Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

Na as pacioj pradzioj nesipykau, nes kai mazylis pabusdavo, jis atsikeldavo pervystydavo ir atnesdavo man maitinti, nes kai kirpo, tai labai sunku atsikelt ir vel atsigylt buvo.. o dabar nebesikelia net tada kai tereikia pasupuoti (dantukai kalasi labai neramus...)...
Atsakyti
keldavomės abu.. ir priekaištų viens kitam neturėjom cool.gif
Atsakyti
O ko čia pyktis? Reikia keltis vaiku pasirūpinti, o ne pyktis 4u.gif
Atsakyti
maniskis pabunda, jei reik atsikelia, siaip susitvarkau viena ax.gif tik ryte kai maziuke pabunda anksti, atsikelia jis su ja,as pamaitinu ir lieku miegot mirksiukas.gif porai valandziukiu 4u.gif
Atsakyti
jis su manim nesipyksta, bet as pykstu kai trecia val. nakties vaikutis dar nemiega, as bemaitindama beveik snaudziu/ atsijungineju o MB gretimam kambaryje knarkia doh.gif
Atsakyti
as saviskio nezadinu, nes nakti jis vistiek niekuo padeti negali - kruties gi vaikui nepaduos. tai pamaitinu maziu tamsoj ir tyloj ir toliau visi trys miegam. vyrui leidziu pasireiksti diena keiciant pampersus, nesiojant, prausiant, vezant i lauka ir t.t. smile.gif
bet pora kartu buvom susipyke, kai vaikas nakti labai ilgai ir garsiai verke. vienakart vyras ant maziuko uzriko, kad baigtu verkt, o tada as ant vyro pradejau rekti, kad ant jis ant vaiko uzreke blush2.gif o kitakart susigincijom, ar leisti verksmingai nusiteikusiam vaikui miegoti musu lovoj, as buvau pries, o vyras norejo, kad jis musu lovoj miegotu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misaki: 09 gruodžio 2010 - 10:47
Visos pykstam, nes pavargstam, nuovargis daro savo...o ypac nakti...kai tu nemiegi o vyras miega ax.gif bet juk jis niekuo padeti negali ax.gif pradzioje ir as pykau, bet dabar zinau, kad ryte jei jis nedirba, vaikiuka paima o man leidzia pamiegot pora valandu ;)ir diena kai mazyle miega lauke ir leidzia man pamiegot, o jis budi tongue.gif
Atsakyti
o aš negaliua tsidžiaugti, kad MB toks aukselis wub.gif nesitikėjau, kad jis man taip padės thumbup.gif naktį, vyras atsikelia, kai leliukas ima velgyt prašyt, jį pervysto ir atneša man, o aš bemaitindama praktiškai snaudžiu, tai jis dar ir mudu prižiūri smile.gif ir jokių pykčių nebūna, bent jau kolkas, žiūrėsim kas bus dar po mėnesiuko kito smile.gif
Atsakyti
na paipesame,nes pirmas vaikelis ir dar bishki nerami...tik sia tris paras ramesne tj as bunu visada..duodu savajam pailset.. smile.gif
Atsakyti
Mano vyras miega kaip užmuštas. doh.gif
Nieko negirdi tai gal ir gerai, aš ir taip galiu pasirūpinti klecku. smile.gif
Atsakyti
Mes irgi nesipykstam smile.gif Ner del ko pyktis smile.gif Bet kadangi maitinu pati, tai dazniau ir keliuosi nakti, bet MB keliasi kai reik pampi pakeist ar palaikyti kad atsirugtu blush2.gif Bet tik kartais kai bunu pervargusi pradedu niurzgeti kad jis daugiau ir geriau miega doh.gif
Atsakyti
tai kad tikrai ner del ko pyktis...naktimis keliuosi as, o rytais kartais vyras duoda pamiegot, net pusrycius i lova atnesa wub.gif
Atsakyti