Sveikutes...as jau su naujienom...o gimdziau abiejuose ligoninese...
Tai va pradejau kraujuoti sekmadienio ryte ir pasiskambinau i Queens ligonine,nes nu vistiek galvoju komplikuotas gimdymas,sako vaziuok staigiai i Kings Georgeo ligonine,nes pas mus nera vietos.as taip ir padariau.Kings george buvo vienintele gimdykla laisva,tai ten ir pagulde(atrodo tikrai visos labai stipraiai gimdo) nu patalyne buvo sena,bet svari ir nesuplysus,uz lango tikrai maciau viena zuiki,o juodes su manim elgesi labai gerai,viena net paklause ar pusryciavau ,sakau ne,tai ji ir tosteriu padare...

bet viskas baigesi tada kai pamatavom spaudima,o jis man buvo per aukstas...

nu sako siusim i Queens,sakau nera vietu,skambinau.sako gydytoja tuoj susitarism.Zodziu uz keliu valandu buvau queens,o kadangi vietu tikrai nebuvo tai is vienos palatos padare tokia makalyne..zodziu viena rekia su saremiaias siaubingais,man dar tik truputi skauda,kita po gimdymo,vaikas verkia,o dar kiti nesupratau ka ten dare,nes tik skaite zurnala ir juokes(palatoj buvo 6 lovos)Gydytoja mane apziurejo lygiai po 5 val laukimo.vakare perkele dar i kita palata,ten kur su gresianciais,nu galvoju pas mane dar pernesiotas pora dienu,bet nieko galvoju,cia nors ramu...

apie vidurnakti prasidejo saremiai,paprasiau nuskausminamuju,gavau paracetamolio...

toliau laukiu,sakau nesuveike..sako kita porcija uz 18 val...

net nezinaojau,kad paracetamoli reikia gerti kas 18 val...antra val sakau negaliu kentet,sakau saremiai kas 10 min...sako,o gal cia rimtai tau saremiai...

zodziu pzjunge masina,po val ateina nu sako rimtai gimdai,dar po val atejo apziuret sako nu va jau 4 cm,varom gimdyt,gimdykla jau laisva.zodziu nuo 11 val ryto iki 7 val vakaro buvau uzemusi gimdykla,tai turbut mane prakeike visi...

po gimdymo atveze i palata kur buvo vel 6 lovos...jegele...

visi 5 mazyliai buvo bernai ir dideli reksniai,o maniske rami kaip ezeras ,tai va ji miegojo ,o as visai ne..po 2 paru kancios,netekus tiek kraujo,neturejau galimybes pailset ,po to buvo pamirse mus paleist namo,bet mes nachaliskai lyst pradejom,tai prisimine...dar norejom pasidaryti gimimo liudijima ten,bet mum taip nieks nieko ir nepadejo...