Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(niamniuskyte @ 2008 06 05, 16:16)
As irgi ne viena gimdziau vyras buvo ax.gif Aha nepasiduokit.Kai sulauksit leliuko prasom pranesti wub.gif  4u.gif Laikykis 4u.gif

bandysim laikytis...butinai pranesiu naujienas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes ,gimdziau essex BASILDON gimdimo namuose .man jau buvo 39 savaites ir 2 dienos kai pajutau nuejusi i tuoleta kad man kaskas silto lyg vandenukas nubego o gi zuru kad vandenys nubego blink.gif ,ir galvoju ar laukti saremiu ar kelti MB ,tai ka pakelau saku jau nubego ,o jis uzsimiegojes tai jau vazuojam biggrin.gif .pasiskambinom pranesem kad vandenys nubego liepe atvykti abzurai ,nes man pries gimdimo gala eidavo zalios isskiros ,buvo israse antibijotiku,tai jie delto norejo patikrinti ar nera infekcijos.na ka susiruoseme apsiprausiau ,uzkrimtau truputuka,pasijemiau tase su daiktais,ir isvykome ,mums iki gmdimo namu 30 min su masina.prieme mane juoduke tokia kaip mesininke kuri skerdze mesa na tokia nemaloni ji man ,bet greit pasikeite pamaina rytine ir kitajozka ,sauni sesele ,paeme tepineli ,pamatavo spaudima,pazurejo per monitoriu kaip vaikukao sirdele,na zodzu viskas tvarkoj,bet man prasidejo saremei kas 5 min kas 6 min ,mes jei pasakem o ji isleido mus namo ,dave pracetamolio jei skaudes isgerk,bet as ju negerau.Gryzom namo oojjj blink.gif blink.gif blink.gif kaip prasidejo saremei ,ir saukau ir verkiau is skausmo,bet kentejau,na jau sakau skambink jiems sakyk kad man kas 5 min yra ,pasukom jie vazuokite mes jusu laukeme.atvykom 9 ryte ,nuvede i palata nes skausmai bubvo tokie kad nebezinojau ka daryt ,akusere maloni angle super moteriske su jumaru ,ji man tikrai daug kuom padejo ,dave duju kauke ir parode pratima kad skausmas butu silpnesnis ir gimda greiciu atsidarytu,vsika svarei pati ligonine svari .su daktare aptareme gimdimo plana ,saremei tesesi nuo 9 ryto iki 17 vakaro ,MB buvo gimdyme ir laike kojas ,padejo gimdyti ,dviese su vyru akusere prieme gimdyma,o kai pagimdziau ,kai mazuti pridejo toks geras jausmas buvo pamirsau ta skausma.Po 1h kai atsigavau akusere atejo i palata ,paimti mane susuti ,ir pakalause vyro kuom dirba jis furistu ,tai ji tau reike profesija keisti i akuserius ,tai mes taip juokemes lotuliukas.gif .antra diena pradejo visokios seseles vaiksoti ,rode kaip maitinti .valgis patiko man viska ka buvau uzsisakus viskas skanu.likau patenkinta viskuom.
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 06 03, 15:18)
Nepatariu tau king george,nes palatoje busit 6-iese ir ten tau poilsio jokio nebus,va Queens ligonineje tai drauge sake tik 2-iese palatoj ir ramu ir gera,visgi nauja ligonine 4u.gif

mano drauge ka tik pagimde...turejo gimdyti Queens,bet pagimde king george...kodel?ogi todel,kad beveik visos renkasi nauja ligonine,ji buvo sausakimsa,nebuvo staffo net kam normaliai ja apziuret,skatint turejo...patys patare varyt i king'a...o ten sake ramiai,be eiliu,ligonine gal ir nauja,bet staffas yra is king george mirksiukas.gif as irgi ten gimdziau...manau,cia pas juos visur tos uzuolaidos madoj doh.gif dabar gimdysiu Basildone,paziuresim,nesitikiu stebuklu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivita @ 2008 06 06, 21:09)
mano drauge ka tik pagimde...turejo gimdyti Queens,bet pagimde king george...kodel?ogi todel,kad beveik visos renkasi nauja ligonine,ji buvo sausakimsa,nebuvo staffo net kam normaliai ja apziuret,skatint turejo...patys patare varyt i king'a...o ten sake ramiai,be eiliu,ligonine gal ir nauja,bet staffas yra is king george mirksiukas.gif as irgi ten gimdziau...manau,cia pas juos visur tos uzuolaidos madoj doh.gif dabar gimdysiu Basildone,paziuresim,nesitikiu stebuklu schmoll.gif

