zmonele o kokia tu daigeliu kaina, yra ko nors tokio ipatingo? Cia kalbu apie ta paroda zemkei, ryt vaziuoju pati, bet isanksto idomu kaip ten yra, ar galiu pasiziuret ar eit pro sali kad vel ko nenusipirkciau

tik ką gryžom , yra daug visko
šauni mugė
šauni mugė

SOS
Kas cia jom nutiko??? ko truksta, kad lapai raudonuoja??? perskaiciau, jei taip nutinka, reiskias persalta
Nu kur jau salta ant palanges, kurioj visa diena sauleta
Gal jau i lauka nest

Gal jau i lauka nest

neiškenčiau išnešiau visas į balkoną , ryt jaučiu nešiu nakčiai namo

Maniškės visai iš proto eina, šakotis pradėjo
nereikėjo nei viršūnių genėti. Kai turėsiu laiko, įkelsiu nuotraukas.
O kur pirkau daigelius, vienas pražydo, kiti irgi sukrauti, kitą savaitę jau visus matysiu.

O kur pirkau daigelius, vienas pražydo, kiti irgi sukrauti, kitą savaitę jau visus matysiu.

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 17, 13:41)
SOS
Kas cia jom nutiko??? ko truksta, kad lapai raudonuoja??? perskaiciau, jei taip nutinka, reiskias persalta
Nu kur jau salta ant palanges, kurioj visa diena sauleta
Gal jau i lauka nest

Gal jau i lauka nest

Nieko baisaus. Čia tie pirmieji lapeliai rausta. Juos nuskink, Kai žemė išdžius, paliek su trąšomis ir viskas, nes šiaip daigeliai labai gražiai atrodo. Mano irgi taip daro, nors šiltnamyje kaip pirtyje karšta. Atidarom abu galus, kad skersvėjis nors truputį atvėsintų.
Dar pagalvojau - ar tik neperdrėgna tavo pelargonijom? jos geriau perneša sausrą, negu drėgmę.
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 17, 20:52)
Dar pagalvojau - ar tik neperdrėgna tavo pelargonijom? jos geriau perneša sausrą, negu drėgmę.
Cia pries fotkinant buvau palaiscius

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 17, 20:17)
Cia pries fotkinant buvau palaiscius
, o siaip laistau kai ishdziusta zeme. O ji dziusta greit nes saulute kepina
Kemira tiks jom
?

Labai tiks.