Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu?

Apklausa: Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu? (412 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Turėjome pora lizingo sutarčių prieš porą metų, buvome priversti pasiimti, nes nenorėjome miegoti naujame bute ant grindu, o drabužius laikyti maišuose smile.gif Šiuo metu jokių paskolų neturime, lizingu neperkame. Perkame daiktą tik susitaupę 4u.gif Nes kitaip gresia iliuzija, kad esi turtingas ir gali pirkti daiktus, kurie ne pagal kišenę....
Atsakyti
Turim paskola butui, o lizingo vengiam, net negaliu pasakyti kodel unsure.gif Stengiames didesnius pirkinius pirkti, kai susikaupe pinigeliu.
Atsakyti
Nebuvom paėmę niekada paskolų ir lizingu niekad nepirkę, ir kol kas nesiruošiam tai daryti smile.gif
Atsakyti
o kaip be ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2009 02 08, 11:28)
Turim paskola butui, o lizingo vengiam, net negaliu pasakyti kodel  unsure.gif Stengiames didesnius pirkinius pirkti, kai susikaupe pinigeliu.

mes ir 4u.gif
Atsakyti
Sakykit ar apsimoka siuo metu imtis lizinga automobiliui, kai tokia padetis. Ar visam laikotarpiui duoda fiksuotas palukanas? Ir dar, ar labai skiriasi tos palukanos, priklausomai nuo pardavinejancios firmos ar nuo auto markes, t.y. kiek mazdaug procentu, kiek "pabrangsta " ta masina.
Aciu, sorry esu zalia sitam reikale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 10, 10:45)
Sakykit ar apsimoka siuo metu imtis lizinga automobiliui, kai tokia padetis. Ar visam laikotarpiui duoda fiksuotas palukanas? Ir dar, ar labai skiriasi tos palukanos, priklausomai nuo pardavinejancios firmos ar nuo auto markes, t.y. kiek mazdaug procentu, kiek "pabrangsta "  ta masina.
Aciu, sorry esu zalia sitam reikale  4u.gif
jei jau nusiziurejai konkretu automobili, tai parasyk uzklausas lizingo bendrovems ir paprasyk komerciniu pasiulymu 4u.gif matysi, ka kuri siulo ax.gif
Atsakyti
Vyras slapta buvo paemes 8000 lt, isleido visus sau, o suzinojau deka sunelio, kuris rado pranesima. Tai dabar jis be darbo , o as turiu uz ji moket. Todel man vien tik nuo to zodzio- lizingas ar paskola blogai darosi. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
turim ir būsto paskolą, ir lizingą, ir vartojimo paskolą.. ir dabar džiaugiamės, nes kai kurių palūkanos, kur trumpas laikotarpis, mažesnės nei infliacija ax.gif
Atsakyti
Skoliniesi tai svetimus pinigus, o grazinti tenka savus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mong @ 2009 02 11, 13:19)
Vyras slapta buvo paemes 8000 lt, isleido visus sau, o suzinojau deka sunelio, kuris rado pranesima. Tai dabar jis be darbo , o as turiu uz ji moket. Todel man vien tik nuo to zodzio- lizingas ar paskola blogai darosi. doh.gif  verysad.gif

Na čia tai viršūnė doh.gif
Atsakyti
Turim paskolų, o vat su lizingais norėčiau daugiau neprasidėti, ypač kai žinau kokios dabar palūkanos doh.gif Ir šiaip gaila kad tenka skolintis iš bankų, bet kartais nėra kitos išeities, kai nori kažką turėti dabar, o ne po 10-ies metų ax.gif
Atsakyti