Matyt daug leliukiu i si pasauli ateina vasara 4u.gif Nes drauge vasari gimde,tai sake pustuste buvo 4u.gif O del stafo tu teisi,visi is Georgo dirba Queens ax.gif
Sekmes tau dideliausios 4u.gif Pranesk kaip sekesi naujoje ligonineje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 05 01, 17:25)
labai daug ir nuo ligonines priklauso g.gif jei butum gimdziusi ,newhamo,,tai kazi ar liktu atminty tokie geri prisiminimai doh.gif atvaziuoji,o reikia laukt koridoriuj,nes palatos uzimtos;gimdziau beveik para,tai akuseres vis keitesi ir keitesi doh.gif ;palatoj pagulde 6 doh.gif oi galeciau vardinti,bet tikrai labai daug kas priklauso nuo ligonines,o londone ju labai daug doh.gif

na as tai gimdziau NEWHAMO ligoninej ir esu viskuom patenkinta, biggrin.gif nera jau taip baisiai kaip kad kazkas minejo,aisku del palatu tai jo,nelabai gerai kad perskirtos uzuolaidom,bet kai turi maza stebukliuka salia nelabai tai ir rupi, bigsmile.gif o del juodziu galiu pasakyt kad kai gimdziau viena is akuseriu buvo juode,tai ji man pasirode maloni,niekuom nesiskirianti nuo baltu moteris,na ir aisku didelis aciu turiu pasakyt pagrindinei akuserei portugalei ir jos mokinei,kurios ypac rupinosi manimi,ir vonioj pagulejom,ir visokius pratimus darem,kad tik butu lengviau istvert saremius,na vienu zodziu gavau visa reikiama prieziura ir pagalba ax.gif
Papildyta:
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 06 07, 10:05)
Matyt daug leliukiu i si pasauli ateina vasara 4u.gif Nes drauge vasari gimde,tai sake pustuste buvo 4u.gif O del stafo tu teisi,visi is Georgo dirba Queens ax.gif
Sekmes tau dideliausios 4u.gif Pranesk kaip sekesi naujoje ligonineje 4u.gif

niu sveikute,stai ir mes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2008 06 07, 13:28)
na as tai gimdziau NEWHAMO ligoninej ir esu viskuom patenkinta, biggrin.gif nera jau taip baisiai kaip kad kazkas minejo,aisku del palatu tai jo,nelabai gerai kad perskirtos uzuolaidom,bet kai turi maza stebukliuka salia nelabai tai ir rupi, bigsmile.gif o del juodziu galiu pasakyt kad kai gimdziau viena is akuseriu buvo juode,tai ji man pasirode maloni,niekuom nesiskirianti nuo baltu moteris,na ir aisku didelis aciu turiu pasakyt pagrindinei akuserei portugalei ir jos mokinei,kurios ypac rupinosi manimi,ir vonioj pagulejom,ir visokius pratimus darem,kad tik butu lengviau istvert saremius,na vienu zodziu gavau visa reikiama prieziura ir pagalba ax.gif
Papildyta:

