Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

zmonele o kokia tu daigeliu kaina, yra ko nors tokio ipatingo? Cia kalbu apie ta paroda zemkei, ryt vaziuoju pati, bet isanksto idomu kaip ten yra, ar galiu pasiziuret ar eit pro sali kad vel ko nenusipirkciau blush2.gif
Atsakyti
Ten tikrai lengva rast ta muge, tik labai sudetinga surast kur masina pastatyt, nes taip viskas uzgrusta.. doh.gif O as pirkau pelergoniju ne mazus daigelius, bet jau paaugusias gelytes (jau yra 5-6 lapai), tai kainavo viena gelyte 3.5 litai. Nezinau ar cia brangiai, ar ne g.gif
Atsakyti
tik ką gryžom , yra daug visko
šauni mugė thumbup.gif
Atsakyti
O as norejau paklaust ar kas dar ryt vaziuos i muge? Jei vaziuos, tai tikriausiai prasysiu paslaugos blush2.gif
Atsakyti
As ir katik buvau parodoj, pelargonijos pagrine kainuoja 3-5 Lt, bet tokios papiepe man, as geguze pernai pirkau tokius kelmus paaugintus po 4 Lt. g.gif
Atsakyti
Nezinau, as kur vakar pirkau, tai visai ne papiepe buvo g.gif Gal cia siandien jau mazesnis pasirinkimas g.gif
Atsakyti
SOS blink.gif Kas cia jom nutiko??? ko truksta, kad lapai raudonuoja??? perskaiciau, jei taip nutinka, reiskias persalta mastau.gif Nu kur jau salta ant palanges, kurioj visa diena sauleta dry.gif
Gal jau i lauka nest rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
neiškenčiau išnešiau visas į balkoną , ryt jaučiu nešiu nakčiai namo smile.gif
Atsakyti
Maniškės visai iš proto eina, šakotis pradėjo biggrin.gif nereikėjo nei viršūnių genėti. Kai turėsiu laiko, įkelsiu nuotraukas.

O kur pirkau daigelius, vienas pražydo, kiti irgi sukrauti, kitą savaitę jau visus matysiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 17, 13:41)
SOS  blink.gif Kas cia jom nutiko??? ko truksta, kad lapai raudonuoja??? perskaiciau, jei taip nutinka, reiskias persalta mastau.gif Nu kur jau salta ant palanges, kurioj visa diena sauleta dry.gif
Gal jau i lauka nest  rolleyes.gif
user posted image

Nieko baisaus. Čia tie pirmieji lapeliai rausta. Juos nuskink, Kai žemė išdžius, paliek su trąšomis ir viskas, nes šiaip daigeliai labai gražiai atrodo. Mano irgi taip daro, nors šiltnamyje kaip pirtyje karšta. Atidarom abu galus, kad skersvėjis nors truputį atvėsintų.
Dar pagalvojau - ar tik neperdrėgna tavo pelargonijom? jos geriau perneša sausrą, negu drėgmę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 17 balandžio 2007 - 19:57
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 17, 20:52)
Dar pagalvojau - ar tik neperdrėgna tavo pelargonijom? jos geriau perneša sausrą, negu drėgmę.

Cia pries fotkinant buvau palaiscius blush2.gif , o siaip laistau kai ishdziusta zeme. O ji dziusta greit nes saulute kepina thumbup.gif Kemira tiks jom ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 17, 20:17)
Cia pries fotkinant buvau palaiscius  blush2.gif  , o siaip laistau kai ishdziusta zeme. O ji dziusta greit nes saulute kepina  thumbup.gif Kemira tiks jom  ax.gif ?

Labai tiks. 4u.gif Ir kokį kartelį dar galima palieti su Ca salietra. ax.gif
Atsakyti