Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

Ai, aš tai kartais pabambu, nes man kantrybė ir taip jau kabo ant siūlo, o dar mažė sugalvoja naktimis arba nemiegot, arba keltis kas valandą.. doh.gif Tai jis tikrai niekuo negali padėt - naktį sauskelnių nereik keist, maitinu tik aš krūtimi, tai tegu miega..Bet vistiek nervas ima, kai aš bandau mažę užlaužt miegui, pati kovodama su savim, o tas paršelis knarkia, kad visi namai birbia.. doh.gif lotuliukas.gif
Tai tokie čia ir pykčiai.. biggrin.gif
Atsakyti
net nesupratau kodel galima pyktis? juk kiekvienas stengiames vardan mazylio. Jei mato vyras ,kad as labai noriu miego ,tai jis ramina. o jei as pailsejus ,tai kam varginti vyra kai galiu as pati. mirksiukas.gif
Atsakyti
As maitinau abu vaikus , kas dvi valandos, ( jie taip reikalavo) tai kam kelti vyra jei vis tiek turi pati maitinti. O dar man atrodo egoiztiska butu naktimis kelti vyra , jei jis visa diena dirba , ir dar turi vairuoti. Sutinku , kad mamoms nelengvas darbas namie, bet bent nereikia vairuoti ar kitokio atsakingo darbo atlikti. Vaikiukas diena uzmieka ir krenti salia jo, bent pusvalandziui ar valandai, pamirsusi visus namu darbus. Juk dabar yra skalbimo masinos, sauskelnes ir kiti pagalbininkai, kad mums maziau butu darbu.
As zymiai blogiau jausciausi isleisdama vyra i darba nemigusi, visa diena stresuociau, nes maniskiui iki darbo 25 km reikia vaziuoti, o ir darbe miegoti nera kada.
Savaitgaliais ( sekmadieniais- nes viena laisva) padedavo, ir pamiegoti po rytinio maitinimo leisdavo.
Atsakyti
niekada nesipykstam. Pasiskirstom pareigas biggrin.gif
Atsakyti
Mes nesipykstame ir niekada nesipykdavome. Nuo pat dukrytės gimimo dar nei karto nemiegojau kiek noriu ... Ale kažkaip nepikta visai ... smile.gif
Atsakyti
vyro toks darbas, kad jis namie svecias, tad nera ir su kuo pyktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.A.M.A.: 21 sausio 2011 - 12:53
Nesuprantu, o ko išvis dėl to miego pyktis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nesipykstam smile.gif Vyrui reikia i darba tai naktim keldavausi as, o ryte jis iseidavo, bet savaitgaliais keldavomes pakaitom. beda ta, kad kai atsikeldavo mazoji vis tiek dazniausiai nebeuzmigdavau smile.gif
Atsakyti
Keistoka tema g.gif nesupratau irgi ko čia pyktis dėl miego g.gif man jokių problemų atsikelt naktį perrengt vaiką, pamaitint ir užmigdyt irnesakyk.gif
Atsakyti
tikrai del to nesipykstam
Atsakyti
Nematau dėl ko pyktis- juk vyras vaiko nepamaitins, tad nėra ir prasmės jį naktį žadinti. Netgi siūliau eiti miegot į vaikų kambarį, kad geriau pailsėtų, bet jis sako, juk ne svetimas verkia. Galiausiai aš juk dieną su leliuku galiu numigti, o kaip žmogus darbe tai nemiegos jei prie vaiko kelsis.
Neišsimiegojimą priimu kaip dabartinį savo darbą, kuris kuo toliau tuo mažiau vargina- vaikelis auga, naktimis miega vis geriau, tad ir pačiai miego lieka vis daugiau.
Atsakyti
mes nesipykstam, nes vyras pasiėmė tėvystės atostogų, vaikas mudviejų, tai ir vargas bendras smile.gif vyras atsikelia naktim pervystyt, man tik paduoda pamaitint, kartais ir užmogdo, kai lelius sugalvoja nemiegot naktį doh.gif nes man naktim keltis košmaras doh.gif girdžiu, kai vaikiukas pradeda krinkšt, o aš niekaip akių negaliu pramerkt, o dar ir užmigus kelis kart buvau bemaitindama, tai dabar iš vis bijau naktim maitint, taip stengiuosi atsikėlus kuo labiau prasibudint, kad tik neužmigčiau bemaitindama, negaliu kaip naktį man sunku su šiuo reikalu... rolleyes.gif
Atsakyti