Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgtis tėvams, kai vaikas mušasi?

Mūsiškis mėgsta pasimojuoti rankytėmis prieš broliuką. Bet tik todėl, kad pats to paties iš brolio sulaukia. biggrin.gif Taigi, sėkmingai perėmė pavyzdį.
O šiaip, nežinau iš kur: daug labiau mėgsta, atlošti galvytę ir kristi ant žemės. Porą kartų skaudžiai užsigavo, tai dabar prieš krisdamas visada atsisuka pasižiūrėti ar saugu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 10 25, 09:58)
Mano dukryte tai labai geriete,visai nesimusa ir nemusa nai kitu nei manes... biggrin.gif Jai labai supyksta tai protestuoja verkimu,puolimu ant žemės unsure.gif

pas mus tas pats,staiga atsilosia atgal ir griuna doh.gif
Atsakyti
Mano vyrukas supykęs irgi bando pasimust, bet aš neimu tokių dalykų į galvą,. Tuo momentu subaru,pasakau,kad taip negalima ir viskas.
Atsakyti
manoji irgi nesimuša schmoll.gif ...kažkaip jei pyksta tai kaip ir kiti vaikučiai griūna ant žemės į ašaras..
Atsakyti
Mano dukryte nesimusa, kai pyksta sviedzia pirma pasitaikiusi po ranka daikta, o jei subaru tada isizeidzia ir pradeda verkti ir tuoj puola ieskoti tucio ir marlytes, geriausiai su jais nusiramina biggrin.gif
Atsakyti
mano irgi l musasi ir t.t.Manau isaugs,aisku ir baram ir visaip auklejam. g.gif
Atsakyti
maniskiui 2metai musasi taip pat,manau kad isaugs,bent tikiuosi,musa ir mama ir i kasininke paleidzia is masinytes ar ka rankoj laiko blush2.gif
Atsakyti
Manasis seniau mušė kitus, bet dabar jau nebe smile.gif Tik pradėjo save mušti, jeigu negauna ko nori, tai duoda su galvą į sieną ar grindis doh.gif
Atsakyti
Maniske tai save musdavo jeigu kas jai suduoda, dabar aciu dievui, jau irgi mokosi duoti atgal. Nes man sirdis plysdavo kai ji nuo kitu gauna o paskui dar ir save skriaudzia. schmoll.gif
Atsakyti
Manoji irgi nuo 1 m buvo pradėjus muštis, tačiau aš į tai nelabai kreipiau dėmesį, kai suduodavo pasakydavau kad taip negalima ir parodydavau nu nu nu, pastebėjau kad kai ji kam nors suduodavo aplinkiniai juokdavos, tai jai labai linksma būdavo ir duodavo dar daugiau, uždraudžiau taip daryt aplinkiniams, tai ir muštis nustojo biggrin.gif , tačiau dabar pradėjo žnaibyti, tiesa ne visiems taip daro, kažkokiu būdu atsirenka žmones ir pribėgus prie savo aukos žnybia iš visų jėgų, net drebėti pradeda doh.gif . Na bet manau kad su laiku ir nuo tokio žalingo įpročio atprasim rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškė ir mėgsta rankutes pakilnoti sad.gif , kaip jau duos kartais su savo maža rankyte tai doh.gif , bet kai gauna atgal tai jau negerai tada verysad.gif
Atsakyti

o manoji irgi megsta pakelt rankytes baisiausia kad kartais mazajai sesei uzduoda tarsi bardama isivaizduoja kad aukleja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rain: 23 lapkričio 2007 - 21:44