simense @ 2008 03 28, 13:09)
Ačiū, Irculia10, per šventes man sekėsi labai gerai.  thumbup.gif Mama išbuvo pas mane dvi paras (ir dvi naktis). Ketinu šį savaitgalį ir vėl parsivežti. Toliau kaip bus, žiūrėsim

Irculia10, o kaip tu pati laikais? Juk jau praėjo mėnuo. Kaip jauties?  4u.gif

labai dziaugiuosi kad viskas gerai per sventes buvo.taip ateiti turi iki kruopelites apsvarstit,jokiu budu nieks neturi likt nuskriaustas.

na kas liecia mane nezinau nei kaip apsakit.kol tarp zmoniu viskas lik ir gerai,kai lieku viena tada blogiau.vel verciu tuos metus ir mastau mastau.reiktu issiverkt gal pageretu,kazkaip negaliu.kai matau pagyvenusius zmones visada pagalvoju kaip butu gerai jei mano teveliai butu gyvi.na yra kaip yra.

sekmes tau is visos sirdies,lai susitvarko viskas taip kaip tau noretusi.

sekmes visoms,pavasariskos nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irculia10 @ 2008 03 28, 15:39)
labai dziaugiuosi kad viskas gerai per sventes buvo.taip ateiti turi iki kruopelites apsvarstit,jokiu budu nieks neturi likt nuskriaustas.

Vargu ar įmanoma viską apsvarstyti iki kruopelytės. Turbūt svarbiausia sutarti dėl esminių dalykų. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(irculia10 @ 2008 03 28, 15:39)
na kas liecia mane nezinau nei kaip apsakit.kol tarp zmoniu viskas lik ir gerai,kai lieku viena tada blogiau.vel verciu tuos metus ir mastau mastau.reiktu issiverkt gal pageretu,kazkaip negaliu.kai matau pagyvenusius zmones visada pagalvoju kaip butu gerai jei mano teveliai butu gyvi.na yra kaip yra.

Nelengva atsiskirti su artimaisiais. 4u.gif Viskas turi atsisluoksniuoti. Juk laikas – geriausias gydytojas. Mąstyk, žiūrinėk nuotraukas, kurioje užfiksuoti malonūs prisiminimai – turėtų būti lengviau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajb @ 2008 03 24, 23:53)
Kai mama gulejo ligonineje, mes kas nors nuolat buvom salia, nes juk ir nepavalgo pati, o nieks ten nesiteike maitinti. Ir tualeto neranda, ir siaip pamirsta kur ir kodel yra... O nakciai dedavo pampersus ir uzdarydavo lova, uzkeldavo tokia sienele... verysad.gif Buvo sunku, dabar jei tektu gultis, butu dar sunkiau. O salia nakvoti nieks lovos nedave  schmoll.gif

Jei ligoninėje gulintis ligoniukas pats nepavalgo, tai padaro slaugutės. Jei to jos nedaro, reikia sakyt gydytojai, kad pareguliuotų. Bėda ta, kad valdiškoje vienos neša maistą, o kitos maitina. Ligoniukas, matydamas šalia maistą, nelaukia,kol ateis pamaitinti, pats jį čiumpa, apsipila. sad.gif Todėl dažnai slaugutės, matydamos, kad yra artimieji, kartais paklausia, ar pamaitinsit, nes joms yra visas skyrius. verysad.gif
Kartais nakvoti lovelę pačios pasiūlo, kartais „pirkti“ reikia. Kai mama po insulto pirmą dieną veržėsi išeiti iš ligoninės ir aš nieko pusę valandos neprisišaukiau, o budėjimo postuose irgi nieko nebuvo, net visame aukšte, tai pakėliau triukšmą, kad sėdėsiu per naktį pati. Bandė mane atkalbėt, bet pasakiau, kad jos neužtikrina ligonio priežiūros, tai man leido ne tik pasilikt, bet ir lovoj laisvoj leido šalia miegot (ją su ratukais prisitraukdavau prie ligoniuko), ir vaikščiodavo jos ant pirštų galų naktį, kai ateidavo vartyt ligoniukų. O miegot leido ten tiek naktų, kiek pati norėjau. ax.gif
Apskritai, artimųjų priežiūra ligoninėje iš dalies yra mūsų rūpestis. Tokia realybė. 4u.gif
Atsakyti
Irculia10, sveikinu Tave su gimtadieniu! wub.gif Nors ir pavėluotai, bet tris dienas dar galima. biggrin.gif Linkiu Tau visokeriopos sėkmės ir ramybės! 4u.gif
Atsakyti
Ir aš prisidedu, džiaugsmingų tau šių metų, tu tiek daug nuveikei, kad nusipelnei dovanėlės ir sau, savo šeimai 4u.gif . Būk laiminga, Irculia10 biggrin.gif .
Atsakyti
vacation4.gif friends.gif aciu labai,labai

kaip jums sekasi?kazkaip apmire forumas,turbut pavasaris kaltas biggrin.gif

pratinuos naujai gyventi,biski dirbu,biski gelytes augint pradejau.gymtadieniui siurpriza gavau,pati geriausia dovana per visa gyvenima buvo.gal pasigirsiu blush2.gif ,bet labai buvo malonu.grizau is darbelio sunelis pasitiko su didziule roze ,o vyras stala padenges.vos neapsiverkiau is dziaugsmo.ir tada pagalvojau kaip bebuvo blogai ir sunku kazkada ,esu vistiek labai laiminga.

