Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

aciu,panos 4u.gif
Avie,tave taipogi sveikinu ir su teisem,ir su gitmadieniuuu!!!! thumbup.gif jegule,as irgi galiu pasiimti pazymejima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
paskutiniuos puslapiuos kalbos apie nuotraukas, sveikinimai. Įdomu aišku, bet pagal pavadinimą žmogus čia turbūt kažko kitko ieškotų nei kažkokio čato laisva tema. cool.gif
Atsakyti
Atsiprašau iš savo pusės dėl Off Topic'o wink.gif
O kur gi naujai prisijungusios prie temos? smile.gif Kažkaip visos vos ne tom pačiom dienom jamėm Regitrą, o dabar viskas aprimo... Kada sekantis šturmas? Už ką ir kada laikyti kumščius? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 26, 16:51)
Atsiprašau iš savo pusės dėl Off Topic'o wink.gif
O kur gi naujai prisijungusios prie temos? smile.gif Kažkaip visos vos ne tom pačiom dienom jamėm Regitrą, o dabar viskas aprimo... Kada sekantis šturmas? Už ką ir kada laikyti kumščius? wink.gif

Labas,
aš bandysiu šį šeštadienį, jau ketvirtas kartas bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2008 03 26, 16:55)
Labas,
aš bandysiu šį šeštadienį, jau ketvirtas kartas bus. smile.gif

Ui, tai tikrai laikysim špygas - penktas kartas juk turi būt sėkmingas smile.gif O kuriam mieste laikysi?
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 26, 16:59)
Ui, tai tikrai laikysim špygas - penktas kartas juk turi būt sėkmingas smile.gif O kuriam mieste laikysi?

taigi ketvirtas, ne penktas. tebūnie is sėkmingas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 26, 17:09)
taigi ketvirtas, ne penktas. tebūnie is sėkmingas drinks_cheers.gif

Ui, varna aš biggrin.gif Atsiprašau, norėjau pasakyt - ketvirtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 26, 16:59)

Vilniuj. Pirmą kartą toliausiai nuvažiavau, o kitus du , tai net iš aikštelės nepavyko išvažiuot, vieną kartą neprisiparkavau lygiagrečiai, kitą - į 90 laipsnių kampą nepataikiau. Tai remiantis tikimybių teorija, dabar turėtų būti tas 60 laipsnių kampas, todėl yra šansų ir aikštelės išvažiuoti smile.gif . Pirmą kartą irgi toks buvo, tai išvažiavau. biggrin.gif
Atsakyti
Už mane pliašom kumščiukus laikyt balndžio 3d. 8 val. Bus trečias kartas.
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti savo instruktoriu su kuriuo moketes? Sia savaite baigiu vaziavimus su saviskiu, tai daugiau nenoriu su juo schmoll.gif O kiek siandien apskambinau mokyklu, tai niekas siaip neduoda instruktoriu unsure.gif
Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 03 26, 18:55)
Gal kas galit parekomenduoti savo instruktoriu su kuriuo moketes? Sia savaite baigiu vaziavimus su saviskiu, tai daugiau nenoriu su juo schmoll.gif O kiek siandien apskambinau mokyklu, tai niekas siaip neduoda instruktoriu  unsure.gif
Busiu labai dekinga  4u.gif

parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 26, 20:00)
parašiau į až mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti