Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Indre_ @ 2006 09 03, 16:30)
na prazydo dar viena palergonija, jos flensiuka nusiskyniau visai nesenai o ji jau prazydo  thumbup.gif

Kokia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2006 09 03, 16:41)
Kokia graži wub.gif

dekui blush2.gif
Atsakyti
Kaip jums tokia spalva? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 09 03, 18:09)
Kaip jums tokia spalva? 4u.gif

Labai, labai thumbup.gif Jetus, tuoj užsimanysiu visų spalvų palergonijas turėti blush2.gif Teks didesnius darželius prie namo planuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2006 09 03, 21:11)
Labai, labai  thumbup.gif Jetus, tuoj užsimanysiu visų spalvų palergonijas turėti blush2.gif Teks didesnius darželius prie namo planuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi, prieš keletą metų aš tai bandžiau bigsmile.gif . Kiekvieną naują spalvą, kiekvieną naują atspalvį... Tuščiavidurės, pilnavidurės, pusiau pilnavidurės...Pirkau, laužiau atžalas, prašiau kad dovanotų ir pan. Patikėkit, beviltiškas reikalas, nes tada atradau, kad jų yra ne tik skirtingų spalvų žiedais, bet ir įvairių spalvų lapais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vargšės mano palangės žiemą biggrin.gif Dabar apsistojau tik ties svyrančiomis. Turiu dar keletą margalapių.
Atsakyti
tokios gražios našlaitėlės biggrin.gif
o tą fioletinę gražuolę nukniaukiau blush2.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tokios pas mane našlaitinės. 4u.gif Tikrai labai sunkiai dauginasi. g.gif Smulkesnioji svyranti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 09 03, 16:30)
na prazydo dar viena palergonija, jos flensiuka nusiskyniau visai nesenai o ji jau prazydo  thumbup.gif

Kur nusiskynei? blush2.gif

Žmonės, nu neignoruokit, a? Bo aš visus savo daigus nutravinsiu... Kiek laistyt tas beprigyjančias? Augančias tai žinau, kad neperlaistyt, o neprigijusias? gal kaip tik daug liet, kad jaustųsi kaip pamerktos? E?
Papildyta:
Laurindrės nuotraukos mane labai piktina dry.gif Bo pavydas suima baisinis smile.gif Pirma, kur man irgi gaut, antra, o tai kaip padaugint, jei jos sunkiai? A? Penkis fliancus sodint vietoj vieno ar tą vieną kaip nors ypatingai apšokinėt? sad.gif
Atsakyti
verysad.gif Nesipiktink ,Noa, galiu nuraminti, kad man irgi sunkiai sekasi dauginti.
Našlaitinė, ta didesnioji iš penkių įkištų šakelių prigijo tik 2, dar vieną neseniai įkišau, bet jaučiu, kad jai irgi kaput. doh.gif O ta kur smulkesniais žiedais visą vasarą stovėjo vietoje ant mirties ribos, dabar tik pradeda atsigauti, ojos labai didelė svyranti draugė,(o gal ir mama), numirė per savaitę vos tik pas mane pateko (nuskabiau viską, ką galėjau, bet nei viena neprigijo) doh.gif doh.gif
O ta tamsiai violetinė, kur viršuj matei, turiu tik vieną mažą šakelytę, net nežinau, kaip ji pas mane atsirado (jos vietoje turėjo būti paprasta svyranti ružava, per žiemą tamsiam rūsyje laikyta ir iš viso vazono tik vieną šakelę išleidusi0, pasirodo ta šakelė vidury vasaros išleido vieną žiedelį, kurį dar spejau nufotkinti, nes daugiau ir nebuvo, ir neauga ji baisingai, stovi vis vietoje g.gif
Ir kiek prisivogiau praetą savaitgalį, neaišku, ar nors viena išgyvens, nes vaizdelis vis blogesnis kasdieną verysad.gif

Na kaip, Noa, nuraminau. ne viskas taip lengvai einasi. Labai jau su jom reikia daug kantrybės. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 09 04, 14:42)
Na kaip, Noa, nuraminau. ne viskas taip lengvai einasi. Labai jau su jom reikia daug kantrybės. doh.gif  doh.gif

Aha, paguodei smile.gif Maniau, kad aš viena nelaiminga ... Pelargonijų prasme biggrin.gif
Atsakyti
Aš tiek apie jas tūpčioju, kad matyt persistengiu doh.gif O laistyti daigelius manau reikia kaip ir pačias pelargonijas, pakankamai mažai. g.gif
Atsakyti
na o mano kiek turejau flemsiuku tai visi prigijo ir kuo puikiausiai auga, o del laistymo tai as juos tikrai gana daznai laistau, zeme buna vis dregna, o jau kaip suauga tada jau maziau, gal del to jos jum nunyksta g.gif
Atsakyti