Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(eglincia @ 2008 03 24, 17:45)
as irgi slenku su M zenklais jei kas,bet jau kazkaip netgi lengvai gaudausi ieste,nebebijo mama vazuot su manim,nesinervina,plepa telefonais,pasako tik kur pristatyt  biggrin.gif  pati ir prisiparkuoji ir issiparkuoju  thumbup.gif

o tu kursą jau praėjus?Nes girdėjau,kad lygtai tik kursą praėjus galima su M raide važinėti(na be instruktoriaus),su giminaičiu turinčiu stažą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 03 24, 23:28)
o tu kursą jau praėjus?Nes girdėjau,kad lygtai tik kursą praėjus galima su M raide važinėti(na be instruktoriaus),su giminaičiu turinčiu stažą g.gif

taip,as ir issilaikius,tureciau sia savaite gaut bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios būsimos vairuotojos 4u.gif
Ir dar kartą sveikinimai šviežiai išlaikiusioms drinks_cheers.gif

Jei nieko prieš, mielai likčiau šios temos "palaikymo komandoj" biggrin.gif
Dabar labai laukiu ketvirtadienio, kai galų gale gausiu tą nuostabiausią pasauly kortelę thumbup.gif su žiauriai tragiška nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Avie,pas mane irgi ziauriai tragiska foto gavosi,beto norejau kad buciau su sypsena,tai 2 foto gavosi grazios,kur ir dantys biski matosi,o kita be dantu ziauriai baisi,issirinkau ta su dantim,tai kai atejau,pasake,kad su dantim negalima ir ikele ta be dantu doh.gif Kur tu pasiimsi?as manauman dar rytojui nepadarys,manau irgi ketvirtadieni reiks
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 25, 10:43)
Avie,pas mane irgi ziauriai tragiska foto gavosi,beto norejau kad buciau su sypsena,tai 2 foto gavosi grazios,kur ir dantys biski matosi,o kita be dantu ziauriai baisi,issirinkau ta su dantim,tai kai atejau,pasake,kad su dantim negalima ir ikele ta be dantu  doh.gif  Kur tu pasiimsi?as manauman dar rytojui nepadarys,manau irgi ketvirtadieni reiks

Aš gi buvau prigalvojus sau visokių "bausmių" iki teisių išlaikymo, tai va ir fotkinaus nesidažius, ataugusiom šaknim, raudonu veidu (vis tik po gan įtempto egzo, jei pamenat biggrin.gif) kas, pasirodo, matosi net ir fotkinant su tuo juodai baltu Regitros aparatu doh.gif Nu nieko, svarbu, kad jei ką, policija suprastu, kad čia aš biggrin.gif

Pasiimsiu Spaudos rūmuose, man daug arčiau ten, ir nuvažiuot šimtąkart patogiau, nei iki Regitros... Ten po egzo išvis beveik pusantros valandos prasėdėjau, nes prieš nosį autobusas nuvažiavo, o sekantis tik po valandos su viršum buvo...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 25, 12:43)
Avie,pas mane irgi ziauriai tragiska foto gavosi,beto norejau kad buciau su sypsena,tai 2 foto gavosi grazios,kur ir dantys biski matosi,o kita be dantu ziauriai baisi,issirinkau ta su dantim,tai kai atejau,pasake,kad su dantim negalima ir ikele ta be dantu  doh.gif  Kur tu pasiimsi?as manauman dar rytojui nepadarys,manau irgi ketvirtadieni reiks

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano fotke irgi tragiska ( visur be dantu isejau smile.gif ) - ir dar be makijazo, sukuosenos, juodais ratilais po akim blink.gif blink.gif
(pamaciusi net issigandau - galvojau, kad vaizdelis siek tiek geresnis doh.gif )
Is triju issirinkau maziausiai baisia, nors visos beveik vienodos schmoll.gif
Atsakyti
a tai matai dantų mentam negalima šiepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 03 25, 12:01)
a tai matai dantų mentam negalima šiepti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
visa laime, kad tos nuotraukos nespalvotos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vis vaizdelis dar nieko. nes jei butu spalvotos fotkes tai jau jo biggrin.gif butu grozis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi nesitikejau islaikyt,net negalvojau,kad reikes fotkintis,tai apsimiegojus,nesusisukavus ,net pudros neuzsidejau,jei buciau zinojus,buciau uzmaskavus spuogus,o daba kadangi foto juodai balta,tai ten kru spuogai,kazkokie juodi taskeliai biggrin.gif tai jei as ketvirtadieni eisiu pasiimt,tai prasilenksim lotuliukas.gif visvien eisiu apie 17h aisku jei ryt padarytu,butu pasakaper gimtadieni tiesiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 25, 12:58)
as irgi nesitikejau islaikyt,net negalvojau,kad reikes fotkintis,tai apsimiegojus,nesusisukavus ,net pudros neuzsidejau,jei buciau zinojus,buciau uzmaskavus spuogus,o daba kadangi foto juodai balta,tai ten kru spuogai,kazkokie juodi taskeliai  biggrin.gif    tai jei as ketvirtadieni eisiu pasiimt,tai prasilenksim  lotuliukas.gif  visvien eisiu apie 17h aisku jei ryt padarytu,butu pasakaper gimtadieni tiesiai  blush2.gif

O biggrin.gif Sutapimas - ir mano gimtadienis ryt, tai irgi labai tikėjaus, kad per gimtadienį atiduos man teises biggrin.gif na, bet tiks ir ketvirtadienį, kaip sako, geriau vėliau, negu niekad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 25, 14:13)
O biggrin.gif Sutapimas - ir mano gimtadienis ryt, tai irgi labai tikėjaus, kad per gimtadienį atiduos man teises biggrin.gif na, bet tiks ir ketvirtadienį, kaip sako, geriau vėliau, negu niekad biggrin.gif

geris,cia tai sutapimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti