Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Tragiskesnes fotkes nei mano tai turbut nera...Egzamino diena buvau pakelta is lovos telefono skambucio,tipo uztenka miegot vaziuok i regitra,dvi ten jau nuvaziave laiko blink.gif Vnz.,uzsimiegojus,neplauta galva,spuoguota,spejau tik ikalti kavos ir i regitra,net pasinervinimui laiko neliko rolleyes.gif O dar tas ju aparatas fotkinantis liepe akinius nusiimti,tipo akis dengia,o as be akiniu isvis strosnai atrodau blink.gif Viena tik paguoda,kad neilgam tos teises,daugiausia metams,paskui vel regitron kulniuosiu,ir jau dabar galvoju ne apie busimus egzus,o kad nuotrauka pasikeist lotuliukas.gif
O teises pacioj regitroj atsiiminejau,nors siule ir spaudos rumuose,bet net trim dienom veliau,o man darbui skubiai reikejo.Regitroj per dvi dienas padare.Na,bet man kiek kita situacija,autobusais nereikia ten trenktis,soki i masiniuka,gaziuko,15min. ir jau vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Su praėjusiom šventėm visas sveikinu 4u.gif

Jūs nesijaudinkit dėl tų nevykusių nuotraukų smile.gif Svarbiausia išlaikėt, o va man blyn tai dar neaišku kada jas išduos. Antrą kartą neišlaikiau blush2.gif Dabar balandžio 3 d. bandysiu vėl. Su vyru važinėjam po miestą, bet žiūriu kuo toliau tuo blogiau. Su sankaba dirbti tai moku neblogai, bet svarbiausia tai, kad aš kažkaip vis nepastebiu ženklų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 25 kovo 2008 - 15:44
QUOTE(Lolita2 @ 2008 03 25, 15:43)
Su praėjusiom šventėm visas sveikinu 4u.gif
Jūs nesijaudinkit dėl tų nevykusių nuotraukų smile.gif  Svarbiausia išlaikėt, o va man blyn tai dar neaišku kada jas išduos. Antrą kartą neišlaikiau  blush2.gif  Dabar balandžio 3 d. bandysiu vėl. Su vyru važinėjam po miestą, bet žiūriu kuo toliau tuo blogiau. Su sankaba dirbti tai moku neblogai, bet svarbiausia tai, kad aš kažkaip vis nepastebiu ženklų blush2.gif

man ir gatvėj nekas verysad.gif
vairuoju gerai, bet gatvėje visad kažko nepastebiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 03 25, 18:24)
man ir gatvėj nekas  verysad.gif
vairuoju gerai, bet gatvėje visad kažko nepastebiu  blush2.gif

as irgi vairuoti moku, bet vis gatvej kokia nesamone padarau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 21, 15:14)
Coliuke saunuole!! 4u.gif
dziugu, kad vis daugiau uzsuka cia pasidziaugti biggrin.gif

QUOTE(loti @ 2008 03 21, 16:42)
sveikinu su islaikymu coliuke!!!!! 4u.gif

QUOTE(Avis @ 2008 03 22, 15:35)
Sveikos, merginos smile.gif
Coliuke, tau dideliausi sveikinimai  thumbup.gif  Su pergale prieš Regitrą  drinks_cheers.gif

Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif .Taip pat ir jus visas sveikinu islaikiusias ir dabar jau esamas vairuotojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As irgi tik ketvirtadieni atsiimsi,bent jau sake kad tikrai bus pagamintos tik tada,o taip noriu greiciau gauti ta kortele,kuri daug nervu kainavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 03 25, 15:46)
Tragiskesnes fotkes nei mano tai turbut nera...Egzamino diena buvau pakelta is lovos telefono skambucio,tipo uztenka miegot vaziuok i regitra,dvi ten jau nuvaziave laiko blink.gif Vnz.,uzsimiegojus,neplauta galva,spuoguota,spejau tik ikalti kavos ir i regitra,net pasinervinimui laiko neliko rolleyes.gif O dar tas ju aparatas fotkinantis liepe akinius nusiimti,tipo akis dengia,o as be akiniu isvis strosnai atrodau blink.gif Viena tik paguoda,kad neilgam tos teises,daugiausia metams,paskui vel regitron kulniuosiu,ir jau dabar galvoju ne apie busimus egzus,o kad nuotrauka pasikeist lotuliukas.gif
O:mirksiukas:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Turbut nebloga galerija iseitu visu Regitrines nuotraukas i kruva sudejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 25 kovo 2008 - 18:44
mano regitrinė nuotrauka tiesą sakant išėjo bene geriausia iš turimų portretinių, nes gerai atrodau tik netikėtai pagauta. gerai tik kad nuotrauka nespalvota rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
o as nuotraukas dariau 3 kartus.. bet vis tiek rezultatas netoks, kokio noreciau.. bet bus gerai.. smile.gif
o buvo taip.. pries mane fotografuotis ejo toks vyras.. iejo su striuke.. nu ir as galvoju eisiu su paltuku.. jau nusifotografavau.. ateinu ten prie langelio (pas vyra kazkoki papuoliau), o jis man sako.. "tai kaip dabar bus, jei teises reiks rodyt vasara, o jus su paltu..?" as tik akytem mirkt, mirkt.. sakau " tai ka man daryt..? gal galima dar karteli persifotografuot? " jis man "tai ne tik kad galima, bet reikia ".. na vel as nueinu.. persifotografuoju.. ir palaidais plaukais, ir ant vieno peties, ir suristais.. zodziu, pasidariau fotosesija su sypsena.. nueinu vel pas ta vyra, o jis man sako: "na va, jau geriau.. tik reikia, kad dantukai nesimatytu.." as vel klinkt, klinkt.. ir atgal i kabina.. tai pasidariau 9 foto.. smile.gif
dar jis man sake, kad teises darom 10 metu, tai reikia, kad graziai atrodyciau smile.gif
na toks fainas vyrukas pasitaike.. ryt tureciau jau eit pasiimt teisiu, jei jau bus padarytos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 25, 13:58)
butu pasakaper gimtadieni tiesiai  blush2.gif

QUOTE(Avis @ 2008 03 25, 14:13)
Sutapimas - ir mano gimtadienis ryt,

tai ir sveikinimai su gimtadieniais mirksiukas.gif user posted image
QUOTE(denaxa @ 2008 03 25, 14:46)
,kad neilgam tos teises,daugiausia metams,paskui vel regitron kulniuosiu,

g.gif

QUOTE(Lolita2 @ 2008 03 25, 16:43)
kad aš kažkaip vis nepastebiu ženklų blush2.gif

o man va su sankaba bėdos doh.gif ,o kas aplinkui tai gal ir per daug pastebiu biggrin.gif ir praeivius apžiūriu,ir apšneku blush2.gif

QUOTE(Marlena20 @ 2008 03 25, 20:28)

as vel klinkt, klinkt.. ir atgal i kabina.. tai pasidariau 9 foto..

doh.gif lotuliukas.gif na tai nors fotosesiją apturėjai thumbup.gif

šiandien siūliau mamai kartu pasivažinėt,bet atsisakė,reikalų ji mat kitų turi,o man gi reikia važiuuot,važiuot unsure.gif
Atsakyti
Na va, ką tik gavau nuostabiausią dovaną gimtadienio proga.... Paskambinau į Regitrą - o gi teisės pagamintos, jau galiu atsiimti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Rengsiuos ir lėksiu tuoj biggrin.gif

Beje, eglincia, tave taip pat su gimimo diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu su gimtadieniais 4u.gif .
O mano dar teises nepagamintos verysad.gif O taip as ju laukiu
Atsakyti
Su gimtadieniais mergaites happybday.gif
Eruge, mano teciui tai visada atsirasdavo kazkokiu reikalu kai as paprasydavau pasivazineti biggrin.gif Labai jau jis bijo su manim vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti