Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(slyva @ 2008 03 26, 20:55)
Gal kas galit parekomenduoti savo instruktoriu su kuriuo moketes? Sia savaite baigiu vaziavimus su saviskiu, tai daugiau nenoriu su juo schmoll.gif O kiek siandien apskambinau mokyklu, tai niekas siaip neduoda instruktoriu  unsure.gif
Busiu labai dekinga  4u.gif

As irgi parasiau smile.gif
Atsakyti
Na va as irgi jungius prie laikanciuju... ax.gif Mano sekmes diena tikiuos bus sestadienis wub.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal ir mane priimsit i savo bureli?
nors man regitra dar tolokai, tik siandien vazinejau pirma karta blink.gif
keista, pavargau per tas pusantros valandos, bet noriu dar!!! thumbup.gif
Atsakyti
as vis uzsuku cia ir pasikaitineju.. thumbup.gif dabar mokinuosi vazinetis, tai visokiu dyvu atsitinka man.. doh.gif instruktorius net juokias, kad pastoviai su savim kalbuosi ir dar pykstu ant saves uz padarytas zioplas klaidas.. lotuliukas.gif aiksteleje tai man rojus, buvau du kartus tai kazko viskas puikiai sekasi, tik siandien ant estakados uzgesau, bet nepasimeciau.. blush2.gif

kaskart atsisesdama uz vairo tokia siurpuliuka pajauciu, kazko dar vis sunku pradet vaziuot, bet siaip gana gerai sekas..rytoj atlaikysiu dviguba vaziavima, tai, sakau, gal labiau priprasi ir nebebijosiu to masiniuko.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2008 03 26, 23:05)
kaskart atsisesdama uz vairo tokia siurpuliuka pajauciu, kazko dar vis sunku pradet vaziuot, bet siaip gana gerai sekas..rytoj atlaikysiu dviguba vaziavima, tai, sakau, gal labiau priprasi ir nebebijosiu to masiniuko.. wub.gif

man irgi taip buna, kad sesdama prie vairo toki siurpuliuka jauciu, bet vos masina pradeda vaziuoti, nebebuna baimes smile.gif kuo daugiau praktikos ir ta baime dingsta mirksiukas.gif
niu o uz mane laikykit kumstukus balandzio 2 diena smile.gif Laikysiu antra karta. Labai bijau estakados blush2.gif Su instruktorium ir su tecio benzinine masina viskas gerai, uzvaziuoju, o kai per egzamina nepasiseke, tai bijau kad vel tas nepasikartotu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 26 kovo 2008 - 23:12
sėkmės laikančioms greitu laiku 4u.gif

o man dabar net negera darosi pagalvojus apie Regitrą unsure.gif
tiek nesėkmingų bandymų, kad ir apie ją girdėt nesinori, nežinau, kaip save perlaužt ir vėl važiuot ten verysad.gif
nei aš jaudinaus kada, nei ką, bet dabar jau baisu daros, kas jei vėl nepavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 03 27, 00:10)
sėkmės laikančioms greitu laiku  4u.gif

o man dabar net negera darosi pagalvojus apie Regitrą  unsure.gif
tiek nesėkmingų bandymų, kad ir apie ją girdėt nesinori, nežinau, kaip save perlaužt ir vėl važiuot ten  verysad.gif
nei aš jaudinaus kada, nei ką, bet dabar jau baisu daros, kas jei vėl nepavyks  ax.gif

kiek kartu laikei? neliudek console.gif vistiek islaikysi, visi issilaiko smile.gif tikek, kad kitas kartas bus sekmingas, juk vairuoti moki mirksiukas.gif Svarbiausia nenuleisk rankyciu console.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 26 kovo 2008 - 23:26
Avie,ar pasiemei teises? biggrin.gif

o siaip as manau egzamine svarbiausia susikoncentruot,susikaupt,stengtis iveikti ta stresa,labai akylai viska aplink save stebeti,nepraleisti jokiu smulkmenu,aikstele idealiai iskalt ,jei jauti ,jog dar gali nejausti masinos ir viskasateiti geros nuotaikos ir kalbeti su egzaminuotoju,nekreipt demesio,kad jis neatsakys gal,bet sakyti viska,kad va dabar vaziuoju darau ta manevra nes ten tas ir anas,taisykles visas,tuomet jis matys ,kad gaudotes,viska zinot ka darot ir lieps varyt atgal i regitra 4u.gif na cia mano nuomone.beto siaip esu girdejus toki dalyka,jei kalbi su egzaminuotoju,pili jam viska tai jam atsibosta,kai pamato,kad viskas su tavim gerai,paleidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 27, 01:53)
kalbeti su egzaminuotoju,nekreipt demesio,kad jis neatsakys gal,bet sakyti viska,kad va dabar vaziuoju darau ta manevra nes ten tas ir anas,taisykles visas,tuomet jis matys ,kad gaudotes,viska zinot ka darot ir lieps varyt atgal i regitra  4u.gif  na cia mano nuomone.beto siaip esu girdejus toki dalyka,jei kalbi su egzaminuotoju,pili jam viska tai jam atsibosta,kai pamato,kad viskas su tavim gerai,paleidzia  biggrin.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
manau egzaminuotojai siek tiek vertina ir sugebejima su stresu susidoroti g.gif
Labai matosi, jei zmogus visas isitempes ir nei zodzio negali pratarti...
per egzamina as irgi ir su savim ir su egzminuotoju pasnekedavau, tai visai maloniai jie reaguodavo biggrin.gif

Linkiu drasos sturmuojancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 26, 23:17)
kiek kartu laikei? neliudek console.gif vistiek islaikysi, visi issilaiko smile.gif  tikek, kad kitas kartas bus sekmingas, juk vairuoti moki mirksiukas.gif  Svarbiausia nenuleisk rankyciu console.gif 4u.gif

jau 4 kartus laikiau verysad.gif
ačiū už padrąsinimą 4u.gif
bet aš to egzamino pačio nebijau ir kai laikydavau nebijojau, važiavau susikaupus, bet vis kažko nepastebėdavau ar pan., o dabar baisu, kad vėl ko nepastebėsiu ir nepavyks man ax.gif
stengiuos nenuleist rankyčių, dar kartelį ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 03 27, 12:28)
o dabar baisu, kad vėl ko nepastebėsiu ir nepavyks man  ax.gif
stengiuos nenuleist rankyčių, dar kartelį ačiū  4u.gif

va ir nebandyk nuleisti mirksiukas.gif turi kažkada pavykti mirksiukas.gif dar sako padeda 50gr. prieš egzą rolleyes.gif
man rytoj pravažiavimas,atsibodo jau moralai,bet visada ramiai reaguoju ir šypsaus kai man moralizuoja ax.gif grįšiu ,papasakosiu savo žioplinėjimus blush2.gif
Atsakyti
Cia dalinosi kazkas instruktoriu numeriukais, gal butu galima ir man?
Atsakyti