Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu?

Apklausa: Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu? (412 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mašinai paskola + lizingiukai keli ir kreditinė kortelė doh.gif nu bet NORI IR TURI DABAR, o ne svajoji, kad turėsi už pusės metų ir daugiau. Mokam ir išsimokam mirksiukas.gif
Atsakyti
siuo metu kas menesi pravedu pinigelius uz paskola automobiliui, bei lizingu isigyta filmavimo kamera... musu kompiuteris, automagnetola bei ma o telefonas buvo isigyti lizingu, bet jau yra ismoketi... dabar svarstom apie galimybe kai ka namams pirkt ir turbut kad visa tai vel isigysim lizingu... nes man nesinori laukt tu 2 metu, kol ta suma sutaupysiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SON19 @ 2008 08 30, 22:35)
mašinai paskola + lizingiukai keli ir kreditinė kortelė doh.gif  nu bet NORI IR TURI DABAR, o ne svajoji, kad turėsi už pusės metų ir daugiau. Mokam ir išsimokam mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mes turim ir paskolą ir lizingu pirkę ir kreditines korteles turim ax.gif ir visai dėlto nepergyvenam, o beto šiuo metu jei ne visi tie išsimokėjimai tai taip vargu ar ką turėtume smile.gif
Atsakyti
Turiu paėmusi paskolą ir dažnai perku lizingu rolleyes.gif
Atsakyti
lizingu perku daznai,bet paskolos nesu paemus bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu paėmusi paskolą ir perku lizingu. Vieną daiktą išsimoku, tada imu kitą. Svarbu apskaičiuoti savo galimybes smile.gif
Atsakyti
Lizingu pirkau kompiuteri studentavimo laikais, nes reikejo jo tuo metu, o laisvu pinigu nebuvo smile.gif
Atsakyti
Lizingu esam įsigiję daugelį buitinių prietaisų (skalbimo mašiną, šaldytuvą, televizorių ir kt.). Paskutinių metu nieko nebereikia, tai ir lizingu nebeperkam. Bet turim dvi paskolas: aš - buto remontui, vyras - garažui. Manoji jau greit baigsis bigsmile.gif
Atsakyti
Mes esam paėmę vartojamąją paskolą, šiais metais jau baigsim ją išmokėti biggrin.gif , o lizingu pirkom kelis daiktus, bet seniau, šiuo metu lizingu nieko nesam įsigiję smile.gif
Atsakyti
Mano artimas žmogus mąsto, kad pinigai nuvertėja, todėl didelių sumų sunku susitaupyti, todėl verčiau pirkti lizingu ir mokėti palūkanas bankui negu taupyti pinigus , kurie nuvertėja, prekės per tą laiką pabrangsta ir lieki nieko nepešęs. Mes su vyru lizinga tik trims mėnesiams buvom pasiėmę, nes skubiai reikėjo kompiuterio, o jam trūko trupučio tik.Tai praktiškai nepermokėjome.
Atsakyti
Bet ir daiktai nuvertėja, nes kol moki už vieną, atsiranda dar geresnės modifikacijos, naujesnio modelio už tą pačią kainą.

Nieko nesu pirkusi skolon, niekada nesiskolinau pinigų, nors teko ir badauti. Nemėgstu gyventi skolon, vyras taip pat. Visada gyvenau ir gyvenu tik pagal pajamas. Yra - gera, nėra - ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 25, 11:35)
Yra - gera, nėra - ir nereikia.

drinks_cheers.gif Pagrindinis mano gyvenimo principas. Išimtis - paskolinis butas. Po n metų gyvenimo nuomojamuose butuose supratau, kad Lietuvoj toks gyvenimas nesuderinamas su mano prigimtim. Nuosavybės man nereikėjo, reikėjo - namų. Civilizuotom sąlygom galėčiau nors ir visą gyvenimą gyventi nuomojamuose namuose smile.gif
Atsakyti