Na as pacioj pradzioj nesipykau, nes kai mazylis pabusdavo, jis atsikeldavo pervystydavo ir atnesdavo man maitinti, nes kai kirpo, tai labai sunku atsikelt ir vel atsigylt buvo.. o dabar nebesikelia net tada kai tereikia pasupuoti (dantukai kalasi labai neramus...)...
keldavomės abu.. ir priekaištų viens kitam neturėjom

O ko čia pyktis? Reikia keltis vaiku pasirūpinti, o ne pyktis

jis su manim nesipyksta, bet as pykstu kai trecia val. nakties vaikutis dar nemiega, as bemaitindama beveik snaudziu/ atsijungineju o MB gretimam kambaryje knarkia

as saviskio nezadinu, nes nakti jis vistiek niekuo padeti negali - kruties gi vaikui nepaduos. tai pamaitinu maziu tamsoj ir tyloj ir toliau visi trys miegam. vyrui leidziu pasireiksti diena keiciant pampersus, nesiojant, prausiant, vezant i lauka ir t.t. 
bet pora kartu buvom susipyke, kai vaikas nakti labai ilgai ir garsiai verke. vienakart vyras ant maziuko uzriko, kad baigtu verkt, o tada as ant vyro pradejau rekti, kad ant jis ant vaiko uzreke
o kitakart susigincijom, ar leisti verksmingai nusiteikusiam vaikui miegoti musu lovoj, as buvau pries, o vyras norejo, kad jis musu lovoj miegotu...

bet pora kartu buvom susipyke, kai vaikas nakti labai ilgai ir garsiai verke. vienakart vyras ant maziuko uzriko, kad baigtu verkt, o tada as ant vyro pradejau rekti, kad ant jis ant vaiko uzreke

Visos pykstam, nes pavargstam, nuovargis daro savo...o ypac nakti...kai tu nemiegi o vyras miega
bet juk jis niekuo padeti negali
pradzioje ir as pykau, bet dabar zinau, kad ryte jei jis nedirba, vaikiuka paima o man leidzia pamiegot pora valandu ;)ir diena kai mazyle miega lauke ir leidzia man pamiegot, o jis budi

o aš negaliua tsidžiaugti, kad MB toks aukselis
nesitikėjau, kad jis man taip padės
naktį, vyras atsikelia, kai leliukas ima velgyt prašyt, jį pervysto ir atneša man, o aš bemaitindama praktiškai snaudžiu, tai jis dar ir mudu prižiūri
ir jokių pykčių nebūna, bent jau kolkas, žiūrėsim kas bus dar po mėnesiuko kito

na paipesame,nes pirmas vaikelis ir dar bishki nerami...tik sia tris paras ramesne tj as bunu visada..duodu savajam pailset..

Mes irgi nesipykstam
Ner del ko pyktis
Bet kadangi maitinu pati, tai dazniau ir keliuosi nakti, bet MB keliasi kai reik pampi pakeist ar palaikyti kad atsirugtu
Bet tik kartais kai bunu pervargusi pradedu niurzgeti kad jis daugiau ir geriau miega

tai kad tikrai ner del ko pyktis...naktimis keliuosi as, o rytais kartais vyras duoda pamiegot, net pusrycius i lova atnesa