Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Augė @ 2006 09 09, 17:14)
jei jau ranka nekyla , tada nugenėk bevei iki šaknų
bet vistiek geriausio rezultato negausi ,
geriau daugint iš šakelių ir pastoviai , naujas sodint
toks gyvenimas , jaunimui kelią  g.gif

Tai aš dabar jau ilgai mąsčius apsisprendžiau. Tas visas likusias šaknis sodinsiu nakčia paslapčia kaimynės daržely bigsmile.gif Ir neišmesta, ir iš namų vūn... bigsmile.gif O ką, kas sakė, palergonijos daržely - blogai? Čia tam atvejui, jei užticharintų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 09 09, 21:24)
Tai aš dabar jau ilgai mąsčius apsisprendžiau. Tas visas likusias šaknis sodinsiu nakčia paslapčia kaimynės daržely bigsmile.gif Ir neišmesta, ir iš namų vūn... bigsmile.gif  O ką, kas sakė, palergonijos daržely - blogai? Čia tam atvejui, jei užticharintų hihihi.gif

Ko gero nieko gero iš to neišeis, žiemą iššals , dar negirdėjau kad pelargonijas paliktu kas lauke žiemai g.gif , kaži ar ištrauks

o dėl to kad darželyje augtu aš sutinku , man labai gražu , pas anyta šiemet jų ten daug

beje jau tuoj ko gero reiks meetuką biggrin.gif kur nors mums daryt kad pasikeist gėlytėm g.gif rugsėjo pabaigoj , na jei geri orai bus spalio pradžioj , reks jas namo nešt, o kur?
Atsakyti
Per TV kiek pažiūriu, vis pelargonijos žiedelius rodo: per Viengungį ( LNK), dabar "Meilės sūkury" (TV3) - Bavarijos kraštą rodo ir bais prabangaus viešbučio aplinka apsodinta.
Kada meet'insimės šakelių apsikeitimui, a ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 13 rugsėjo 2006 - 08:57
O tai pas jus tų šakelių jau bent yra? Bo pas mane stovi 6 pavogtos šakelės vazonike ir durnių volioja... Jau nuo jų laužt nebėra ką, nebent kas su visu vazoniku pavogtų biggrin.gif

Gal, sakau, pavasarį reikia meetintis ir keistis, kai visi saviškes genės? Nu tai kolektyviai apgenim, o apgenėtą materiolą nešam ir į geresnį iškeičiam smile.gif O dabar dar ir prisivogt galima. Kiek taškų Kaune, tai fliancuok tik ir fliancuok... Laisvėj prie savivaldybės - švelniai ružavos ir baltos, prie fontano - raudonos, pusėj kavinių - raudonos svyrančios, taip pat raudonos svyrančios Hypermaximos antroj pusėj, fliancuok ir norėk, ryškiai ružavos - Raudondvario plente prie iki, bet ten tik kelios mažos...
Atsakyti
tai, kad ne visos pelargonijos vienodos, pvz vieną pirkau jau didelę ir ji nerealiai daug svyrančių šakų prileido. Dabar vakaip viena pusė vazono atrodo ir prieš žiemą taip ar taip teks figūrinį kirpimą padaryt tongue.gif
O visai neseniai žydėjo štai taip. Ir buvo norinčių dar šį rudenį užsiflencuot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 13 rugsėjo 2006 - 09:48
[quote=Žuvė,2006 09 13, 10:41]
tai, kad ne visos pelargonijos vienodos, pvz vieną pirkau jau didelę ir ji nerealiai daug svyrančių šakų prileido. Dabar vakaip viena pusė vazono atrodo ir prieš žiemą taip ar taip teks figūrinį kirpimą padaryt tongue.gif
O visai neseniai žydėjo štai taip. Ir buvo norinčių dar šį rudenį užsiflencuot wink.gif

oi kaip aš tokios norėčiau bigsmile.gif
Noja, gal Tave reik įpareigot, na tarsi komjaunuolišką užduotį duot, apskabyk visas aikštes ir gėlynus, o paskui mus apdalink tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2006 09 13, 10:43)
Noja, gal Tave reik įpareigot, na tarsi komjaunuolišką užduotį duot, apskabyk visas aikštes ir gėlynus, o paskui mus apdalink tongue.gif  lotuliukas.gif

pioneer.gif Užsidėsiu geltoną liemenę ir apsimesiu, kad aš čia samdyta ravėtoja hihihi.gif
Atsakyti
būtinai nusifotografuok, bus įdomu pažiūrėt į samdytą darbuotoją lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2006 09 13, 12:47)
būtinai nusifotografuok, bus įdomu pažiūrėt į samdytą darbuotoją lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo jo. Kad mane su įkalčiais už vagystę pripakuotų? mastau.gif Špygą!

O iš visur vagiant fliancai susimaišys, ir bus loterija - imk fliancą, kai pražys, matysi, kas bigsmile.gif
Atsakyti
O iš visur vagiant fliancai susimaišys, ir bus loterija - imk fliancą, kai pražys, matysi, kas bigsmile.gif
[/quote]

O tu pasiimk popieriuka ir tusinuka ir rasyk kokia spalva biggrin.gif
Man tai kolege sake, kai pas ja sode prazydes, tai visus fliansus man atnes clap.gif . Va cia tai bus loterija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emm: 13 rugsėjo 2006 - 12:48
QUOTE(Noa @ 2006 09 13, 12:32)
pioneer.gif Užsidėsiu geltoną liemenę ir apsimesiu, kad aš čia samdyta ravėtoja hihihi.gif

buvau aš laisvėje senokai , norėjau tu gėlyčių nuo savivaldybės blush2.gif , bet ten moterytė ravėjo , tvarkė jas
beje be liemenės , taigi nesidėk tu tos geltonos , nes ko gero bus įtartina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit kokia gražuolė pražydo. Aš ją prieš porą savaičių pasivogiau, o žiedas toks gražus lyg būtų prigijusi. Iš tikro ji labai tamsi bordinė. Gal dar per anksti džiaugiuosi, bet atrodo, kad šita prigis. ax.gif
Atsakyti