linkiu ir jums laimes ir gerbuvio nors ir buna kad jas temdo niuri nuotaika 4u.gif

simense teisi(eilini karta) dievas duoda visko po biski
Atsakyti
QUOTE(irculia10 @ 2008 04 06, 19:59)
pratinuos naujai gyventi,biski dirbu,biski gelytes augint pradejau.gymtadieniui siurpriza gavau,pati geriausia dovana per visa gyvenima buvo.gal pasigirsiu blush2.gif ,bet labai buvo malonu.grizau is darbelio sunelis pasitiko su didziule roze ,o vyras stala padenges.vos neapsiverkiau is dziaugsmo.ir tada pagalvojau kaip bebuvo blogai ir sunku kazkada ,esu vistiek labai laiminga.

Nuostabu, kad jūs vėl pasijutote šeimyna. wub.gif Kad tavo artimieji stengiasi suteikti tau džiaugsmo. heart.gif Naujas darbas ir nauji polėkiai tau padės užmiršti tai, kas buvo sunku, ir ilgainiui liks tik geri prisiminimai. 4u.gif
Šiaip jau sako, ir laimė, ir bėda yra greta. Jei buvo labai didelė bėda, tai dabar turėtų ateiti lygiai toks pat nepaprastos laimės periodas. mirksiukas.gif Linkiu tau jos! wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 04 07, 12:08)
Nuostabu, kad jūs vėl pasijutote šeimyna.  wub.gif Kad tavo artimieji stengiasi suteikti tau džiaugsmo.  heart.gif Naujas darbas ir nauji polėkiai tau padės užmiršti tai, kas buvo sunku, ir ilgainiui liks tik geri prisiminimai.  4u.gif
Šiaip jau sako, ir laimė, ir bėda yra greta. Jei buvo labai didelė bėda, tai dabar turėtų ateiti lygiai toks pat nepaprastos laimės periodas.  mirksiukas.gif Linkiu tau jos!  wub.gif

sveikutes.taip artimuju pagalbos reikejo ir tada ir dabar,be ju nebuciau istverusi.kas liecia prisiminimus tai jie kazkaip is karto liko tik geri,ligos metai kazkur gilei sirdi.negalvoju apie juos kaip apie blogi ,tik svarstau ka buciau darius kitaip jei buciau tirejus patirties.prisimenu mama sveika ir jauna,tokia ir sapnavau.ji man sipsojosi ,manau jai ten gerai .
kaip tau simense sekasi?ar issisprende tavo reikalai?
kaip sekasi kitom forumetem?
sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irculia10 @ 2008 04 13, 06:04)
sveikutes.taip artimuju pagalbos reikejo ir tada ir dabar,be ju nebuciau istverusi.kas liecia prisiminimus tai jie kazkaip is karto liko tik geri,ligos metai kazkur gilei sirdi.negalvoju apie juos kaip apie blogi ,tik svarstau ka buciau darius kitaip jei buciau tirejus patirties.prisimenu mama sveika ir jauna,tokia ir sapnavau.ji man sipsojosi ,manau jai ten gerai .

Smagu, kad viskas tau ir tavo šeimynai klostosi geryn. wub.gif Jeigu tave lanko tokie sapnai, tai ir viduje, vadinas, rūpesčiai sklaidosi. O tie nedideli pasvarstymai, ką būtum galėjusi padaryti kitaip, ilgainiai išnyks, nes mums gyvenime skirta ir rinktis. Jei tu tuo metu taip pasirinkai, vadinasi, tik taip galėjai padaryti, ir kitos išeities (ar jėgų padaryti kitaip) tuo metu nebuvo. Taigi viską padarei gerai, kad ir kaip tai iš šono atrodytų. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(irculia10 @ 2008 04 13, 06:04)
kaip tau simense sekasi?ar issisprende tavo reikalai?

Mano reikalai dar neišsisprendė. Penktadienį turi būti priimtas spendimas dėl globos. Šiuo metu ieškau slaugės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simense: 13 balandžio 2008 - 09:15
QUOTE(Simense @ 2008 04 13, 10:24)
ų. 
Mano reikalai dar neišsisprendė. Penktadienį turi būti priimtas spendimas dėl globos. Šiuo metu ieškau slaugės.

laikrasti maciau skelbima,iesko vienisos moteriskes nuolat gyventi ir slaugiti ligoni suteikia gyv.plota ir pilna islaikima.gal ir tau kazka panasaus reiktu apgalvoti?vis geriau nei uz valandas moket ir slauges kaitaliot diena,nakti ir per iseigines.aisku labai sunku rast zmogu kuri gali namo isileist,bet dar klausimas ar mamai patiks tas zmogus.isivaizduoju kad vistiek reakcija bus i nauja zmogu.
sekmes tau ir kuo greitesnio ir geresnio issprendimo visu situ reikaliuku
Atsakyti