niu sveikute,stai ir mes 4u.gif

OO sveika malonu jus cia pamatyt bigsmile.gif Prisijunk prie anglijos plepuciu ten daugiau mamyciu yra ir gal kaimyniu rasi 4u.gif
Atsakyti
na tikiuosi spalio gale-lapkricio pradzioj nebus daug nestukiu Queens biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes...as jau su naujienom...o gimdziau abiejuose ligoninese... lotuliukas.gif
Tai va pradejau kraujuoti sekmadienio ryte ir pasiskambinau i Queens ligonine,nes nu vistiek galvoju komplikuotas gimdymas,sako vaziuok staigiai i Kings Georgeo ligonine,nes pas mus nera vietos.as taip ir padariau.Kings george buvo vienintele gimdykla laisva,tai ten ir pagulde(atrodo tikrai visos labai stipraiai gimdo) nu patalyne buvo sena,bet svari ir nesuplysus,uz lango tikrai maciau viena zuiki,o juodes su manim elgesi labai gerai,viena net paklause ar pusryciavau ,sakau ne,tai ji ir tosteriu padare... blush2.gif bet viskas baigesi tada kai pamatavom spaudima,o jis man buvo per aukstas... doh.gif nu sako siusim i Queens,sakau nera vietu,skambinau.sako gydytoja tuoj susitarism.Zodziu uz keliu valandu buvau queens,o kadangi vietu tikrai nebuvo tai is vienos palatos padare tokia makalyne..zodziu viena rekia su saremiaias siaubingais,man dar tik truputi skauda,kita po gimdymo,vaikas verkia,o dar kiti nesupratau ka ten dare,nes tik skaite zurnala ir juokes(palatoj buvo 6 lovos)Gydytoja mane apziurejo lygiai po 5 val laukimo.vakare perkele dar i kita palata,ten kur su gresianciais,nu galvoju pas mane dar pernesiotas pora dienu,bet nieko galvoju,cia nors ramu... ax.gif apie vidurnakti prasidejo saremiai,paprasiau nuskausminamuju,gavau paracetamolio... doh.gif toliau laukiu,sakau nesuveike..sako kita porcija uz 18 val... blink.gif net nezinaojau,kad paracetamoli reikia gerti kas 18 val...antra val sakau negaliu kentet,sakau saremiai kas 10 min...sako,o gal cia rimtai tau saremiai... g.gif zodziu pzjunge masina,po val ateina nu sako rimtai gimdai,dar po val atejo apziuret sako nu va jau 4 cm,varom gimdyt,gimdykla jau laisva.zodziu nuo 11 val ryto iki 7 val vakaro buvau uzemusi gimdykla,tai turbut mane prakeike visi... doh.gif po gimdymo atveze i palata kur buvo vel 6 lovos...jegele... thumbup.gif visi 5 mazyliai buvo bernai ir dideli reksniai,o maniske rami kaip ezeras ,tai va ji miegojo ,o as visai ne..po 2 paru kancios,netekus tiek kraujo,neturejau galimybes pailset ,po to buvo pamirse mus paleist namo,bet mes nachaliskai lyst pradejom,tai prisimine...dar norejom pasidaryti gimimo liudijima ten,bet mum taip nieks nieko ir nepadejo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 15:28)
Sveikutes...as jau su naujienom...o gimdziau abiejuose ligoninese... lotuliukas.gif
Tai va pradejau kraujuoti sekmadienio ryte ir pasiskambinau i Queens ligonine,nes nu vistiek galvoju komplikuotas gimdymas,sako vaziuok staigiai i Kings Georgeo ligonine,nes pas mus nera vietos.as taip ir padariau.Kings george buvo vienintele gimdykla laisva,tai ten ir pagulde(atrodo tikrai visos labai stipraiai gimdo) nu patalyne buvo sena,bet svari ir nesuplysus,uz lango tikrai maciau viena zuiki,o juodes su manim elgesi labai gerai,viena net paklause ar pusryciavau ,sakau ne,tai ji ir tosteriu padare... blush2.gif bet viskas baigesi tada kai pamatavom spaudima,o jis man buvo per aukstas... doh.gif nu sako siusim i Queens,sakau nera vietu,skambinau.sako gydytoja tuoj susitarism.Zodziu uz keliu valandu buvau queens,o kadangi vietu tikrai nebuvo tai is vienos palatos padare tokia makalyne..zodziu viena rekia su saremiaias siaubingais,man dar tik truputi skauda,kita po gimdymo,vaikas verkia,o dar kiti nesupratau ka ten dare,nes tik skaite zurnala ir juokes(palatoj buvo 6 lovos)Gydytoja mane apziurejo lygiai po 5 val laukimo.vakare perkele dar i kita palata,ten kur su gresianciais,nu galvoju pas mane dar pernesiotas pora dienu,bet nieko galvoju,cia nors ramu... ax.gif apie vidurnakti prasidejo saremiai,paprasiau nuskausminamuju,gavau paracetamolio... doh.gif toliau laukiu,sakau nesuveike..sako kita porcija uz 18 val... blink.gif net nezinaojau,kad paracetamoli reikia gerti kas 18 val...antra val sakau negaliu kentet,sakau saremiai kas 10 min...sako,o gal cia rimtai tau saremiai... g.gif  zodziu pzjunge masina,po val ateina nu sako rimtai gimdai,dar po val atejo apziuret sako nu va jau 4 cm,varom gimdyt,gimdykla jau laisva.zodziu nuo 11 val ryto iki 7 val vakaro buvau uzemusi gimdykla,tai turbut mane prakeike visi... doh.gif po gimdymo atveze i palata kur buvo vel 6 lovos...jegele... thumbup.gif visi 5 mazyliai buvo bernai ir dideli reksniai,o maniske rami kaip ezeras ,tai va ji miegojo ,o as visai ne..po 2 paru kancios,netekus tiek kraujo,neturejau galimybes pailset ,po to buvo pamirse mus paleist namo,bet mes nachaliskai lyst pradejom,tai prisimine...dar norejom pasidaryti gimimo liudijima ten,bet mum taip nieks nieko ir nepadejo... verysad.gif

