Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Manau tikrai bus jų 4u.gif O kaip jos tiksliai vadinas,aš nežinau ax.gif Žiedeliai panašūs į našlaitės,tai taip ir vadina liaudyje. Gal kas žino jų tikslų pavadinimą g.gif
Atsakyti
Nu va ir as pirma karta siemet pradejau daiginti pelargonijas biggrin.gif Iki siol nevadinau ju kitaip nei "smirdalem" blush2.gif , o praeita vasara isimylejau jas wub.gif
Pirkau misinuka, ivairiu spalvu rolleyes.gif Zada but baltos, ruzavos, raudonos, ir bordavos 4u.gif
Klausimeliu tikrai ateity turesiu, tai priimkit i savo kompanija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 24, 15:17)
Nu va ir as pirma karta siemet pradejau daiginti pelargonijas  biggrin.gif  Iki siol nevadinau ju kitaip nei "smirdalem"  blush2.gif , o praeita vasara isimylejau  jas wub.gif
Pirkau misinuka, ivairiu spalvu  rolleyes.gif  Zada but baltos, ruzavos, raudonos, ir bordavos  4u.gif 
Klausimeliu tikrai ateity turesiu, tai priimkit i savo kompanija  drinks_cheers.gif

Turėtų būti, tik neaišku ar bus g.gif
Beje, jei žadi pati sėti, tai sužinojau, kad sėklas reikėtų užpilti šiltu vandeniu ir palaikyti. Parduotuvėje man sakė g.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 02 24, 16:58)
Beje, jei žadi pati sėti, tai sužinojau, kad sėklas reikėtų užpilti šiltu vandeniu ir palaikyti. Parduotuvėje man sakė g.gif .

doh.gif Jau pasejau, siaip i zeme. bet palaisciau, ir padejau ant sildomo pavirshiaus, manau, kad tai irgi jom bus gera pirtele ax.gif Na lauksim rezultatu, gal sudygs 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 24, 16:25)
doh.gif Jau pasejau, siaip i zeme. bet palaisciau, ir padejau ant sildomo pavirshiaus, manau, kad tai irgi jom bus gera pirtele ax.gif  Na lauksim rezultatu, gal sudygs 4u.gif

Tik nepradėk ieškoti rezultato anksčiau laiko, kai kurios sėklos išdygsta ir po 3 savaičių doh.gif , aš pernai nekantraudama 2 sėklas nurakiau ir iš 7 išdygo tik 2 doh.gif . Šiemet iš 5 išdygo 3, nors trečioji labai kažkokia menkutė, vėlai išdygo ir auga labai lėtai. Todėl dar nusipirkau ir vokišką rinkinį, pažiūrėsiu, kiek šitų išdygs. biggrin.gif , pasėjau tik ketvirtadienį. ax.gif
Atsakyti
Dabar pasiziurejau, maniau pas mane irgi vokishkos, bet - ne. Anglishkos g.gif Johnsons. Lipdukas LT kalba labai jau blogai atspausdintas, nieko beveik nesimato. Tai pas gamintojas raso, kad reikia uzdengti stiklu ar plevele ir laikyti 21-24 laipsniu tempoj, kai pasirodys daigas atidengti. Ishdygs po 7-21 dienu blink.gif Nu cia tai nesamone, yra skirtumas, ar po savaites ar po triju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 24, 15:17)
Nu va ir as pirma karta siemet pradejau daiginti pelargonijas  biggrin.gif  Iki siol nevadinau ju kitaip nei "smirdalem"  blush2.gif , o praeita vasara isimylejau  jas wub.gif
Pirkau misinuka, ivairiu spalvu  rolleyes.gif  Zada but baltos, ruzavos, raudonos, ir bordavos  4u.gif 
Klausimeliu tikrai ateity turesiu, tai priimkit i savo kompanija  drinks_cheers.gif

O man iš sėklų nelabai patiko, nes jos nevisos sudygo, o kai užaugo tai grožis irgi nelabai, ant pakelio rašo mišinys, bet... doh.gif doh.gif doh.gif
Jos yra nepilnavidurės,man labiau prie šidies pilnavidurės bigsmile.gif jau geriau aš auginu iš daigelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 24, 16:46)
Dabar pasiziurejau, maniau pas mane irgi vokishkos, bet - ne. Anglishkos  g.gif  Johnsons. Lipdukas LT kalba labai jau blogai atspausdintas, nieko beveik nesimato. Tai pas gamintojas raso, kad reikia uzdengti stiklu ar plevele ir laikyti 21-24 laipsniu tempoj, kai pasirodys daigas atidengti. Ishdygs po 7-21 dienu  blink.gif  Nu cia tai nesamone, yra skirtumas, ar po savaites ar po triju  cool.gif

Kodėl nesąmonė, man taip ir išdygo, vienos po savaitės, o kitos po 3 savaičių 4u.gif

Žinoma, iš daigelių geriau auginti, greičiau matai rezultatą, bet man kažkaip patinka sėti. Pasisėji ir stebi, kas gausis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Johnsons geros seklos, daigumas thumbup.gif ir tikrai bus misinys
pries keleta metu sejau ju palergonijas
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 24, 10:37)
Tai ir Kaune tada dar reikės paieškoti, gal rasiu... ax.gif

O taip ir buvo parašyta, kad našlaitinės? g.gif

jei tu nori naslaitines palergonijos, tai nuvaziuok i megos senukus tikrai ten yra pati ka tik is jos gryzau ir nusipirkau, ten nerasyta kad naslaitine, bet yra nuotraukos tai iskarto matosi kuri naslaitine, bet siaip isvis labai daug palergoniju buvo ir krentanciu ir ne, martyt dabar uzvesta, tai apsiprekinau, nusipirkau 2 palergonijos daigelius, idomu kas isaugs, bet bent nuotraukose tai grazios smile.gif
Atsakyti
Bepigu jums pirkti daigus, kai jų toks pasirinkimas. Pas mus dar nieko nėra schmoll.gif , bent jau nemačiau, kad būtų. Senukai pas mus visai prasti, o ir parduotuvėse visai nėra daigų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 02 24, 20:08)
Bepigu jums pirkti daigus, kai jų toks pasirinkimas. Pas mus dar nieko nėra schmoll.gif , bent jau nemačiau, kad būtų. Senukai pas mus visai prasti, o ir parduotuvėse visai nėra daigų. g.gif

nu va kaip matau klaipedoj gyveni, juk ne koks kaimelis, bet matai pasirinkimo nera... Na o pas mus enuluose tai tu daiku belekiek, nors vezimu vesk, ir ne tik palergoniju, o ir viskiausiu smile.gif
Atsakyti