Sveikinimai sulaukus dukrytes 4u.gif wub.gif
Na va matai koks balaganas gavosi,svarbu,kad viskas ok,kad maziuke sveika ir kaip sakai rami wub.gif Tai tu dar neigai buvau toje gimdykloje,nes as buvau 12h biggrin.gif
Gimimo liudijimo niekas ligonineje nedaro,per 6sav turi uzregistruoti vaikiuka,pagal rajona paskirtoje metrikacijoje 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 06 11, 15:56)
Sveikinimai sulaukus dukrytes 4u.gif  wub.gif
Na va matai koks balaganas gavosi,svarbu,kad viskas ok,kad maziuke sveika ir kaip sakai rami wub.gif Tai tu dar neigai buvau toje gimdykloje,nes as buvau 12h biggrin.gif
Gimimo liudijimo niekas ligonineje nedaro,per 6sav turi uzregistruoti vaikiuka,pagal rajona paskirtoje metrikacijoje 4u.gif  4u.gif

daro daro ..dar ir lapus tokius gavom,kad cia galite pasidaryti gimimo liudijima dar pries iseidami is ligonines ir ant duru buvo uzrasyta ir seseles klausiau sako tikrai gali...
Atsakyti
sveikos mamos! as esu naujoke kaip smagu buvo atrast mamas gyvenancias uk! as gyvenu bristol mieste tai cia teko ir gimdyt,neturiu nusiskundimu,dare emergency cezari ir priziurejo po visko kuo puikiausiai ir cia net gydytojam pinigu i kisenes kist nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BEATULE1 @ 2008 03 28, 20:39)
sveikos, man jau 7 nestumo savaite. gyvenu anglijoje; siandien nuejau pas savo apylinkes gydytoja pranesti, kad pastojau ir paklausti, ka toliau daryti. ji pasake, kad ateiciau, kai busiu 10-11 savaitei pasidaryti echoskopijos ir tyrimu.
kiek girdejau lietuvoje tyrimai atliekami is karto, t.y. nereikia laukti 10-os savaites? ar tiesa?

sveikute, as irgi uzvakar nuejau savo gp pranesti, kad laukiuosi, buvo tik dinge menesines, bet kad issikovociau apziura turejau pameluoti, kad jau 5 savaite tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti